Που θα βρείς το παιδικό καρότσι της V. Beckham!

Από τότε που η Victoria γέννησε την μικρή Harper Seven οι δυο τους είναι αχώριστες… Όπου κι αν τους “τσακώσει” ο φωτογραφικός φακός η ευτυχισμένη μητέρα έχει παντού μαζί της το μωρό της. Μαζί τους βέβαια είναι πάντα και το υπέροχο καρότσι που μεταφέρει τη μπέμπα!

Αν θες και συ ένα τόσο σικ και λειτουργικό καρότσι, όπως αυτό που εμπιστεύτηκε η Posh μπορείς να το βρεις στα καταστήματα Alouette! Πρόκειται για ένα πολυμορφικό καροτσάκι iCandy Peach που έφτασε από την Βρετανία και στην Ελληνική αγορά.

Το καρότσι iCandy Peach διαθέτει μοντέρνες, απαλές γραμμές που σε συνδυασμό με τα 3 υπέροχα χρώματα στα οποία διατίθεται δημιουργούν ένα άψογο αποτέλεσμα.

Προσφέρει τη λειτουργικότητα που απαιτεί κάθε γονιός για το καρότσι του καθώς κλείνει κυριολεκτικά με το ένα χέρι και είναι πολύ ελαφρύ.

Το σημαντικότερό του πλεονέκτημα ωστόσο είναι η δυνατότητα χρήσης του για δυο παιδιά διαφορετικής ηλικίας ή δίδυμα με απεριόριστες επιλογές συνδυασμών ανάμεσα σε πορτ μπεμπέ, κάθισμα αυτοκινήτου και κάθισμα καροτσιού. Έτσι είναι βέβαιο πως θα το χρησιμοποιείτε για πολλά χρόνια!

Το πορτ μπεμπέ του προσφέρει την άνετη εντελώς ξαπλωτή θέση την οποία χρειάζεται το νεογέννητό σας για να κοιμηθεί και παράλληλα όταν δεν το χρειάζεστε μπορείτε αφού το κλείσετε να το πάρετε στον ώμο σας – τόσο ελαφρύ είναι!

Tip
Πριν αγοράσετε καρότσι βεβαιωθείτε ότι οι διαστάσεις του επιτρέπουν να περάσει εύκολα από τις πόρτες του σπιτιού σας και χωράει στο ασανσέρ σας.

Tip
Σημαντικός παράγοντας για την επιλογή του καροτσιού σας θα πρέπει επίσης να είναι αν κλειστό χωράει εύκολα στο πορτ μπαγάζ του αυτοκινήτου σας.

Read More

And More