Ο Λάκης μεταμορφώνεται σε Muppet και τα λέει απόψε έξω απ ΄τα δοντια !

Η αλήθεια είναι πως μας έχει συνηθίσει στις μεταμορφώσεις και η αλήθεια είναι επίσης, πως τις περισσότερες μεταμορφώσεις του, τις έχουμε λατρέψει. Ομως, όπως θα τον δούμε απόψε, δεν τον έχουμε ξανά δει ποτέ ! Ο λόγος ; Ο λόγος για τον Λάκη Λαζόπουλο ο οποίος ήταν ο τυχερρός και του… κλήρωσε να γίνει κι αυτός ένα μέλος της διάσημης παρέας των “Muppet” και σαν “Muppet” εσβάλλει απόψε στους δέκτες μας μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Alpha !

Ο Λάκης ,λοιπόν, επιστρέφει εκτάκτως στους δέκτες μας, χωρίς να έχει έρθει η ώρα για να τραβήξει και πάλι την… κουρελού από το “Τσαντίρι” του (αυτό θα γίνει πιθανότατα μέσα σρο πρώτο δεκαήμερο του Μαρτίου) και είναι διατεθειμένος να τα πει έξω από τα δόντια !

Οσο για το πως μας προέκυψε όλο αυτό; Με αφορμή την πολυαναμενόμενη ταινία της Disney, “The Muppets”, που θα προβληθεί στους κινηματογράφους στις 2 Φεβρουαρίου, μία προσωπικότητα από κάθε χώρα στην οποία θα προβληθεί η ταινία, καλείται να γίνει ο ίδιος ένα Muppet!

Ο Λάκης Λαζόπουλος λοιπόν, οπαδός και ο ίδιος των Muppets, δάνεισε την εμφάνιση του σε ένα Muppet που σχεδιάστηκε ειδικά για την περίσταση. Μετά από 4 εβδομάδες, το μοναδικό αυτό Muppet κατέφθασε στην Ελλάδα για να παρουσιάσει μαζί με το alter ego του Λάκη Λαζόπουλο την πρώτη εκπομπή “Aλ Τσαντίρι Νιουζ” της νέας χρονιάς, ενώ απόψε θα τους παρακολουθήσουμε στην παρθενική τους τηλεοπτική εμφάνιση.

Read More

And More