Η Ναταλία Γερμανού υποδέχτηκε στην εκπομπή της τον Γιώργο Νινιό!

Μες στην καλή χαρά ήταν σήμερα η Ναταλία Γερμανού υποδεχόμενη στην εκπομπή της τον Γιώργο Νινιό. Δημοσιεύματα θέλουν την παρουσιάστρια να είναι ζευγάρι με τον ηθοποιό, ενώ μέχρι στιγμής, κανείς από τους δύο δεν έχει επιβεβαιώσει, αλλά ούτε και διαψεύσει τις φήμες αυτές. Η τηλεοπτική τους αυτή συνάντηση είχε, όπως ήταν αναμενόμενο μεγάλο ενδιαφέρον.

Η Ναταλία προλόγισε τον καλεσμένο της λέγοντας: Με πολύ χαρά τον υποδεχόμαστε για δεύτερη φορά αυτή τη σεζόν. Την πρώτη φορά σας είχα πει ότι είναι ένας από τους πιο αγαπημένους μου ηθοποιούς. Θα συμπληρώσω τώρα ότι είναι και ένας εκπληκτικός άνθρωπος! Ο Γιώργος Νινιός μόλις μπήκε στο πλατό την αγκάλιασε και είπε: Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια.

Η παρουσιάστρια συμπλήρωσε με νόημα: Έδωσα βάση πιο πολύ στο ανθρώπινο στοιχείο γιατί σε γνώρισα καλύτερα αυτούς τους μήνες. Νομίζω ότι μου αρέσεις πιο πολύ σαν χαρακτήρας πια, παρά σαν ηθοποιός.

Μαζί του όμως, ο ηθοποιός έφερε και ένα τεράστιο κόκαλο για τον Μίκυ, τον σκύλο της Ναταλίας. Το γεγονός ότι το κόκαλο ήταν μεγαλύτερο από τον σκύλο προκάλεσε γέλιο σε όλους και τρόμο στον Μίκυ…

Δες το βίντεο με την συνάντηση στο ZappIt

Read More

And More