Λένα: “Χωρίσαμε για 3 μήνες και σε αυτό το διάστημα πήγε με άλλη. Φρίκαρα”

Θα ήθελα κι εγώ να πω την ιστορία μου. Ή μάλλον να μοιραστώ το πρόβλημά μου…

Ξέρω ότι μπορεί να θεωρηθώ παρανοϊκή, οι περισσότεροι έτσι μου λένε. Εγώ όμως πονάω και δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Θα σας πω…

Είχα μια σχέση δύο χρόνια. Μια σχέση γεμάτη έρωτα, αλλά και γεμάτοι εντάσεις. Ζήλευα πολύ και αυτός ήταν ο κύριος λόγος των τσακωμών μας. Παρ’ όλα αυτά, όταν δεν μου έδινε δικαιώματα περνούσαμε τέλεια.

Ταιριάζαμε. Επικοινωνούσαμε. Είχαμε την ίδια αίσθηση του χιούμορ. Γενικότερα τα βρίσκαμε όμορφα σε όλους τους τομείς. Όταν όμως τσακωνόμασταν γινόταν πραγματικά χαμός. Σκληρά λόγια, μεγάλες φασαρίες και συνήθως ένας μίνι χωρισμός. Άλλες φορές για τρεις μέρες, άλλες για δέκα χωρίς καμία επικοινωνία.

Πάντα όμως τα ξαναβρίσκαμε. Μέχρι που κάποια στιγμή, ένας μεγάλος καυγάς, εξαιτίας της ανασφάλειάς μου πάλι, της ζήλιας μου, μας οδήγησε σε έναν από τους μεγαλύτερους χωρισμούς μας. Χωρίσαμε για τρεις μήνες…

Ήμουνα χάλια όλον αυτόν τον καιρό. Κλεισμένη στο σπίτι, έκλαιγα. Στο πάτωμα στην κυριολεξία και οι φίλοι να μου συμπαραστέκονται με βάρδιες. Τον έπαιρνα τηλέφωνο και δεν το σήκωνε. Γινόμουν ακόμα χειρότερα. Μέχρι που κάποια στιγμή κατάφερα να κρατηθώ και να μην του τηλεφωνώ.

Ποτέ όμως δεν κατάφερα να συνέλθω κι ένα βράδυ τον ξαναπήρα. Και το σήκωσε. Συναντηθήκαμε και τα ξαναβρήκαμε. Τον ρώτησα αν όλον αυτόν τον καιρό, τους τρεις μήνες δηλαδή που δεν ήμασταν μαζί έκανε κάτι με κάποια άλλη. Με τα πολλά, μου είπε πως έκανε σεξ ένα βράδυ.

Φρίκαρα. Τρελάθηκα. Εκείνος θεωρούσε πως δεν υπάρχει θέμα απιστίας γιατί είχαμε χωρίσει. Άρα πρακτικά ήτανε μόνος του και ελεύθερος να κάνει ό, τι θέλει. Σαφώς. Θεωρητικά ναι. Εμένα όμως με πλήγωσε πολύ. Τον σκεφτόμουν να αγγίζει άλλη και τρελαινόμουνα.

Οι φίλοι μου βρήκαν λογική την αντίδρασή του. Κι εγώ. Δεν μπορώ να πω κάτι διαφορετικό αν μιλήσω χρησιμοποιώντας τη λογική. Όμως, αυτό δεν αρκεί για να νιώσω καλύτερα. Εγώ όλο αυτό το διάστημα δεν μπορούσα να βγω από το σπίτι. Η σκέψη μου ήταν συνέχεια σε αυτόν. Δεν έβλεπα τίποτα. Μου ήταν πραγματικά αδύνατο όχι μόνο να κάνω σεξ με άλλον, αλλά και να φλερτάρω με άλλον.

Ένα “πως μπόρεσε” καρφώθηκε στο μυαλό μου. Με τη λογική όλα τα καταλαβαίνω. Ναι, ήταν μόνος του, δεν είχαμε χωρίσει, ναι είχε το δικαίωμα. Άλλο είναι το προβλημά μου. Πώς μπόρεσε; Δεν τον παρέλυσε η απουσία μου; Δεν τον έριξε ο χωρισμός μας; Πώς μπόρεσε να αγγίξει άλλη γυναίκα; Πως μπόρεσε να λειτουργήσει;

Οι άντρες λειτουργούν διαφορετικά, ακούω και ξανά ακούω, αλλά το μέσα μου δεν το δέχεται ως δικαιολογία.

