Ντ. Παπαδημητρίου : Εκτός “Dancing” ! Τι θα γίνει με την Κ. Δανδουλάκη;

Μπορεί αρχικά να είχε ακουστεί έντονα το όνομά της πως θα συγκαταλεγόταν και στα φετινά ονόματα του “Dancing”, μπορεί μάλιστα τις πληροφορίες αυτές να τις είχε επιβεβαιώσει κάποια στιγμή και η ίδια ,όμως, στην πορεία τα τηλε-δεδομένα άλλαξαν.

Σύμφωνα ,λοιπόν, με πολύ καλά πληροφορημένες πηγές, όχι η Ντορέτα Παπαδημητρίου δεν θα συμμετέχει και στο φετινό “Dancing with the stars”, πράγμα που σημαίνει πως η γνωστή ηθοποιός και περσινή νικήτρια του σόου δεν θα κάτσει σε μία απο τις καρέκλες της κριτικής επιτροπής.

Και αυτό γιατί; Γιατί η Ντορέτα υποτίθεται πως θα έπαιρνε την θέση της Γκαλένας Βελίκοβα, η οποία περιμένει το πρώτο της μωράκι. Ομως, μετά από συζητήσεις που είχε η Γκαλένα με την διοίκηση του καναλιού, παρά την εγκυμσύνη της αποφάσισαν να δώσουν και πάλι τα χέρια, γεγονός που σημαίνει πως δεν χρειάζεται να γίνει κάποια αντικατάσταση στην κριτική επιτροπή.

Σε ότι έχει να κάνει τώρα με τους υπόλοιπους κριτές, κανείς δεν γνωρίζει στον ΑΝΤ1 το τι τελικά μέλλει γενέσθαι με την Κάτια Δανδουλάκη. Οι Αντεννικοί θέλουν και φέτος να έχουν μαζί τους την Κάτια, όμως, επειδή η γνωστή πρωταγωνίστρια έκλεισε και θα εμφανιστεί αυτό το χειμώνα στην νέα σειρά του Mega ,”Το σπίτι της Εμμας”, μαζί με τον Γιάννη Μπέζο, οι Αντεννικοί δεν γνωρίζουν για το εαν επιτραπεί στην Κάτια να συμμετέχει παράλληλα και στο “Dancing”.

Και αν κρίνουμε με όλα αυτά που έγιναν ανάμεσα σε Mega και ΑΝΤ1 όλο το καλοκαίρι και με τον… πόλεμο που κυρήχθηκε ανάμεσα στα δύο μεγάλα κανάλια, χλωμό το κόβουμε οι Megaλικοί να το παίξουν υπεράνω και να δώσουν το πράσινο φως στην Κάτια.

Κατά τα άλλα, η επιτροπή θα είναι ίδια : Φωκάς Ευαγγελινός, Αλέξης Κωστάλας και Γιάννης Λάτσιος. Μάλιστα αν η Κάτια πει το “όχι” δεν θα αντικατασταθεί από κάποια άλλη λαμπερή παρουσία,οπότε οι εγχώριοι σταρς ας μην… ράβονται ! Τσαμπα κόπος !

Read More

And More