Μ. Μπεκατώρου: Ο Λαζάρου κι ο Σκαρμούτσος είναι πειραχτήρια. Ο Λουκάκος προσγειωμένος!

H Mαρία Μπεκατώρου, φιλοξενούμενη σήμερα του Γιώργου Λιάγκα στο ”Πρωινό Mou”, μίλησε για την εκπομπή ”Master Chef Junior’‘ που θα παρουσιάζει και δήλωσε σχετικά μ’ αυτό: ”Αισθάνομαι πολύ ωραία, είναι κάτι που δεν το περίμενα… Με τίποτα… Δεν το έχω συνειδητοποιήσει… Για να πω την αλήθεια, το είδα ότι ο κόσμος με αγάπησε πολύ! Έχουμε κάνει δοκιμαστικό και πήγε πολύ ωραία, Δόξα τω Θεώ! Είχα λίγο άγχος βέβαια στην αρχή…”

Στο δοκιμαστικό συμμετείχαν και οι 3 κριτές, Δημήτρης Σκαρμούτσος, Γιάννης Λουκάκος και Λευτέρης Λαζάρου, για τους οποίους η Μαρία δήλωσε: ”Πολύ ωραία ήταν… Με βοήθησαν πολύ! Φοβεροί άνθρωποι! Τρομεροί άνθρωποι! Ο κύριος Λαζάρου μαζί με τον Δημήτρη Σκαρμούτσο, είναι τα πιο πειραχτήρια. Ο Γιάννης Λουκάκος είναι ο πιο προσγειωμένος από τους κριτές, ο οποίος όμως, είναι και ο πιο ειλικρινής… Στο παιχνίδι θα συμμετέχουν παιδιά από 8 έως 12 ετών. Υπάρχουν παιδιά, όσο απίστευτο κι αν φαίνεται, που γνωρίζουν να μαγειρεύουν και το κάνουν πολύ καλά. Αγόρια και κορίτσια. Είναι πολύ εντυπωσιακό αυτό… κι όμως, αληθινό.”

Η Μαρία έφαγε στο μαγαζί του κυρίου Λαζάρου μαζί με την Ευγενία Μανωλίδου
”Είχαμε πάει… Ήταν στα πλαίσια μιας εκδήλωσης και τυχαία συναντηθήκαμε. Μου ευχήθηκε καλή επιτυχία, μου είπε ”μια χαρά θα τα πας”, ήταν πολύ ωραία η ατμόσφαιρα.”

Η ίδια δηλώνει ότι δεν εγκαταλείπει το ΤΗΛΕΑΣΤΥ. Αν όμως της έκανε το MEGA μια ”μεγαλύτερη” πρόταση…
”Δεν ξέρω αν θα μπω στο δίλλημα, νομίζω πως δεν θα μπω… Ποτέ μην λες ποτέ βέβαια… Το ‘χω συζητήσει και με τον Καρατζαφέρη στο παρελθόν και μου είπε ότι ”η ζωή είναι για να την αρπάξεις, να κάνεις ότι θέλεις κι εμείς είμαστε εδώ. Ό,τι κι αν σου συμβεί, για πάντα”. Αυτό δεν το λέει εύκολα ένα αφεντικό…”

Η σχέση της με τα χρήματα
”Θέλω να έχω με τον Αντώνη μου μαζί, αυτά τα χρήματα που θα μας κάνουν να περνάμε ωραία. Να μπορούμε μία στο τόσο να πηγαίνουμε ένα ταξιδάκι, να ‘χουμε τις διακοπές μας, το σπίτι μας, το αυτοκίνητό μας…”

Δες το βίντεο:

Read More

And More