Είμαστε πάλι μαζί. Μου συμπεριφέρεται άψογα και αυτή τη φορά δεν προκαλεί καν την ανασφάλειά μου. Είναι απόλυτα σωστός. Έτσι ακριβώς όπως πάντα ήθελα. Όμως, δεν μπορώ να γίνω ευτυχισμένη. Αυτό που έκανε είναι σαν αγκάθι και με πονάει, με εμποδίζει να απολαύσω τη σχέση μου μαζί του.

Πονάει να φύγω, πονάει να μείνω. Δεν ξέρω τι πονάει λιγότερο. Δεν ξέρω τι να κάνω…

Μερικές φορές ακούω τον Ρος από τα φιλαράκια, σε κάτι ανάλογο που έγινε, να φωνάζει στη Ρεϊτσελ… “We were on a breeeeeeeeak!”. Χαμογελάω, τον καταλαβαίνω, αλλά δεν μπορώ να το ξεπεράσω. Δεν ξέρω…

Λένα

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Το πρόβλημα το έχεις εσύ, το ξέρεις αυτό, έτσι δεν είναι; Σταμάτα να ζηλεύεις!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Δεν είναι λογικό να κάνετε τεράστιους καυγάδες και να γίνετε χαμός, όπως λες! Κανείς δεν θέλει μια ΓΚΡΙΝΙΑΡΑ δίπλα του! Κανείς! Θα σου ξαναφύγει και θα φταις πάλι εσύ! Η αγάπη δεν φτάνει απο μόνη της για να είστε μαζί, πρέπει να προσπαθήσεις να πάψεις να είσαι γκρινιάρα, να αρχίσεις να δίνεις ΧΑΡΑ!!!!

  2. Να το ξεπεράσεις. Είναι μέσα στη ζωή αυτά. ʼλλοι πάνε με άλλες κατά τη διάρκεια της σχέσης. Θα μπορούσε κάν να μη στο πεί. Εσύ τον πίεσες τα ήθελες και τα άκουσες σε τρώει ο πωπός σου και εσένα απο οτι φαίνεται στο όλο γράμμα σου. Σκορπιός είσαι;

  3. Κοπελιά.. Ελεος χαλάρωσε είχατε χωρίσει. Αφού αγαπιεστε και τώρα είστε καλά τι σημασία έχεις αν έκανε κάτι με κάποια αφού ήσασταν χώρια. Ελεος.

  4. Αχ καλή μου καταλαβαίνω τον πόνο σου και καταλαβαίνω και το δίλημμα σου.Η άποψή μου όμως είναι πως αν τον αγαπάς και πιστεύεις ότι η σχέση αυτή έχει μεγάλο μέλλον μπροστά της,αν κάνεις όνειρα ακόμα για εσάς τους δύο τότε κάνε υπομονή.θα πονάς λογικά για αρκετό καιρό αλλά ο χρόνος τα γιατρεύει όλα.Από αυτά που περιγράφεις φαίνεται ότι και εκείνος σ’αγαπάει.Προσπάθησε να υπομείνεις τον πόνο για να δώσεις μια ευκαιρία στη μετέπειτα ζωή σας.Ξέρω ότι είναι δύσκολο αλλά εδώ θα φανεί πόσο δυνατοί είστε.

  5. πολυ το αναλυεις!!! αντρες και γυναικες ειναι διαφορετικα οντα, σκεφτονται και λειτουργουν διαφορετικα. ομως, οταν αγαπας καποιον πρεπει να τον καταλαβαινεις και να τον συγχωρεις! δεν υπαρχει αγαπη χωρις κατανοηση και συγχωρεση!

