Ποιοι είναι οι επόμενοι εγχώριοι celebrities που θα μείνουν στο… σκοτάδι ;

Μία ανάσα πριν το φινάλε της φετινής τηλεοπτικής σεζόν, έξι ακόμη celebrities αποπφάσισαν να… σβήσουν τα φώτα και να αναμετρηθούν με τις φοβίες τους !

Εξι γνωστά πρόσωπα από την εγχώρια σόου-μπιζ είπαν το μεγάλο “ναι” στο “Black Out” και έτσι θα περάσουν το τηλε-βασανιστήριο της Νάντιας Μπουλέ για καλό σκοπό ! Παρόλα αυτά βέβαια, πρέπει να σας πω, πως τα βρίσκουν σκούρα από την πρώτη κιόλας δοκιμασία ! Οι… τολμηροί της υπόθεσης είναι οι : Αννα Πρέλεβιτς, Ολγα Πολίτη, Μαντώ Γαστεράτου, Αυγουστίνος Κούμουλος, Ειρήνη Παπαδοπούλου και Δανάη Αγγελάτου.

Και οι έξι ,λοιπόν, πέφτουν σε επικίνδυνα νερά και για να μη βυθιστούν, ζητάνε μέχρι και τη βοήθεια της Παναγίας. Μάλλον όμως κανείς δεν τους λυπάται! Στη δεύτερη κάποιοι θέλουν να το διασκεδάσουν και το ρίχνουν στο τραγούδι, ενώ κάποιοι άλλοι αισθάνονται πως παίζουν… με τον πόνο τους.

Στην τρίτη δοκιμασία οι παίκτες γυρίζουν στα παιδικά τους χρόνια και επισκέπτονται την παιδική χαρά. Μόνο που τώρα, η τσουλήθρα δεν είναι παιχνιδάκι. Στη συνέχεια, πρέπει να βρουν τον δρόμο τους στο σκοτάδι, αλλά όσα τους επιφυλάσσει αυτή η διαδρομή… θα μας κουφάνουν! Στο τελευταίο στάδιο οι διαγωνιζόμενοι θα κάνουν 4 άλματα, θα “λουστούν” με 4 αντικείμενα κι εμείς θα γελάσουμε αμέτρητες φορές!

Τα… φώτα σβήνουν στον ΑΝΤ1, την Δευτέρα στις 10.00 το βράδυ !

Read More

And More