ΖΩΔΙΑ: Εβδομαδιαίες προβλέψεις από 8 ως 14 Οκτωβρίου. Τι λένε τα άστρα;

Τι υπόσχονται τα άστρα αυτήν την εβδομάδα; Πώς θα μας επηρεάσει ο ουρανός; Πως θα κινηθούν τα ερωτικά και τα επαγγελματικά;

ΑΝ ΣΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΜΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ, ΛΕΠΤΟΜΕΡΗ ΠΡΟΒΛΕΨΗ ΚΑΝΕ “ΚΛΙΚ” ΕΔΩ

ΚΡΙΟΣ

Είναι κάποιες καταστάσεις που σε προβληματίζουν ακόμη και επειδή νιώθεις ότι δεν μπορείς να κάνεις κάτι γι’ αυτές, τις αφήνεις άλυτες και μονίμως τις αποφεύγεις. Με την τακτική που ακολουθείς όμως, δεν θα μπορέσεις να ξεφύγεις και ούτε να δρομολογήσεις λύσεις σε όσα σε απασχολούν. Βάλε κάτω τη λογική σου και βρες διεξόδους, ακόμα κι αν πρέπει να αλλάξεις κάποιες παγιωμένες απόψεις και τακτικές σου. Η ανάδρομη πορεία του Δία στο ζώδιο των Διδύμων φέρνει κάποιες καθυστερήσεις και αναποδιές στα σχέδια που έχεις, τόσο στον αισθηματικό όσο και στον επαγγελματικό σου τομέα. Αν παραμείνεις συγκεντρωμένος στις κινήσεις σου, θα βρεθείς δικαιωμένος για τις επιλογές σου, αν όχι… θα υποστείς τις συνέπειες των πράξεών σου, που μάλλον δεν θα είναι ευχάριστες.

Αισθηματικές
Στην αισθηματική σου ζωή, τα πράγματα μπορούν να πάνε καλά, αν αποφασίσεις να αφήσεις έξω από τη σχέση σου τα προβλήματα και τις σκοτούρες, που έχεις στους υπόλοιπους τομείς της καθημερινότητας σου. Μεσοβδόμαδα, με τις θετικές όψεις που θα πραγματοποιήσουν οι πλανήτες, είναι μία καλή ευκαιρία να οργανώσεις κάτι έξω από τα συνηθισμένα και να ανανεώσεις την ερωτική σου διάθεση. Μόνο με εναλλακτικούς τρόπους διασκέδασης μπορείς να τονώσεις τον ρομαντισμό και το πάθος μέσα στη σχέση σου. Αν είσαι ακόμη σε αναζήτηση, αξιοποίησε την εύνοια των πλανητών, για μια έξοδο με φίλους. Θα έχεις πολλές πιθανότητες να κάνεις μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Όταν έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, όλο και κάτι πρόκειται να δεις!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα προκύψουν παρεξηγήσεις και προβλήματα που χρειάζονται ψύχραιμη στάση από μέρους σου. Μην αφήσεις τα νεύρα σου να σε οδηγήσουν σε γρήγορες λύσεις, γιατί δεν θα είναι οι κατάλληλες. Πρέπει να εξετάσεις καλύτερα και πιο λεπτομερώς τις καταστάσεις. Τα οικονομικά σου από την άλλη, είναι σε μια δύσκολη εβδομάδα. Καλύτερα να αφήσεις για κάποια άλλη στιγμή αποφάσεις που αφορούν χρηματικά ζητήματα.

