Συγκλονίζει ο θάνατος του μπασίστα του Στρατή – Βίντεο με τις καλύτερες στιγμές του στη σκηνή!

Στο πένθος έχει βυθιστεί από χθες ο καλλιτεχνικός κόσμος από το θάνατο του μπασίστα του Μύρωνα Στρατή. Ο Πλάτωνας Καπρίδης ήταν ένα από τα αγαπημένα παιδιά της μουσικής σκηνής που τα τελευταία χρόνια συνεργαζόταν με τον γνωστό τραγουδιστή.
Ο τραγικός θάνατος τον βρήκε χθες το απόγευμα σε εγκαταλελημμένο εργοστάσιο στην Ελευσίνα, όπου βρέθηκε για το reperage ενός νέου video clip που ετοιμαζόταν. O 31χρονος φαίνεται πως ανέβηκε σε μια μεταλλική οροφή ενός εργοστασίου για να τραβήξει κάποια πλάνα. Η οροφή υποχώρησε όμως κι εκείνος έπεσε από μεγάλη απόσταση και σκοτώθηκε ακαριαία.

Δες ποιος ήταν ο Πλάτωνας Καπρίδης

Οι φίλοι και οι δικοί του άνθρωποι δεν μπορούν ακόμη να πιστέψουν το τραγικό συμβάν. Συγκλονισμένος είναι και ο στενός του συνεργάτης Μύρωνας Στρατής.
Το TLIFE συγκέντρωσε μερικές από τις καλύτερες στιγμές του Πλάτωνα στη σκηνή:

Το συγκεκριμένο video είναι από το Δεκέμβρη του 2009, όταν ο Πλάτωνας Καπρίδης μαζί με τον Μύρωνα Στρατή και το υπόλοιπο συγκρότημα έδωσαν μια χριστουγεννιάτικη συναυλία στην Πλατεία Κοραή στον Πειραιά. O 31χρονος μπασίστας ήταν η ψυχή της συναυλία και με πολύ ενέργεια και θετική διάθεση έδωσε παλμό στη βραδιά.

Ο Πλάτωνας με τον Μύρωνα Στρατή σε μια χιουμοριστική διασκευή του τραγουδιού “Γυριστρούλα” του Λάκη Παπαδόπουλου.


Από την εμφάνισή του στο “Πρωινό mou”, τον περασμένο Ιούνιο

Read More

And More