Α. Ηλιάδη: “‘Ετσι θα είναι ο γάμος μου” !

Στην καλύτερη στιγμή της ζωής της βρίσκεται η Αγγελική Ηλιάδη που σε λίγο καιρό ετοιμάζεται να ντυθεί νυφούλα και να παντρευτεί τον αγαπημένο της Κώστα Μηλιωτάκη. Η γνωστή τραγουδίστρια, που αυτήν την περίοδο κάνει τα γυρίσματα για το νέο της video clip αποκάλυψε στο “Μίλα” όλες τις λεπτομέρειες του γάμου της.
Με ανανεωμένο λουκ και ευχάριστη διάθεση η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε στην κάμερα του “Μίλα” και εξομολογήθηκε πόσο χαρούμενη είναι τώρα που κάνει τις προετοιμασίες για τη μεγάλη μέρα. “Σχεδιάζουμε να παντρευτούμε με τον Κώστα αυτήν τη χρονιά. Δεν έχουμε ορίσει ακόμη ημερομηνία γάμου, αλλά το σκεφτόμαστε για το καλοκαιράκι”, είπε χαρακτηριστικά.
Μιλώντας για το πως θέλει να είναι η μεγάλη μέρα, αποκάλυψε πως τόσο εκείνη όσο και ο σύντροφός της θέλουν να είναι όλα όμορφα και απλά. “Θέλω ο γάμος να είναι μια πολύ χαλαρή μέρα και να περάσουμε όμορφα με όλα τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Θέλω ο γάμος να είναι σαν ένα μεγάλο πάρτυ”, είπε.
Για το νυφικό της που θα σχεδιάσει ο Βρεττός Βρεττάκος δήλωσε: “Έχουμε συζητήσει με τον Βρεττό για το νυφικό, αλλά δεν το έχει σχεδιάσει ακόμη. Το σίγουρο είναι πως θα είναι απλό. Θέλουμε όλα στο γάμο να είναι απλά”.
Όσον αφορά το σύντροφό της, η Αγγελική Ηλιάδη μίλησε με αγάπη και τρυφερότητα. “Θα έλεγα ότι μοιάζουμε πολύ με τον Κώστα. Είναι πολύ ήρεμος, όπως κι εγώ. Είναι κι εκείνος παρθένος στο ζώδιο, σαν εμένα. Είναι ένας πολύ ευγενικός άνθρωπος που δίνεται στους άλλους.”
Τέλος, τι θα έλεγε στο ενδεχόμενο να κάνει ένα ακόμη παιδάκι;
“Θα ήθελα πολύ ένα ακόμη παιδί. Δεν είναι στα άμεσα σχέδια, αλλά ο Θεούλης ξέρεις. Αν θελήσει να μας στείλει ένα μωράκι θα ήταν ευλογία”.
Δες το απόσπασμα από την εκπομπή:

Read More

And More