H Ελένη, η Ελεονώρα και το… ραβασάκι της AGB – Nielsen !

Ημέρα πρεμιέρας ήταν η χθεσινή για την Ελένη Μενεγάκη ! Η λαμπερή παρουσιάστρια επέστρεψε ανανεωμένη στους δέκτες μας, βάζοντας… φωτιά στην μεσημεριανή ζώνη, μιας και με την παρουσία της, ο τηλεοπτικός ανταγωνισμός… φούντωσε για τα καλά ! Με άλλα λόγια; Το μεγάλο ντέρμπι για την τηλεθέαση της σεζόν 2012-2013, μόλις ξεκινά…

Ετσι, οι δύο ξανθές κυρίες του μεσημεριού, η Ελένη και η Ελεονώρα διασταύρωσαν χθες για πρώτη φορά ξίφη τους και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε, για το πως ακριβώς μοιράστηκε η πίτα της τηλεθέασης και για το ποια φυσικά κατάφερε να πάρει το μεγαλύτερο κομμάτι.

Η “Ελένη” ,λοιπόν, και η “Μεσημεριανή Μελέτη” πάλεψαν σκληρά για να κερδίσουν την προτίμησή μας και την πρώτη τηλεοπτική αναμέτρηση. Αποτέλεσμα; Η μεσημεριανή εκπομπή του Alpha ήταν εκείνη που κατάφερε να συγκεντρώσει πάνω της τα περισσότερα βλέμματα, σημειώνοντας κατά μέσο όρο ποσοστό τηλεθέασης όση ώρα ήταν απέναντι από την Ελεονώρα 19,1%, ενώ το γενικό σύνολο της εκπομπής έφτασε στο 18,2%. Την ίδια ώρα δε, η “Μελέτη” άγγιζε αντίστοιχα το 11,8%.

Βέβαια, ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχει να δούμε και την αναμέτρησή τους στα νεανικά κοινά, δηλαδή, στα κοινά από 15-44 ετών, όπου πρέπει να ομολογήσουμε ότι η Ελένη Μενεγάκη κατάφερε με μεγάλη άνεση να υπερισχύσει του ανταγωνισμού, μιας και εκτοξεύθηκε στο 27,5%, ενώ η Ελεονώρα Μελέτη “κάθησε” στο 12,6% !


Read More

And More