  6. Ακου με λίγο. Τα είχαμε 1,5 χρονο. Τρελά ερωτευμένοι κανένας καυγάς. Φρικάρει χωρίς λόγο (έτσι είπε). Με χωρίζει για 3 μήνες. Εγώ στα πατώματα. Με παίρνει μου λέει δεν αντέχει άλλο μακριά μου τα ξαναβρίσκουμε. Και μαθαίνω οτι είχε πάει με άλλη όσο ήμασταν χώρια, ναι όσο εγώ είχα πάθει νευρικό κλονισμό και δεν άντεχα ούτε να φλερτάρω. Με πείραξαν πολλά πράγματα στην αρχή. Και βέβαια ήταν δύσκολο να χτίσουμε τη σχέση μας από την αρχή όταν είχαμε περάσει τόσα. Πάντα είναι δύσκολο. Αλλά πίστεψε με, αυτό που με ενόχλησε και με απασχόλησε λιγότερο από όλα ήταν ότι είχε πάει με άλλη (και όχι μονο μία φορά!). Το πρόβλημα το έχεις εσύ. Δεν είναι δικό του. Τα θέματα που έχετε να τα λύσετε μεταξύ σας, αλλά αυτό το συγκεκριμένο δεν ειναι δικό του πρόβλημα, είναι δικό σου, καταλαβέ το αυτό. Το λες και μόνη σου ότι εισαι υπερβολικα ζηλιάρα, το λες και δε το παραδέχεσαι. Στη τελική εσένα διάλεξε, αυτή την έχει ήδη ξεχάσει. Κόψε τις ζήλιες, γιατί αν δεν μαθαίνεις από τα λάθη σου ποιο το νόημα να τα κάνεις.

  7. ΤΟ ΙΔΙΟ ΟΠΩΣ ΕΣΥ,ΕΤΣΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΩ.ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΕΦΕΡΑ ΣΤΗ ΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ.ΕΙΜΑΙ ΠΛΕΟΝ ΜΟΝΗ ΜΟΥ 3 ΧΡΟΝΙΑ. ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΞ ΟΤΑΝ ΑΓΑΠΑΕΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ.

  8. πολυ απλα θέλεις να βρισκεις παντα κατι γιανα μhν εισαι ευτυχισμενη… ψαξτο λιγο

  9. Λοιπον…εγω θελω να σε ρωτήσω κάτι άλλο..Η ανασφάλειά σου προκύπτει απο κάτι?Απο τη συμπεριφορά του? Σου χει δώσει δικαιώματα και είσαι ανασφαλής? Γιατί αν σου έχει δωσει δικαιώματα, ‘ισως αυτο που έκανε να ήταν απόλυτο φυσιολογικό γι αυτόν,απο τη στιγμή κιολας που είχατε χωρίσει.Αν όμως δεν σου έχει δώσει δικαιώματα ωστε να εισαι ανασφαλής και ζηλιάρα,και αυτό το έχεις απο μόνη σου,τότε πιθανώς ολο αυτό να τον έχει κουράσει και να ήθελε κατι διαφορετικό….

  10. ase mas kouklitsa mou…eixate xwrisei kai kala ekane kai proxwrise….twra gyrise k einai ekei an ton 8es 8a synexiseis kai 8a tou dei3eis oti eisai kalyteri…eisai omws???

  11. ηταν οντως μια βραδια σεξ η περισσοτερες και στο κρυβει.. ? ειμαι σε μια παρομοια φαση μαζι σου.. μονο που εγω ειμαι το τριτο προσωπο σ αυτη τ σχεση…. μου ειχε ειπε πως χωρισε.. ηταν μαζι μου για ενα 3μηνο και προσφατα εμαθα οτι ειναι με την αλλη ξανα.. ο κυριος ακομα δεν μ εχει ξεκαθαρισει.μας εχει και τις 2.. η αλλη προφανως δεν ξερει για μενα γ αυτο συνεχιζει μαζι τ.. εγω κοιταω να περναω καλα.. το προβλημα ειναι δικο τ.. ΠΡΟΣΕΧΕ!

  12. Το πρόβλημα είναι αποκλειστικά δικό σου. Είσαι αρρωστημένα εγωίστρια. Θέλεις όλοι και όλα να κινούνται γύρω από εσένα και να ανασαίνουν για σένα.
    Αν δεν φροντίσεις να το λύσεις αυτό σου το πρόβλημα πάλι θα χωρίσετε και θα είσαι μια ζωή δυστυχισμένη με τον οποιονδήποτε και να είσαι.
    Καλή σου τύχη.

  13. Έχεις μεγάλο πρόβλημα. Κοίτα να επισκεφτείς κάποιον ειδικό, γιατί δε βλέπω μέσα στη δυστυχία για το υπόλοιπο της ζωής σου.