ΤΑΥΡΟΣ

Αυτήν την εβδομάδα θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις για ζητήματα, τα οποία έχεις παραμελήσει τελευταία, και θα οδηγηθείς, με την εύνοια που σου στέλνει η Αφροδίτη από τη φιλική σου Παρθένο, στις κατάλληλες λύσεις. Ειδικά κάποια οικογενειακά θέματα θα μπουν σε σειρά και θα σε ικανοποιήσει η εξέλιξή τους. Φρόντισε να μιλήσεις με φίλους για τα προβλήματα που έχεις, αλλά και να ακούσεις τα δικά τους. Στις 14 του μήνα, που οι πλανήτες θα συγκρουστούν μεταξύ τους, θα σε χαρακτηρίσουν τάσεις εσωστρέφειας. Μην απελπίζεσαι, αλλά αξιοποίησε το χρόνο σου να τα βρεις με τον εαυτό σου και να βάλεις προτεραιότητες στις ανάγκες σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, η σχέση σου σε απασχολεί ιδιαίτερα και αυτό σε έχει απομακρύνει από τον σύντροφό σου. Από το να κρατάς όμως παθητική στάση, επέλεξε να μιλήσεις μαζί του και μην αποφεύγεις να συζητήσεις όλα όσα σκέφτεσαι. Ο διάλογος είναι η μόνη μέθοδος για να έρθετε πιο κοντά και να βελτιωθεί τον δεσμό σας. Όσο για σένα, που η μοναξιά μονοπωλεί ακόμη την ζωή σου, η αυτοπεποίθησή σου σε ωθεί σε μια νέα γνωριμία. Μην κλείνεσαι σπίτι αυτές τις μέρες, που το αστρολογικό μενού της εβδομάδας σε ευνοεί για να δεσμευτείς.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, όλα πηγαίνουν πολύ καλά, χάρη στις προσπάθειες που έχεις κάνει τον τελευταίο καιρό. Είναι ώρα να ξεκουραστείς, για να μη φτάσεις στα όρια της εξάντλησης. Κάποιες αναγκαστικές αλλαγές, που θα σου επιβληθούν από τους ανωτέρους σου, είναι άνευ σημασίας και δεν θα επηρεάσουν τόσο την δική σου πρόοδο, γι’ αυτό μην δώσεις έκταση. Τα οικονομικά σου χρειάζονται προσοχή, γιατί έχεις βγει από το πρόγραμμά σου. Μην παρασύρεσαι σε έξοδα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κάποιες καθυστερήσεις που έχει προκαλέσει η ανάδρομη κίνηση του Δία στο ζώδιό σου, δεν πρόκειται να ξεπεραστούν άμεσα, αν δεν κάνεις εσύ κάτι δραστικό γι’ αυτές. Πάρε λοιπόν, τις καταστάσεις στα χέρια σου και μην περιμένεις να συμβούν όλα από μόνα τους. Προσοχή όμως, αυτό δε σημαίνει να κάνεις βιαστικές κινήσεις και να ρισκάρεις κάποιες αποφάσεις, που είναι αρκετά σημαντικές για την εξέλιξη των επαγγελματικών σου ζητημάτων. Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα είναι κάπως πιο ευχάριστο από τις καθημερινές και εκεί θα μπορέσεις να ανακτήσεις τις δυνάμεις σου και να βγεις στο πεδίο της μάχης πιο δυνατός και έτοιμος.