Avon και… θα πεις κι ένα τραγούδι!

Στην αρχή ήταν πολλές: ζωηρές, έπιαναν ψηλούς τόνους, κάποιες φορές και πιο χαμηλούς. Βέβαια, από αυτές μόνο 100 κατάφεραν να πάρουν τον… “ψηλότερο” βαθμό και μάλιστα με “τόνο”! Ο λόγος για τον διαγωνισμό Avon Voices έναν διαγωνισμό με σκοπό να αναδείξει την πιο όμορφη (το beauty είναι το στοιχείο μας!) φωνή παγκοσμίως.

Ο διαγωνισμός αυτός της Avon έχει φτάσει αισίως στους 100 και ανάμεσά τους βρίσκεται η ελληνίδα Λουκία Σλάβη η οποία έχει προκριθεί στη φάση των 100 στο Avon Voices, και τώρα χρειάζεται όσο ποτέ τις ψήφους μας και τη συμμετοχή της Ελλάδας για να προχωρήσει στις 25 και να δούμε την Ελληνική σημαία και στην επόμενη φάση!

Εγώ έδωσα μόλις την ψήφο μου; Εσύ; Κάνε κλικ εδώ και πρόσθεσε και την δική σου!

Info για την ψήφο!
Αφού πατήσεις στο παραπάνω link πηγαίνεις τον κέρσορα στο σημείο που λέει “ψηφίστε”. Μόλις ολοκληρώσεις την εγγραφή θα λάβεις ένα επιβεβαιωτικό email και πατώντας στο σύνδεσμο του email θα έχει ολοκληρωθεί η εγγραφή σου. Αμέσως μετά θα μπορείς να ψηφίσεις.
Trick: Μπορούμε να δώσουμε έως και 18 ψήφους, οποτε στο παραθυράκι που θα ανοίξει γράψε 18 και αν θέλεις μπορείς να αφήσεις και το σχόλιό σου. Μπορείς ακόμη να κάνεις και Share επιλέγοντας το εικονίδιο του Facebook. Έτσι, αυξάνονται οι πιθανότητες να το δουν ακόμη περισσότερα άτομα και άρα το να βρεθεί η Λουκία στην τελική φάση.

Read More

And More