A. Jolie: Πώς γιόρτασε το Halloween με τα παιδιά της; Φωτογραφίες

Μπορεί στο παρελθόν να ήταν ιδιαίτερα γνωστή για την πιο σκληρή και ανεξάρτητη πλευρά της, τώρα όμως αποτελεί μια γλυκιά μαμά που δεν χαλά χατίρι στα έξι αγγελούδια της. Ο λόγος για την Angelina Jolie, που παρά το φορτωμένο επαγγελματικό της πρόγραμμα, δεν χάνει την ευκαιρία να περνά χρόνο με τα παιδιά της.
Έτσι, λοιπόν, την Κυριακή, ενόψει του εορτασμού του Halloween, η διάσημη ηθοποιός του Χόλιγουντ πήρε την 6χρονη κόρη της Shiloh και τα δίδυμα Vivienne και Knox και γιόρτασαν μαζί. Οι τέσσερις τους βρέθηκαν στο Party City του Sherman Oaks και αγόρασαν στολές και παιχνίδια, μπαίνοντας για τα καλά στο πνεύμα του “trick or treat” (“κέρασμα ή τρόμαγμα”) που είναι και το σύνθημα της αποκριάτικης γιορτής.
Ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε έξω από το μαγαζί, λίγο αφότου είχαν κάνει τα ψώνια τους. Η μικρή Vivienne είχε διαλέξει μια ροζ στολή που φόρεσε κιόλας, ενώ ο Knox κρατούσε στην αγκαλιά του ένα μεγάλο πλαστικό δεινόσαυρο.
Κομψή όπως πάντα, η Angelina φορούσε ένα μαύρο φόρεμα και δεν άφησε λεπτό από τα μάτια της τα δίδυμα που τα κρατούσε όλη την ώρα από το χέρι.
Δες φωτογραφίες:

Read More

And More