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Δίδυμος, είναι καιρός να ξεπεράσεις κάποια προβλήματα και να μιλήσεις ανοιχτά με τον σύντροφό σου. Αν νομίζεις ότι δεν γίνεται τίποτα, ώρα να πας παρακάτω και να μην ξαναασχοληθείς μαζί τους. Αρκεί να μην “κολλήσεις” σε κάποιες καταστάσεις που σε βασανίζουν και συνεχίσεις να τις αφήνεις μετέωρες. Όσο κι αν η θέση του κυβερνήτη σου Ερμή στον Σκορπιό εντείνει τις ανασφάλειές σου, να ξέρεις πως ο Άρης στον Τοξότη σου δίνει την δύναμη να ανταπεξέλθεις στις δυσκολίες και στα συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα που θα έχεις. Οι αδέσμευτοι Δίδυμοι, σύντομα θα βρείτε τον έρωτα που αναζητάτε. Μην χάνετε το θάρρος σας και συνεχίστε την προσπάθεια σας, ακόμα κι αν αυτό σας έχει κουράσει και δεν έχετε πλέον διάθεση. Πολύ σύντομα θα αποζημιωθείτε!!!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα έχεις κάποιες συζητήσεις αλλά και ενδιαφέρουσες επαφές, που μπορεί να σου δώσουν λύσεις σε προβλήματα που αντιμετωπίζεις. Ο κοινωνικός σου κύκλος έχει ήδη διευρυνθεί και ήρθε ο καιρός να χρησιμοποιήσεις κάποιες σημαντικές σου γνωριμίες, για να ωφεληθείς σημαντικά. Μεγάλη προσοχή στα οικονομικά, γιατί η επιπολαιότητα και ο ενθουσιασμός σου σε παρασύρουν σε σπατάλες, που δεν μπορείς να καλύψεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Με τον Κρόνο και τον Ερμή να κινούνται στον Σκορπιό και να σε επηρεάζουν άμεσα, σε έχει καταλάβει μια έντονη ανησυχία αλλά και ανυπομονησία για τους στόχους στους οποίους θέλεις να φτάσεις, και δυστυχώς αυτή σου η ψυχοσύνθεση μπορεί να σε παρασύρει σε επιπόλαιες ενέργειες, με αποτέλεσμα να χάσεις τις ισορροπίες σου και στο τέλος να μην ξέρεις ποιο είναι το σωστό και πιο το λάθος. Έχεις πολλές πιθανότητες με αυτή την στάση να οδηγηθείς σε λανθασμένες κινήσεις πανικού, γι’ αυτό πρέπει να προσέχεις. Έχε εμπιστοσύνη στις ιδέες σου, πείσε γι’ αυτές και μην χάνεις τον προγραμματισμό σου. Μεσοβδόμαδα, που οι μέρες θα είναι αστρολογικά καλύτερες, μπορείς να βρεις διόδους επικοινωνίας με τον επαγγελματικό σου κύκλο και να δώσεις πνοή σε ένα παρελθοντικό σου σχέδιο, που θα σου φτιάξει την διάθεση.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου είναι σημαντικό να είσαι ήρεμος, γιατί κάποιες παρεξηγήσεις μπορεί να δημιουργήσουν εντάσεις μέσα στη σχέση σου και να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Μην αφήσεις ασήμαντες λεπτομέρειες να χαλάσουν το κλίμα μεταξύ σας και φρόντισε να είσαι εσύ αυτός που θα κάνει ένα βήμα πίσω, για να τα ξαναβρείτε. Εσύ που βαδίζεις μόνος σου, να θυμάσαι πως η καλή διάθεση είναι η μόνη λύση για μια ενδιαφέρουσα γνωριμία. Μην την χάσεις για κανέναν λόγο!!!

