O Roberto Cavalli με τη μούσα του νέου του αρώματος!

Ανάμεσα στα sos λανσαρίσματα που έχω σημειώσει στα “προσεχώς” μου είναι και το ολοκαίνουριο άρωμα του Roberto Cavalli. Σου θυμίζω ότι ο τελευταίος άλλαξε χέρια και μπήκε στην μεγάλη αρωματική οικογένεια της Coty από τον περασμένο Νοέμβριο (δες εδώ το σχετικό άρθρο).

Η μούσα δε, του νέου αρώματος, Elisa Sednaoui είναι από τις κλασικές περιπτώσεις που σε κάνουν να σηκώνεις το φρύδι και να λες “εεεε! κι εμένα αν με μακιγιάραν δέκα έτσι θα έδειχνα”. Και ξέρεις πως απλώς θέλεις να παρηγορήσεις τον εαυτό σου.

Το νέο σε αυτό το άρθρο είναι το εξής: Χτες βράδυ πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση amfAR NY gala dinner, από τις σημαντικότερες διοργανώσεις συγκέντρωσης εσόδων για τον αγώνα ενάντια στο AIDS. Ο Roberto Cavalli βραβεύτηκε για την σημαντική προσφορά του και παρουσιάστηκε με τη σύζυγό του Eva, καθώς και με τη μούσα του νέου του αρώματος που λανσάρεται το Μάρτιο, Elisa Sednaoui. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε και ο πρόεδρος της Coty Inc. Bernd Beetz. Κι εδώ σου έχω φωτογραφικό υλικό για να δεις- σχολιάσεις την νέα μούσα η οποία θα πρωταγωνιστεί στο επόμενό σου άρωμα!

O Roberto Cavalli με την σύζυγό του και την μούσα του νέου του αρώματος…

Η Elisa Sednaoui ανάμεσα στον πρόεδρο της Coty Bernd Beetz και τον Roberto Cavalli



H υπέροχη Elisa Sednaoui με τον Roberto Cavalli (ps: τέλεια μαλλιά!)

Read More

And More