“Τσακώσαμε” γνωστή μελαχρινή παρουσιάστρια στην παραλία με σέξυ ηθοποιό! Δες ποιοι είναι

Εκείνος είναι ένας από τους πιο ταλαντούχους και σέξυ ηθοποιός της γενιάς του και εκείνη μια από τις πιο εκρηκτικές και αγαπητές παρουσιάστριες και ραδιοφωνικές παραγωγούς της χώρας… Ο λόγος για τον Νίκο Αναδιώτη και την Κατερίνα Ζαρίφη που “τσακώσαμε” μαζί σε παραλία της Αττικής.

Γιατί όμως βρέθηκαν εκεί;
Το “ερωτευμένο ζευγάρι” που φεύγει για διακοπές βρέθηκε στα γυρίσματα, για την οπτικοποιηση του νέου ραδιοφωνικού τραγουδιού της airfasttickets “Πας Παντού”, που ξεκίνησαν νωρίς το πρωί, σε περιοχή κοντά στο αεροδρόμιο, στην συνέχεια σε επιβατικό πλοίο στο λιμάνι και ολοκληρώθηκαν αργά το απόγευμα στην Βάρκιζα.

/

Οι πρωταγωνιστές, κάτω από της οδηγίες του σκηνοθέτη Θωμά Χρυσοχοΐδη, έδωσαν σάρκα και οστά στο “καλοκαιρινό” ζευγάρι που κάνει τις πιο οικονομικές διακοπές στην Ελλάδα, καθώς επιλέγει να “κλείνει” εισιτήρια μέσω διαδικτύου.
Ο Νίκος και η Κατερίνα, είχαν και τα τυχερά τους … ένα βαν, με άντρες που εργάζονται στην Αττική Οδό, σταμάτησε το γύρισμα για να προσφέρει τριαντάφυλλα στην Κατερίνα και φυσικά στην παραλία, όταν ο Νίκος εμφανίστηκε με μαγιό, κοπέλες όλων των ηλικιών του ζητούσαν να φωτογραφηθεί μαζί του!

/

Το, δροσερό, κεφάτο, άκρως καλοκαιρινό με πολλά απρόοπτα και χιουμοριστικές ερμηνείες, βίντεο κλιπ θα ανέβει στο διαδίκτυο στις αρχές της άλλης εβδομάδας.
Μέχρι τότε, πάρε μια γεύση, από τις αποκλειστικές φωτογραφίες, που εξασφάλισε το TLIFE:

/

/

/

/

/

/

Read More

And More