Επαγγελματικές
Αν είσαι Καρκίνος, στη δουλειά σου προσπάθησε να προβάλλεις τις ιδέες σου με επιχειρήματα και μην μπαίνεις σε διαδικασίες να εξηγήσεις τα αυτονόητα, ιδιαίτερα στους ανταγωνιστές σου. Ο φαύλος κύκλος που θα μπεις, είναι ικανός να σε πάει πίσω και όχι μπροστά. Αν δράσεις όμως οργανωμένα, έχεις πολλές και σοβαρές προοπτικές επιτυχίας. Μεγάλη προσοχή θέλουν επίσης και τα οικονομικά σου που δεν πάνε πολύ καλά. Τα έξοδά σου είναι πολλά και πρέπει να κάνεις κάτι άμεσα για να τα μειώσεις. Κάνε ένα ξεκίνημα, τακτοποιώντας μικρές οφειλές, που έχεις τη δυνατότητα να καλύψεις.

ΛΕΩΝ

Αυτήν την εβδομάδα είσαι σε καλή διάθεση, και ίσως να μην αξιολογείς με σύνεση ορισμένες καταστάσεις, που συμβαίνουν στον περίγυρό σου. Ο Άρης, που από τις 14 του μήνα κινείται στον Τοξότη, θα φέρει στο προσκήνιο υποθέσεις που σε είχαν απασχολήσει παλαιότερα και τις οποίες, αν τις δεις με άλλο μάτι τώρα, μπορείς να τις υλοποιήσεις. Με τον Δία όμως να κινείται ανάδρομα στους Διδύμους και να σε επηρεάζει αρνητικά, καλό είναι να μην κάνεις κινήσεις πριν τις σκεφτείς καλά και μην πεις πράγματα που δεν πιστεύεις, γιατί θα απογοητεύσεις τους γύρω σου. Συγκεντρώσου σε όσα σε απασχολούν και βρες χρόνο για λίγη ξεκούραση και χαλάρωση. Έτσι, θα μπορέσεις να σκεφτείς καλύτερα τις εναλλακτικές που έχεις και οργανωμένα να τις ακολουθήσεις, ώστε να έχεις τα καλύτερα δυνατά αποτελέσματα, που θα σε ικανοποιήσουν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου μπορείς να βρεις λίγο χρόνο για τη σχέση σου και να περάσεις καλά, γεφυρώνοντας το χάσμα που έχει δημιουργηθεί ανάμεσα σε εσένα και τον σύντροφό σου. Φρόντισε να μην ξανακάνεις το ίδιο λάθος και βάλεις τρίτα άτομα ανάμεσά σας. Εσύ και ο σύντροφός σου ξέρετε καλύτερα τις ανάγκες της σχέσης σας και καλά θα κάνετε να προστατεύσετε τους εαυτούς σας, όσο ακόμη είναι καιρός! Όσο για εσένα που είσαι ακόμη αδέσμευτος, μην κάθεσαι στο σπίτι, περιμένοντας τον έρωτα να έρθει να σου χτυπήσει την πόρτα. Βγες έξω με τους φίλους σου, να διασκεδάσεις και να περάσεις ευχάριστα την ώρα σου. Ίσως μια αλλαγή στην εξωτερική σου εμφάνιση, ανανέωνε την διάθεσή σου και σε έκανε να αισθάνεσαι, αλλά και να είσαι, πιο γοητευτικός!

Επαγγελματικές
Κάποιες εξελίξεις που θα προκύψουν στη δουλειά σου, θα σε βοηθήσουν να ξεπεράσεις προβλήματα που υπήρχαν στον εργασιακό σου χώρο. Οι συνάδελφοί σου σε στηρίζουν και η βοήθειά τους την προκειμένη στιγμή θα είναι πολύτιμη, για να τα βγάλεις πέρα με τις τόσες υποχρεώσεις και ευθύνες που έχεις αναλάβει. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι πολύ στριμωγμένα και χρειάζεται μεγάλος αυτοέλεγχος για να μην ξεφύγεις. Έχε το νου σου!!!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η τάση απομόνωσης που θα αισθάνεσαι αυτές τις ημέρες θα σε κάνει να βλέπεις τα πράγματα χειρότερα απ’ ό,τι είναι και δεν θα μπορείς να κρίνεις αντικειμενικά και με ρεαλισμό όσα συμβαίνουν. Περιόρισε την ευαισθησία σου και βρες το χαμένο σου πείσμα, για να αντιμετωπίσεις τα προβλήματα που σε έχουν περικυκλώσει. Η Αφροδίτη από την προηγούμενη εβδομάδα στο ζώδιό σου, θα σε βοηθήσει να σταθεροποιήσεις πιο εύκολα κάποια κεκτημένα σου και θα σε παρακινήσει να διορθώσεις κάποιες ανωμαλίες, που υπάρχουν στις πολύ στενές διαπροσωπικές σου σχέσεις. Να θυμάσαι ότι είναι καιρός να αφήσεις πίσω σου το παρελθόν και να ασχοληθείς με τα μελλοντικά σου σχέδια!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου τα πράγματα κινούνται με ταχείς ρυθμούς και ο σύντροφός σου θα σε εκπλήξει με πρωτοβουλίες και προτάσεις, που αφορούν στο κοινό μέλλον σας. Το Σαββατοκύριακο είναι πλανητικά ιδανικό να δραπετεύσετε κάπου οι δύο σας, μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας, και να ανανεώσετε τον έρωτά σας. Εσύ που ακόμη ψάχνεσαι, αυτή η εβδομάδα λειτουργεί υπέρ σου. Κάνε κι εσύ την κίνησή σου προς το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Τα αποτελέσματα που θα έχεις θα σε καταπλήξουν…

