Βρέθηκαν οι …”Φίλες” του Mega ,που δεν θα λέγονται… “Φίλες” τελικά !

Μετά απο περίπου δύο μήνες συζητήσεων ,επαφών και διαπραγματεύσων το καστ για την ολοκαίνουργια σειρά του Mega , “Φίλες” και βρέθηκε και έκλεισε ! Ναι, μετά απο απίστευτα …πήγαινε – έλα και ραντεβού που στο τέλος δεν οδήγησαν πουθενά, οι Megaλικοί κατάφεραν να βρουν τις τέσσερις γυναίκες που αναζητούσαν.

Οι “Φίλες” του Mega ,λοιπόν, θα είναι οριστικώς και αμετακλήτως η Δήμητρα Ματσούκα, η Ράνια Σχίζα, η Λίνα Σακκά και η Μαρία Ζορμπά , η οποία αν και στην αρχή ακούστηκε πως δεν τα έβρισκε οικονομικά με το κανάλι και πως το κανάλι θα προχωρούσε στην περαιτέρω αναζήτηση πρωταγωνίστριας ,εντέλει τα βρήκαν.

Ομως, νεότερα σας έχω όσο αφορά και στο ποιος θα είναι ο άνδρας που θα κλειθεί να παίξει τον ρόλο του ψυχίατρου, ο οποίος θα εισβάλλει στην ζωή των τεσσάρων ηρωίδων και θα αρχίσει να …λύνει και να …δένει .Απ ΄ότι ,λοιπόν, έπισαν οι κεραίες μου, πιθανότατα τον συγκεκριμένο ρόλο θα τον κρατήσει ο Αντώνης Καρυστινός.

Το σενάριο της σειράς υπογράφουν η Κατερίνα Γιαννάκου και η Κατερίνα Κουγιουμτζή, ενώ την σκηνοθεσία ο Αλέξανδρος Πανταζούδης. Τέλος να μην ξεχάσω να σας πω, πως η σειρά δεν θα λέγεται … “Φίλες” ,αλλά … “Κούκλες” .

Ναι, έρχονται οι … “Κούκλες” του Mega και θα ανάψουν όλο τον χειμώνα μεγάλες φωτιές !

Read More

And More