Φούστα, φόρεμα, σορτσάκι! Η πιο sexy προτάσεις της μόδας και πως να τις φορέσεις…

Υπάρχουν πολλοί που ταυτίζονται αυτόματα με τους στίχους του τραγουδιού “I’m sexy and I know it ” άλλοτε ορθά κι άλλοτε λανθασμένα -γιατί ο καθένας τελικά όταν κοιτιέται στον καθρέφτη δεν είναι και τόσο σίγουρο ότι “βλέπει” σωστά. Το σίγουρο όμως είναι πως αρέσει σε όλες τις γυναίκες να είμαστε sexy! Και δεν εννοώ να πρωταγωνιστήσουμε σε αποκαλυπτικές φωτογραφίσεις αλλά να αναδείξουμε τις θηλυκές δυνατές πτυχές του εαυτού μας. Κι αυτό που παίζει καθοριστικό ρόλο στη σωστή παρουσίαση του sexy εαυτού μας είναι τα ρούχα και τα αξεσουάρ που επιλέγουμε να βάλουμε.

Είναι αυτές οι μικρές λεπτομέρειες που μπορεί ακόμη και να μην αποκαλύπτουν τίποτα από το δέρμα μας κι όμως να κόβουν την ανάσα. Η Σοφία Σούζα, fashion editor στο TLIFE με αποστολή της να σου βρει τα πιο sexy ρούχα επέλεξε τα τρία πιο δυνατά χαρτιά στη ζωή κάθε γυναίκας: φούστα, φόρεμα, σορτσάκι. Και φυσικά σου προτείνει πως να τα συνδυάσεις.

ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΠΑΝΩ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΛΟΓΕΣ…


Δύσκολα μπορείς να αντισταθείς εσύ η ίδια σε ένα σέξι φόρεμα… Φαντάσου τι παθαίνουν οι άντρες όταν βλέπουν μία γυναίκα μέσα σε ένα στενό φόρεμα που αγκαλιάζει τις καμπύλες. Επέλεξε ένα σε μπορντό απόχρωση και συνδύασέ το με κομψά πέδιλα, χρυσά αξεσουάρ και animal print φάκελο. Θα κάψεις καρδιές…
Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία ώστε να δεις που μπορείς να βρεις τις επιλογές.


Η φούστα είναι πιο ευκολοφόρετη. Μπορείς να τη φορέσεις ακόμη και σε πιο χαλαρές εξόδους σου και αμέσως να σε κάνει να ξεχωρίσεις. Επέλεξε για φέτος μία στενή δερμάτινη, φόρεσε ψηλά ankle boots, παίξε με μοδάτα αξεσουάρ και δώσε πιο ροκ πινελιές μέσα από ασπρόμαυρα t-shirts. Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις προτάσεις.


Το σορτς είναι το κομμάτι που όλοι οι άντρες περιμένουν πως και πως… Το ρούχο που τους αναστατώνει. Και για καλή τους τύχη η μόδα το προτείνει τις τελευταίες σεζόν και το χειμώνα. Αν τα πόδια σου το επιτρέπουν τότε φόρεσέ το με αέρινα πουκάμισα, μποτάκια μέχρι τον αστράγαλο και γιατί όχι και με ένα μαντίλι… Θα δεις πόσο εύκολο ήταν τελικά να σε προσέξει το αντίθετο φύλο.
Κάνε “κλικ” στη φωτογραφία για να δεις όλες τις επιλογές…

Read More

And More