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου τα πράγματα πάνε καλά και κάποιες πολύ θετικές εξελίξεις, θα σου δώσουν κουράγιο να συνεχίσεις τις προσπάθειες σου για την άνοδο της δουλειάς σου. Δώσε σημασία στους συνεργάτες, που είναι διατεθειμένοι να σε βοηθήσουν. Τα οικονομικά σου θέλουν προσοχή, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Δία στους Διδύμους, που προκαλεί καθυστερήσεις και βάζει εμπόδια στις συναλλαγές σου. Μην απαντήσεις βιαστικά σε συμφωνίες ή διαπραγματεύσεις, αλλά εξέτασε καλά όλες τις εναλλακτικές που έχεις, για να αποκτήσεις περισσότερα οφέλη.

ΖΥΓΟΣ

Μην κάνεις πίσω μπροστά στα προβλήματα που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια αυτής της εβδομάδας, λόγω των θέσεων του Ερμή στον Σκορπιό, που σε κάνει να ανησυχείς αναίτια και λόγω της κυβερνήτου σου Αφροδίτης στην Παρθένο, που σε παρασύρει σε ένα ανέφικτο κυνηγητό απραγματοποίητων ονείρων. Να ξέρεις πως θα είναι αφενός παροδικά, αφετέρου η επικείμενη Νέα Σελήνη, που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 15 του μήνα, θα ισορροπήσει τις καταστάσεις και θα πάρει μακριά όλες σου τις αμφιβολίες και έννοιες. Έχεις κάθε δυνατότητα να τα λύσεις προς όφελός σου, αλλά έχεις και τη συμπαράσταση φίλων, που βρίσκονται εκεί για να σε βοηθήσουν όταν τους χρειαστείς. Ό,τι κι αν γίνει, να είσαι ήρεμος και σίγουρος για τον εαυτό σου.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην αφήνεις τη σχέση σου να γίνει έρμαιο των προβλημάτων που προέρχονται από άλλους τομείς της ζωής σου και δώσε της περισσότερη σημασία, για να προλάβεις τυχόν αναποδιές που θα προκαλέσουν κάποιοι υποτιθέμενοι φίλοι. Ηρέμησε και πέρνα όμορφα με το ταίρι σου, χωρίς να σου χαλάει τη διάθεση το άγχος. Όσο για σένα, που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, σύντομα θα κάνεις μια καλή γνωριμία. Μέχρι τότε όμως, μην χάνεις την αυτοπεποίθησή σου.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, οι εξελίξεις είναι γρήγορες και οι περισσότερες θετικές. Θα μιλήσεις με άτομα, που έχουν να σου προτείνουν ενδιαφέρουσες επαγγελματικές προοπτικές, αλλά καλό είναι να μην πάρεις αποφάσεις αυτές τις ημέρες, αλλά να τις αναβάλεις για την ερχόμενη εβδομάδα. Ακόμα και τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα και νέες πηγές εσόδων θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια. Προσοχή σε συμφωνίες και συναλλαγές που κληθείς να κάνεις, γιατί ο ανάδρομος Δίας στους Διδύμους θα σου θολώσει την κρίση και ίσως οι επιλογές σου να μην είναι και οι πιο συμφέρουσες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αυτή η εβδομάδα θα είναι πολύ θετική για εσένα. Γενικά, με τον Ερμή και τον Κρόνο να κινούνται στο ζώδιό σου και να σε ευνοούν, διανύεις μια περίοδο όπου οι θετικές εξελίξεις σε ευχαριστούν και σου δίνουν κουράγιο και αισιοδοξία. Μπορείς λοιπόν να απολαύσεις όλα όσα συμβαίνουν υπέρ σου και να βρεις τη δύναμη να λύσεις και τα τελευταία θέματα που σε απασχολούν. Ένας κύκλος έχει ήδη ανοίξει στη ζωή σου, γι’ αυτό να είσαι σε ετοιμότητα, να αναγνωρίσεις όλες τις ευκαιρίες που θα σου δοθούν.