Tι φόρεσαν οι επώνυμες την εβδομάδα που μας πέρασε;Ψήφισε την πιο καλοντυμένη!τ

Μπορεί να είναι καλοκαιράκι και οι τόνοι στη χώρα μας να έχουν πέσει αφού η θερμοκρασία σε κάνει να νιώθεις πως διασχίζεις τη σαχάρα χωρίς νερό – για ποιά διάθεση για styling να μιλήσεις – Οι διεθνής celebrities από την άλλη μεριά φοράνε ήδη συνολάκια της ερχόμενης σεζόν και δεν φαίνεται έχουν χάσει ούτε στιγμή τη στλιστική τους όρεξη.

Για ακόμη μία εβδομάδα λοιπόν το να καθίσεις και να δεις τι επέλεξαν να φορέσουν σε βόλτες, ψώνια και σε red carpet εμφανίσεις δεν μπορεί από το να είναι απόλυτα διασκεδαστικό. Σημέιωσε πως αυτός είναι ο πιο εύκολος τρόπος να δεις τις τάσεις της νέας σεζόν και να πάρεις ιδέες.

Ψήφισε τη δική σου πιο αγαπημένη. Εμείς αυτή την εβδομάδα ξεχωρίσαμε την εμφάνιση της Jessica Biel με Giambattista Valli.


H Alexa Chung επέλεξε σορτσάκι μαύρο που το συνδύασε με κομψά γοβάκια στην ίδια απόχρωση και πουά τοπ. Η Blake Lively στα γυρίσματα της σειράς Gossip Girl φόρεσε φόρεμα στράπλες με την υπογραφή Lorick και οφείλω να πω πως το μπούστο μου αρέσει πολύ. Η Jennifer Garner της οποίας το στιλ επιμελείται η Rachel Zoe φόρεσε κόκκινο στενό φόρεμα με την υπογραφή του γαλλικού οίκου Lanvin.


H Jessica Biel έκανε μία απόλυτα κομψή και συνάματα εντυπωσιακή εμφάνιση με φόρεμα την υπογραφή του Giambattista Valli. Το φόρεμα σου κόβει την ανάσα όχι μόνο για το ιδιαίτερο σχέδιο του αλλά και για την πολύ δουλειά που ξεκάθαρα φαίνεται πως έχει γίνει. Η Kate Moss στην τελετή λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων εμφανίστηκε με χρυσό φόρεμα σε ίσια γραμμή του οίκου Alexander McQueen. Η Kate Moss είναι ίσως η μοναδική που μπορεί ένα τέτοιο φόρεμα να το κάνει να φαίνεται ροκ. Η δούκισσα του Cambridge Kate Middleton φόρεσε φόρεμα στην απόχρωση του μπλε από την εταιρία Whistles.


Με φόρεμα Valentino εμφανίστηκε η Leighton Meester στα γυρίσματα της σειράς Gossip Girl. Με navy blue ολόσωμη φόρμα της σειρά Cheal &Chic του οίκου Μοschino έδωσε το “παρών” η ηθοποιός Μaggie Gyllenhaal. H Meena Suvari παραβρέθηκε σε εκδήλωση περιοδικού με λευκό cocktail φόρεμα του George Chakra.


H πάντα chic Μiranda Kerr επέλεξε μαύρο σύνολο και το συνδύασε με μακριά ζακέτα με λευκή – μαύρη διχρωμία. Τα γοβάκια της είναι Manolo Blahnik. Η επίσης πολύ κομψή Olivia Palermo με λευκό φόρεμα με διαφάνεια και διακριτικό πλισέ με την υπογραφή Tibi. Ενώ η Rachel Zoe με αρκετά loose διάθεση περπάτησε τους δρόμους του Los Angeles.

Read More

And More