Gap Collection Άνοιξη 2013: Denim Evolved! Δες τη νέα συλλογή και μάθε λεπτομέρειες…

Η νέα Gap Be Bright collection υποδέχεται την Άνοιξη, με πρωταγωνιστή το αγαπημένο Gap Denim! Νέα fits και αποχρώσεις, αλλά και κλασικές Gap Denim προτάσεις και επιλογές, θα γίνουν αυτή την Άνοιξη, ο προσωπικός μας τρόπος έκφρασης. Από fashion denim, όπως τα new Skimmers με μήκος μέχρι τον αστράγαλο, έως τα indigo skinnies, τα printed και everyday jeans, τα Gap είναι ο απόλυτος προορισμός για να ανακαλύψεις denim ποιότητα για όλους, ένα fit για εσένα.

/
Για τη γυναικεία συλλογή Άνοιξη 2013, η Gap προτείνει:
The new 1969 Skimmer Jean. Η εξέλιξη του denim στα Gap έχει ένα όνομα. 1969 Skimmer! Το αγαπημένο Legging Jeans ανανεώνεται με στενή, κομψή γραμμή και έχει το σωστό μήκος – μέχρι τον αστράγαλο, για να δώσει την απαραίτητη έμφαση στο παπούτσι. Με μεγάλη ποικιλία νέων χρωμάτων, όπως fire coral, lime juice, optic white, pink glow neon, μας προκαλούν να εντάξουμε το έντονο χρώμα στην καθημερινότητά. Το νέο 1969 Skimmer γίνεται το απόλυτο must have ρούχο που αγγίζει την τελειότητα και ταιριάζει με όλα! Μονόχρωμο Skimmer με άνετα cardigan και χαριτωμένες μπαλαρίνες για casual εμφανίσεις ενώ για sexy look η επιλογή είναι Skimmer φορεμένο με blazer, one shoulder blouse και πλατφόρμες που δίνουν μια ιδιαίτερη πινελιά. Αλλά και τα Roll up Khakis μας προσκαλούν να ανακαλύψουμε την skimmer εκδοχή τους! Σε Becca Blue, Blue Galaxy, Green, Killer Tomato, Beige, συνολικά 7 μοναδικές αποχρώσεις, κάνουν δυναμική είσοδο στην ανοιξιάτικη συλλογή Gap.

Πολύχρωμα Blazer: το χρώμα κυριαρχεί και στα ανοιξιάτικα Blazer! Pink ή Coral Fire; Ταιριάζει με ένα πολύχρωμο φουλάρι αλλά και με τα νέα ανοιξιάτικα Gap πλεκτά, σε ριγέ ή solid pattern. Η συλλογή συμπληρώνεται από αγαπημένα, απαραίτητα κομμάτια, όπως τα Boyfriend T shirts σε χαλαρές και άνετες γραμμές, χρωματιστά πλεκτά για layering, shirt dresses, τουνίκ και jersey φορέματα, ιδανικά για το γραφείο! Και για τις ανοιξιάτικες βραδιές, τα Gap προτείνουν το εποχιακό Parka jacket, σε Neon Lemon Yellow, για μια πιο φωτεινή όψη στο denim outfit.

Στην ανδρική συλλογή Gap Άνοιξη ’13: Επικρατεί το χρώμα. Πρωταγωνιστές, το 1969 New Slim Fit Denim και τα αγαπημένα Lived in slim Khakis σε pant και short και μια μεγάλη γκάμα χρωμάτων, με απόλυτο must have το κόκκινο! Συνδυάζονται ιδανικά με Graphic Tees, βαμβακερά v-necks, classic polos με ή χωρίς Gap logo, Τα Sunwashed French Terry πουλόβερ, σε αποχρώσεις orange neon, spring lilly, neon medium blue, diva pink, με nylon jackets προσθέτουν μια φρέσκια πνοή στην ανδρική γκαρνταρόμπα. Ειδικά για την άνοιξη, μια super ιδέα είναι ο συνδυασμός τους με τα Lived in πουκάμισα, σε μεγάλη ποικιλία pattern και χρωμάτων ή τα all time classic Modern Oxford shirts.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε τη σελίδα των Gap στο Facebook www.facebook.com/gap.

Read More

And More