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν είσαι ένας δεσμευμένος Σκορπιός, απόφυγε τις συζητήσεις που αφορούν προβλήματα στη σχέση σου και μίλα για σχέδια που κάνεις μαζί με τον σύντροφό σου. Η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου από την Πέμπτη μέχρι το βράδυ του Σαββάτου, θα σε ευεργετήσει και θα κάνει την γοητεία σου να χτυπήσει κόκκινο. Αν βαδίζεις ακόμη σε μοναχικά μονοπάτια, ο ερωτισμός και το σεξ-απίλ σου είναι τέτοια, που μπορούν να παρασύρουν ακόμη τον πιο δύσκολο στόχο. Τα ερωτικά τεχνάσματα θα είναι το δυνατό σου σημείο, που θα γοητεύσει όποιον βρεθεί στο δρόμο σου!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, τα πράγματα πάνε πολύ καλά και τα σχέδιά σου βρίσκονται σε καλό δρόμο. Νέες συνεργασίες, αλλά και συμφωνίες, θα έρθουν να σου λύσουν τα χέρια σε κάποια ζητήματα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, θέλουν προσοχή, γιατί τα έξοδα αυξάνονται. Αξιολόγησε κάποιες προτάσεις που μπορεί να αυξήσουν το εισόδημά σου και μην φοβηθείς να τις αποδεχτείς, αν βλέπεις ότι υπάρχουν σοβαρές πιθανότητες για να το πετύχουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αυτήν την εβδομάδα, θα έχεις πολύ γκρίνια και θα παραπονιέσαι για όσα πηγαίνουν στραβά στη ζωή σου. Αυτό όμως δεν αρκεί για να τα διορθώσεις. Άφησε την γκρίνια λοιπόν και δες με σοβαρότητα τι δεν σου κάνει. Κάνε τις κατάλληλες κινήσεις, για να διορθώσεις τα κακώς κείμενα και μην τα περιμένεις όλα να γίνουν με έναν μαγικό τρόπο. Λόγω της ανάδρομης κίνησης του κυβερνήτη σου Δία στους Διδύμους, από την προηγούμενη εβδομάδα, οι μέρες που διανύεις δεν είναι και οι πιο εύκολες, γι’ αυτό χρειάζεται να είσαι αρκετά συγκαταβατικός, ειδικά με ανθρώπους που επηρεάζουν την πρόοδό σου στην εργασία και να μην δίνεις λαβές για πικρόχολα σχόλια.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, μην γίνεσαι αγενής με τον άνθρωπό σου και μην βλέπεις τη σχέση σου ανταγωνιστικά. Αυτή η συμπεριφορά μπορεί να προκαλέσει προβλήματα, που δεν θα είναι εύκολα αντιμετωπίσιμα, γι’ αυτό όσο κι αν σε εκνευρίζουν ορισμένα πράγματα, μην τραβάς τις καταστάσεις στα άκρα. Αν είστε μόνοι, να ξέρετε ότι κάποια άτομα θέλουν να σας γνωρίσουν καλύτερα. Δώστε τους μια ευκαιρία και μην έχετε σνομπ συμπεριφορά απέναντι τους.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, απόφυγε τις αποφάσεις που αφορούν στο μέλλον, γιατί ακόμα δεν έχεις τελειώσει με εκκρεμότητες του παρόντος. Μία πειθαρχημένη συμπεριφορά, όπως υποδεικνύει και η θέση της Αφροδίτης στην Παρθένο, θα σε σώσει από τα δύσκολα. Τα οικονομικά σου, απ’ την άλλη, είναι σε μία καλή περίοδο, για να καλύψεις χρέη και υποχρεώσεις. Μην αναβάλεις αυτές τις διευθετήσεις, τώρα που μπορείς.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Οι δυνατότητες που έχεις είναι πάρα πολλές, και τις ημέρες που θα ακολουθήσουν, θα σε βγάλουν από τη δύσκολη θέση και θα σε οδηγήσουν στη λύση προβλημάτων, που θα προκύψουν εκεί που δεν τα περιμένεις. Ό,τι κι αν γίνει, μη χάσεις την ψυχραιμία σου, γιατί μαζί θα χάσεις και το δίκιο σου. Καριέρα, γάμος και κοινωνική καταξίωση θα είναι τα ευαίσθητα σημεία της εβδομάδας, που πολύ πιθανό όμως να επιβαρύνονται και από τις δικές σου φιλοδοξίες. Δράσε συνετά και ταπεινά και όλα θα πάρουν το δρόμο τους, πριν το καταλάβεις.

