Μαρίνα: “Το πρόβλημα είναι ότι το σπίτι είναι ακριβώς πάνω από τους γονείς του…”

Γεια σας, κορίτσια και αγόρια. Θα χρειαστώ τη γνώμη σας…

Με τον φίλο μου είμαστε μαζί κάποια χρόνια και είμαστε από διαφορετικές πόλεις. Βέβαια είναι έτσι η δουλειά του που μπορεί κι έρχεται και μένουμε κάποιους μήνες μαζί. Μετά γυρνάει για κάποιο διάστημα πάλι στην πόλη του.

Εγώ δουλεύω οπότε δεν μπορώ να πηγαίνω και να κάθομαι μέρες.

Το θέμα είναι ότι λόγω οικονομικών δυσκολιών κι επειδή δεν τα βγάζουμε πέρα με ενοίκια και τέτοια -κι εμένα η δουλειά μου δεν πάει καλά-, σκεφτόμαστε να πάμε στην πόλη του να μείνουμε επειδή έχει σπίτι και δεν θα πληρώνουμε ενοίκιο.

Το πρόβλημα όμως είναι ότι το σπίτι θα είναι ακριβώς πάνω από τους γονείς του κι αγχώνομαι για αυτό. Μετά από τόσες ιστορίες που έχω ακούσει για “πόλεμο” μεταξύ νύφης και πεθεράς πραγματικά φοβάμαι για το τι θα αντιμετωπίσω.

Ειλικρινά είναι ο μόνος ανασταλτικός παράγοντας που με κρατάει πίσω. Κι όσο το σκέφτομαι τόσο πιο αρνητικά το παίρνω το όλο θέμα. Όσο καλοί και να είναι οι άνθρωποι, η καθημερινότητα δημιουργεί προβλήματα.

Πείτε μου τη γνώμη σας… Τι θα κάνατε στη θέση μου;

Μαρίνα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Φυσικά και να πας, αλλά προφανώς θα βάλεις τα όρια σου. Ίδιο σπίτι μεν, διαφορετικά διαμερίσματα δε. So simple.

  2. Δεν ισχυει για ολες τις πεθερες οτι κανουν πολεμο στη νυφη υπαρχουν και λιγες εξαιρεσεις!το σιγουρο ειναι οτι ολες θα προσπαθησουν να εχουν τον ελεγχο και θα χώνουν τη μυτη τους παντου με εμεσους τροπους.Εσυ απλα φροντησε να μη δινεις δικαιωματα δλδη.να δειχνεις οτι τους συμπαθεις ομως με τη συμπεριφορα σου να κρατας μια αποσταση να σαι ευγενικη και φιλοτιμη αλλα μην αφηνεις να σε κανουν οτι θελουν..Αν οικογενεια ειναι φυσιολογικη δεν θα σε ενοχλησει με ολα τα παραπανω βεβαια υπαρχουν και οι αρρωστημενες καταστασεις..Περιμενε να τους γνωρησεις πρωτα και να προσεχεις να βαζεις ορια και μη παραγνωρηστεις μη δινεις αερα γτ μετα το εχασες το παιχνιδι ευγενικα και απομακρα απο μακρια και αγαπημενοι που λενε και ολα καλα θα πανε…

  3. δε θελω να σε αγχωσω αλλα οταν τα πεθερικα ειναι κοντα κατα 80% δημιοργουνται προβληματα στο ζευγαρι..εχω πολλες φιλες παντρεμενες που ειχαν τα πεθερικα κοντα και τα πραγματα συνεχεια μπλεκονταν..μια μαλιστα που εμεναν τα πεθερικα της διπλα,δεν αντεξε που ολο χωνονταν στα του ζευγαριου και ζητησε διαζυγιο!και αγιοι να ειναι οι ανθρωποι καλο ειναι το ζευγαρι να κραταει αποστασεις απο γονεις για την ασφαλεια ολων..βεβαια καταλαβαινω οτι εχετε ερθει σε δυσκολη θεση λογω οικονομικων..κοιτα,δωσε μια ευκαιρια και δες πως θα παει..αν δεις οτι δημιουργουνται προβληματα καντην οσο πιο γρηγορα μπορεις..

  4. Δεν καταλαβαινω γιατι προδικαζεις την ‘πεθερα’ σου αφου δεν την ξερεις και δεν την εχεις ζησει! πηγαινε εστω δοκιμαστικα , μεινε μαζι του και αν δεις τα σκουρα το ξανασκεφτεσαι! μην χανετε ευκαιριες χωρις να τις δοκιμαζετε-εκμεταλλευεστε!

  5. Πιστεύω ότι μέλος είναι να μείνετε μαζί, αν υπάρχει αγάπη μεταξύ σας θα ξεπερασετε και τα προβλήματα. Έχω και εγώ κοντά τα πεθερικά μου και η πεθερά μου προσπαθεί να ανακατεύεται στο σπίτι μου αλλά ευτυχώς ο αντρας μου όταν την βλέπει να μας δημιουργεί πρόβλημα η να λέει διαφορα για να περάσει το δικό της την βάζει κατευθείαν στην θέση της. Είναι στο χέρι σας να μην αφήνετε τους γονείς σας να ανακατεύονται. Να ξέρεις ότι όταν κλείνεις την πόρτα του σπιτιού σου όλοι οι υπόλοιποι μένουν ενώ και ότι και να λένε προσπέρασε το αν δεις ότι επιμένουν συζητήσεις το με τον άντρα σου.

  6. Πιστεύω ότι μέλος είναι να μείνετε μαζί, αν υπάρχει αγάπη μεταξύ σας θα ξεπερασετε και τα προβλήματα. Έχω και εγώ κοντά τα πεθερικά μου και η πεθερά μου προσπαθεί να ανακατεύεται στο σπίτι μου αλλά ευτυχώς ο αντρας μου όταν την βλέπει να μας δημιουργεί πρόβλημα η να λέει διαφορα για να περάσει το δικό της την βάζει κατευθείαν στην θέση της. Είναι στο χέρι σας να μην αφήνετε τους γονείς σας να ανακατεύονται. Να ξέρεις ότι όταν κλείνεις την πόρτα του σπιτιού σου όλοι οι υπόλοιποι μένουν ενώ και ότι και να λένε προσπέρασε το αν δεις ότι επιμένουν συζητήσεις το με τον άντρα σου.

  7. egw menw panw apo to spiti twn goniwn tou agoriou mou edw kai ena xrono…pistepse me den einai oti kalytero..exw provlimata me tous dikous tou pou xwris logo vgazw neyra sto agori mou pou den ftaiei.mporeis na meineis alla na theseis oria kai sto agori sou alla kai stous dikou tou me ton tropo sou.na eisai aneksartith spiti sou xwris na zitas voitheia apo tous dikous tou etsi wste na exoun to dikaiwma na paramvoun sto spiti sou…kai mia epishs filikh sumvoulh,liges kai typikes sxeseis kai na mn apantas se oti se neyriazei..

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More