“Κλινική Περίπτωση” : Φινάλε με… αβέβαιο τηλεοπτικό μέλλον !

Δεν το είχα δει αυτό, ε έμελλε να το δούμε κι αυτό στην ελληνική τηλεόραση, μιας και η ελληνική τηλεόραση με την δική της σειρά τα… έχει δει κι αυτή όλα λόγω κρίσης ! Ναι, δεν μας είχε ξανά προκύψει να τελειώνει σειρά και να μην ξέρουν οι συντελεστές της το τι φινάλε να της δώσουν, αφού δεν γνωρίζουν για το αν εντέλλει θα βρίσκονται και πάλι στον αέρα από Οκτώβρη ή όχι !

Ναι, αυτό ακριβώς συνέβη με την “Κλινική Περίπτωση”, η οποία ρίχνει αυλαία σήμερα και κανείς δεν είναι σε θέση να γνωρίζει το τι μέλλει γενέσθαι. Η σειρά αν και έχει πάρει έγκριση και για δεύτερη σεζόν από τους ανθρώπους του Mega, δεν είναι καθόλου βέβαιο ότι θα βρίσκεται όντως στον αέρα και πάλι το Φθινόπωρο, μιας και η οικονομική κρίση, δεν επιτρέπει για την ώρα στους τηλε-ανθρώπους του Mega, να βγάλουν σαφή συμπεράσματα και να πάρουν οριστικές αποφάσεις.

Αποτέλεσμα ; Ο ιδιότροπος “Μάρκος Στάικος” μπορεί να βρίσκει τελικά την ευτυχία στο πλευρό της “Αντριάννας” στο αποφινό φινάλε, όμως, το πως ακριβώς θα διαμορφωθεί αυτή η σχέση, μπορεί και να μην το μάθουμε ποτέ, μιας και η τηλεόραση είναι αναμφισβήτητα αυτή την εποχή… “κλινική περίπτωση” !

Οπως και να ΄χει ,λοιπόν, η αυλαία πέφτει απόψε στις 10.00 ! ‘Ενας άλλος Μάρκος ξυπνάει! ‘Ενας Μάρκος πρόσχαρος, αυθόρμητος, ερωτευμένος και… θεραπευμένος! Είναι γεγονός! Η φοβία για το αίμα είναι πια παρελθόν. Και ο Μάρκος απολαμβάνει τη νίκη του στην αγκαλιά της πανευτυχούς Αντριάννας. Πολύ γρήγορα, όμως, ο Μάρκος θα αναγκαστεί να δοκιμάσει τις νέες του αντοχές, όταν καλείται να επιστρέψει στο χειρουργείο προκειμένου να σώσει ένα νεαρό κορίτσι.

Στο νοσοκομείο οδηγείται και η Φλώρα για να περάσει μια σειρά από ιατρικά τεστ μήπως και γίνει μάνα. Τα τεστ αποδεικνύονται μαρτυρικά και η Φλώρα δεν είναι και η πιο εύκολη ασθενής… Ταυτόχρονα η Μίκα πηγαίνει στο σπίτι του Νικήτα για ένα δείπνο που τελικά δεν φαίνεται και πολύ “φιλικό”. Δεν αφήνει, όμως, μια μικρή απογοήτευση να την καταβάλει. Είναι πλέον έτοιμη να ξαναμπεί στον στίβο του έρωτα. Και εκεί την περιμένει μια μεγάλη έκπληξη…

Read More

And More