Αισθηματικές
Τα αισθηματικά σου θα βρίσκονται σε καλά επίπεδα, και με δική σου πρωτοβουλία μπορείς να δημιουργήσεις ένα πολύ ευχάριστο κλίμα μέσα στη σχέση σου. Οι προτάσεις που θα σου κάνει ο σύντροφός σου θα σε ενθουσιάσουν και σε φέρουν πιο κοντά του. Αν είσαι ακόμη στο ψάξιμο, μπορείς να κάνεις μια πολύ καλή γνωριμία, αρκεί να διώξεις από πάνω σου το άγχος και την πίεση που αισθάνεσαι, για να δεσμευτείς το συντομότερο δυνατόν.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου, η εβδομάδα με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό και να σε γεμίζει αμφιβολίες, θα είναι κάπως δύσκολη και μόνο με ωριμότητα και ηρεμία θα ανταποκριθείς σε όσες δυσκολίες θα προκύψουν μέσα στον επαγγελματικό σου χώρο. Αν δεν είσαι βέβαιος για τα αποτελέσματα των σχεδίων σου, καλό είναι να μην τα προωθήσεις τώρα, αλλά να περιμένεις μέχρι να οργανωθείς καλύτερα. Τα οικονομικά σου θέλουν μεγάλη προσοχή και καλό είναι να αποφύγεις οποιοδήποτε ρίσκο σχετικό με χρήματα, πριν σκεφτείς καλά όλα τα δεδομένα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Οι καθυστερήσεις, αλλά και τα προβλήματα, δεν θα λείπουν αυτήν την εβδομάδα από τη ζωή σου, λόγω της ανάδρομης κίνησης του Δία στους Διδύμους και καλό είναι να είσαι έτοιμος για όλα. Μην αιφνιδιαστείς από τις καθυστερήσεις που θα προκύψουν και μην εγκαταλείψεις τα σχέδιά σου. Καλό είναι να μείνεις σταθερός στις απόψεις και στις τακτικές σου, για να δώσεις οριστικές λύσεις σε όσα προκύπτουν. Με τον Ερμή να κινείται στον Σκορπιό, θα δυσκολευτείς να καταφέρεις να επικοινωνήσεις και να πείσεις με τα επιχειρήματά σου, όχι επειδή αυτά δεν θα είναι τεκμηριωμένα, αλλά επειδή η καχυποψία των γύρω σου θα είναι αυξημένη. Γι’ αυτό και μόνο το λόγο, σε περιμένει σκληρή και μεθοδευμένη δουλειά!

