Μ. Συνατσάκη – Μ. Στρατής: Ετοιμάζονται για “μυστικό” γάμο το καλοκαίρι;

Έτοιμοι να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας φαίνεται πως είναι ο Μύρωνας Στρατής και η Μαίρη Συνατσάκη. Το γνωστό ζευγάρι που ζει μαζί και νιώθει ήδη σαν παντρεμένο δεν αποκλείει τον τελευταίο καιρό το ενδεχόμενο του γάμου.
Σύμφωνα με δημοσίευμα της “Real Life”, οι δυο τους σχεδιάζουν να παντρευτούν με μια “μυστική” και πολύ διακριτική τελετή το φετινό καλοκαίρι. “Ξέρω ότι η σχέση της Μαίρης με τον Μύρωνα πάει από το καλό στο καλύτερο. Έχουν βρει τις ισορροπίες τους και δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα στη συγκατοίκηση τους. Γνωρίζω επίσης πως παρά τις διαψεύσεις για το γάμο τους, σκέφτονται σοβαρά να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας πιθανότατα αυτό το καλοκαίρι”, αναφέρει άνθρωπος από το κοντινό περιβάλλον του ζευγαριού.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, η Μαίρη έχει ήδη έρθει σε επαφή με γνωστό σχεδιαστή μόδας στο Κολωνάκι, ενώ ο γάμος θα γίνει σε ένα ξωκλήσι με λίγους συγγενείς και φίλους που δεν θα ξεπερνούν τα 40 άτομα, ενώ αντί για προσκλητήρια, σκέφτονται να στείλουν sms στους καλεσμένους.
Λέτε τελικά να το κάνουν το επόμενο βήμα;

Read More

And More