Ν. Καρρά: Ντύνεται νυφούλα στο πλευρό του Φ. Πιττάτζη! Όλες οι λεπτομέρειες για το party πριν το γάμο

Όλα είναι έτοιμα για μία από τις ωραιότερες στιγμές της ζωής της Νικολέτας Καρρά και του Φώτου Πιττατζή! Το ζευγάρι σήμερα ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας στην ιδιαίτερη πατρίδα του γαμπρού, την Κύπρο. Κουμπάρος είναι ο στενός φίλος του ζευγαριού και πρόεδρος του Δημοκρατικού Κόμματος της Κύπρου Μάριο Καρογιάν ενώ όπως απαιτεί η κυπριακή παράδοση θα υπάρχουν από δύο κουμπάροι ακόμα για τη νύφη και το γαμπρό.



Οι προετοιμασίες του γάμου

Η ηθοποιός δεν είχε καθόλου άγχος κατά την διάρκεια των προετοιμασιών αφού αυτό που την απασχολούσε ήταν μόνο να έχει καλό καιρό για να απολαύσει τη στιγμή όσο πιο πολύ μπορεί! Άλλωστε είχε πολύ καιρό μπροστά της για να τα ετοιμάσει όλα!

Το νυφικό της το επέλεξε από τα μέσα καλοκαιριού σε γνωστό ατελιέ στο Κολωνάκι. Πρόκειται για ένα απλό αλλά και πρωτότυπο φόρεμα του σχεδιαστή Βλάση Χολέβα και το διάλεξε ανάμεσα σε έξι που της πρότεινε ο σχεδιαστής ενώ ο γαμπρός αποφάσισε σχεδόν τελευταία στιγμή για το τι κοστούμι θα βάλει. Το ίδιο δύσκολα αποφάσισαν και για τις βέρες τους…

Τα τελευταία προσκλητήρια στους 1.000 περίπου καλεσμένους εστάλησαν μία εβδομάδα πριν το γάμο. Ανάμεσα στους καλεσμένους θα είναι πολλοί φίλοι και συνάδελφοι του ζευγαριού.

Τα party πριν το μυστήριο

Την παραμονή του γάμου, σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, η ηθοποιός και ο επιχειρηματίας πραγματοποίησαν ένα party στο σπίτι τους στην Κύπρο! Δεν τήρησαν την παράδοση που θέλει τη νύφη να μην βλέπει το γαμπρό πριν το γάμο αλλά παρόλα αυτά έκαναν bachelor 10 ημέρες νωρίτερα. Η Νικολέτα στην Αθήνα όπου βρισκόταν και ο Φώτος στο νησί.

Η βραδιά του πάρτυ!

Η μεγάλη μέρα λοιπόν έφτασε…

Όλοι οι αγαπημένοι φίλοι και συγγενείς του ζευγαριού είναι στο νησί για να παραστούν σε μία από τις σημαντικότερες στιγμές της ζωής τους. Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί στο ξωκλήσι των Αγίων Αναργύρων στο Κάβο Γκρέκο, στις 17:30, ενω στη συνέχεια θα ακολουθήσει δεξίωση στην παραλία Grecian Bay στην Αγία Νάπα, στο Paradisos. Αξίζει να ανεφέουμε ότι το πρώτο τραγούδι που θα χορέψει το ζευγάρι στη δεξίωση, το You are so beautiful, του Τζο Κοκερ.

Read More

And More