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις καλά με το σύντροφό σου, αλλά και να λύσεις κάποια θέματα που σε προβληματίζουν στη σχέση σου. Μην ξεχνάς ότι η γοητεία σου είναι σε καλή περίοδο και πρέπει να την αξιοποιήσεις, για να επιβάλεις τις δικές σου επιθυμίες. Πρόσεξε μόνο να είσαι κάπως επιφυλακτικός σε κάποια τρίτα πρόσωπα, που θα θελήσουν να εκφέρουν γνώμη για τη σχέση σου και βάλε τους στην θέση τους, προτού να είναι αργά. Για σένα, που ο έρωτας δεν έχει φανεί ακόμη στη ζωή σου, η Σελήνη από τον Λέοντα, από την Τρίτη μέχρι την Πέμπτη, πολύ εύκολα μπορεί να σε φέρει κοντά σε ένα άτομο από το φιλικό σου περιβάλλον.

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου θα πρέπει να συγκρατήσεις τα νεύρα σου και να μην παρασυρθείς από παρεξηγήσεις, που μπορεί να προκύψουν με συνεργάτες σου. Να είσαι ειλικρινής και δίκαιος μαζί τους και θα δεις ότι αυτή η τακτική θα εκτιμηθεί από την πλευρά τους περισσότερο από όσο υπολογίζεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να μπαίνουν σε μια σειρά, αλλά ακριβώς τώρα είναι που πρέπει να είσαι προσεκτικός, για να μη διαταράξεις αυτή την ισορροπία.

ΙΧΘΕΙΣ

Η ενέργεια που αισθάνεσαι αυτήν την περίοδο με τον Ερμή να σου χαρίζει τις ευεργετικές του ιδιότητες από το ζώδιο του Σκορπιού, σου δίνει την ώθηση να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να λύσεις τα προβλήματα που σε απασχολούν. Απ’ την άλλη όμως, με την Αφροδίτη να κινείται στην Παρθένο και να επιζητά επίμονα την τελειότητα, κινδυνεύεις να παρασυρθείς από εκνευρισμούς και να δημιουργήσεις περισσότερα προβλήματα, απαιτώντας από τους γύρω σου περισσότερα από αυτά που μπορούν να κάνουν ή να σου δώσουν. Διατήρησε την ψυχραιμία σου και μίλα μαζί τους σε πιο ήπιους τόνους.

Αισθηματικές
Στα αισθηματικά σου, αν ανήκεις στους δεσμευμένους Ιχθείς, μπορείς να περάσεις μια ευχάριστη εβδομάδα και να έρθεις κοντά στον σύντροφό σου, κάνοντας σχέδια για τη σχέση σας. Μέχρι την Πέμπτη, που ο κυβερνήτης σου Ποσειδώνας θα πραγματοποιήσει θετικές όψεις με τον Άρη και τον Κρόνο, μπορείς να ασχοληθείς με θέματα του παρελθόντος και να τελειώνεις μια και καλή μαζί τους. Ότι έγινε, έγινε! Βάλε πλώρη για άλλα λιμάνια και σταθμούς! Εσύ που βρίσκεσαι σε ερωτική αναζήτηση, να έχεις τα μάτια σου ανοιχτά, για κάθε φλερτ που σου προκύπτει. Μπορεί να αξίζει να δώσεις περισσότερη σημασία, από όσο συνηθίζεις. Όλα και όλοι θέλουν τον τρόπο τους!

Επαγγελματικές
Στη δουλειά σου όλα πηγαίνουν πολύ καλά και τα σχέδια που κάνεις για το επαγγελματικό σου μέλλον, έρχονται πιο κοντά και σε γεμίζουν αισιοδοξία. Πρόσεχε μόνο, με τον Κρόνο που έχει εγκατασταθεί πλέον στον Σκορπιό, να μην εμπλακείς σε παρασκηνιακές καταστάσεις και από το πουθενά, διακινδυνέψεις τα κεκτημένα σου. Προσοχή επίσης στις σπατάλες που κάνεις, γιατί θα σε βγάλουν από το οικονομικό σου πλάνο. Οφείλεις να είσαι συνεπής στις οικονομικές σου υποχρεώσεις και μετά να προβείς σε αγορές, που ουσιαστικά δεν χρειάζεσαι.

Read More

And More