Ε. Παπαρίζου: Βιβλίο με τις πιο σημαντικές στιγμές της ζωής της και φωτογραφικό υλικό με τον Τόνυ!

Τους τελευταίους μήνες, όπως διαβάσαμε στο περιοδικό ”People”, η Έλενα Παπαρίζου ετοιμάζει με τη βοήθεια συνεργατών της ένα coffee table book 80 σελίδων, το οποίο θα κυκλοφορήσει στις αρχές του νέου έτους από την Sony Music και θα περιλαμβάνει και το τριπλό best of άλμπουμ της.

Το βιβλίο αυτό θα σχετίζεται με στιγμές της πορείας της από το 2003 έως το 2011, τις οποίες η Έλενα δεν πρόκειται να ξεχάσει ποτέ, και θα συνοδεύονται από τα δικά της σχόλια.

Επιπλέον, αποκαλύπτει τα συναισθήματά της για τους ανθρώπους με τους οποίους έχει μοιραστεί σημαντικές στιγμές, περιγράφει τη ζεστή της σχέση με τον Νίκο Αλιάγα, μιλά για τη φιλία και την αγάπη της στον Σάκη Ρουβά και τον Αντώνη Ρέμο.

Δεν γράφει μόνο εκείνη όμως. Στο βιβλίο αυτό γράφουν για εκείνη αγαπημένα πρόσωπα του καλλιτεχνικού χώρου, όπως η Νανά Μούσχουρη.

Ακόμα, το φωτογραφικό υλικό που χρησιμοποιείται είναι από το προσωπικό της αρχείο -ακυκλοφόρητο μέχρι πρότινος- ενώ συμπεριλαμβάνονται τα εξώφυλλά της σε περιοδικά, τα εξώφυλλα των άλμπουμ της και υλικό από προσωπικές της στιγμές, όπως το ταξίδι με τη μητέρα της στην Ουκρανία για την Eurovision.

Φυσικά, σημαντικό ρόλο παίζει και ο πρώην σύντροφός της, Τόνυ Μαυρίδης. Όπως δήλωσε στο περιοδικό συνεργάτιδα της Έλενας: ”Και βέβαια υπάρχουν φωτογραφίες της με τον Τόνυ Μαυρίδη.

Δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να μην συμπεριληφθούν, αφού είναι ένα μεγάλο κομμάτι της προσωπικής αλλά και της επαγγελματικής της ζωής. Δεν ήταν μόνο σύντροφοι αλλά και συνεργάτες… Σαφέστατα και υπάρχει και το σχόλιο της Έλενας για εκείνον. Έχει ενδιαφέρον”.

Διάβασε περισσότερα στο ”People” που κυκλοφορεί!

Read More

And More