  14. σιγά ρε κοπελιές, οι περισσότερες άνετες.. αν γινόταν σε σας δεν θα λέγατε αυτά, ο αλλος πληγώνεται.. πάντως Λένα σε καταλαβαίνω, δώστου μια ευκαιρία και αν πράγματι έχει άλλαξει συνεχίστε οπως παλια.. ευτυχισμένοι..!! Μπορεί να μετάνιωσε. Αν καταλάβεις πως εχει αλλάξει προς το κακο, τότε κάνε την καρδιά σου πέτρα και απομακρυνσου.. απλα ειμαι της αποψης πως μια φορα αγαπαμε αληθινα, και καλυτερα μην το αφηνουμε ευκολα να παει χαμενο.. ΑΜΑ ΑΞΙΖΕΙ ΒΕΒΑΙΑ!!

  15. ειχατε χωρισει κ ηταν ελευθερος να κανει οτι θελει. κανονικα δεν θα επρεπε να σε ενδιαφερει αυτο αλλα το μελλον σας μαζι. οι αντρες το βλεπουν εντελως αλλιως. δεν σου ειπε οτι εκανε σχεση. σεξ εκανε αυτο ειναι καθαρη αναγκη. αν πιστευεις οτι δεν μπορεις να το ξεπερασεις τοτε να χωρισεις. γενικα ομως πρεπει να γινεις λιγοτερο εγωιστρια. βλεπεις οτι δεν σε βγαζει πουθενα

  16. ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑΖΙΑ @@@ ΕΙΣΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΕΓΩΙΣΤΡΙΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΣ ΟΤΑΝ ΤΑ ΞΑΝΑΒΡΗΚΑΤΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΑΕΙ ΓΟΝΑΤΙΣΤΟΣ —-ΟΤΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΕΙΔΕΣ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΑΛΛΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ , ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΒΡΑΔΙΑ, Ο ΕΓΩΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ !!! —–ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΘΥΜΟ ΠΟΥ Σ ΕΝΟΧΛΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΣΠΑΣΕΙΣ —-Ο ΦΙΛΟΣ ΣΟΥ ΔΕΔΟΜΕΝΟΥ ΟΤΙ ΕΙΧΑΤΕ ΧΩΡΙΣΕΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΙΣΑ , ΙΣΑ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΙΠΕ —ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ —-ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ —ΑΠΛΑ Σ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΚΟΛΛΗΜΕΝΟΣ ΕΠΑΝΩ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΛΟΓΑ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΙΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΧΝΕΙΣ Η ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΛΕΙΣ ΠΑΛΙ ΠΙΣΩ —–ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΨΑΧΝΕΙΣ ΑΙΤΙΕΣ ΓΙΑ ΚΑΥΓΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΡΩΓΕΣΑΙ ΜΕ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΣΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ —–ΑΝ ΤΟΝ ΑΓΑΠΟΥΣΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΣΤΙΑΖΕΣ ΣΤΟΝ ΠΛΗΓΩΜΕΝΟ ΣΟΥ ΕΓΩΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΣΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ——ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΛΙΓΟ ΝΕΡΟ ΣΤΟ ΚΡΑΣΙ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΟΛΟΜΟΝΑΧΗ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ —ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΗΚΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΚΟΥΝ ΣΤΑ ΚΕΦΙΑ ΜΑΣ —

  17. κοπελια δεν στο λεω με κακια αλλα πιστευω πως πρεπει να συμβουλευτεις εναν ψυχολογο για να σωθεις απο την ανασφαλεια σου.

  18. prepei na pas se psyxiatro prwta k meta se psyxologo.Grigora giati tha ton xaseis oristika….

  19. Αφότου χωρίσαμε έγινε άλλος άνθρωπος. Έχουμε σχέση 4 χρόνια και πρόσφατα χωρίσαμε για 3 μήνες γιατί δεν άντεχε άλλο την πίεση (του απαγορευα να κυκλοφορει μονος του) και την αρρωστημένη ζήλεια μου(επλαθα σκηνικα κ εστηνα καυγαδες). Στο διάστημα του χωρισμού -μιλούσαμε κάθε μερα σχεδον-εγώ για αντιποινα έκανα κάτι με άλλους κ αυτός με μια κοπέλα. Τα ξαναβρήκαμε αλλά μου ζήτησε να μην τον πιέσω ξανά γιατί δεν θα αντέξει. Από τότε που τα ξαναβρήκαμε είναι πολύ διαφορετικός. Είναι όλη μέρα με τους φίλους του, νιώθω εντελώς παραμελημένη και δε ξέρω ειλικρινά τι να κάνω. Αγαπιόμαστε πολύ και δε θέλω να χωρίσουμε.

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More