Σφριγηλό σώμα με αβοκάντο! Plus: 3 ακόμη best συνταγές!

Πολλές φορές παραμελούμε το σώμα μας με αποτέλεσμα αυτό να χάνει τη λάμψη και τη δροσιά του. Το μπάνιο από μόνο του δεν αρκεί. Μετά το μπάνιο ή το ντους κάνε ένα έντονο μασάζ με το κατάλληλο προϊόν. Έτσι, θα απομακρυνθούν οι τοξίνες και θα διεγερθούν τα λιποκύτταρα με αποτέλεσμα τη μικρότερη συσσώρευση λίπους αλλά και την ανάκτηση της λάμψης της επιδερμίδας μας.

Δεδομένου, όμως, ότι κάθε εποχή έχει τα δικά της προϊόντα-μυστικά ομορφιάς, συγκεντρώσαμε για σένα τις top 4 συνταγές για το καλοκαίρι, το φθινόπωρο, τον χειμώνα και την άνοιξη. Λοιπόν, έτοιμη να αποκτήσεις το σώμα των ονείρων σου;

Καλοκαίρι
Ανάμειξε αβοκάντο με φράουλες και ένα πλήρες γιαούρτι (ίσως χρειαστείς μεγαλύτερη ποσότητα, ανάλογα με την επιφάνεια που θέλεις να καλύψεις). Άπλωσέ το στο σώμα σου και τυλίξου με μια πετσέτα για περίπου 20 λεπτά. Πριν ξεπλυθείς, άλειψε ελαιόλαδο σε όλο σου το σώμα και αφαίρεσε με άφθονο κρύο νερό. Με εντατική χρήση, το σώμα θα σου θα είναι πιο σφριγηλό και απαλό.
Φθινόπωρο
Χρησιμοποίησε το γιαούρτι ως πρώτη ύλη με ό,τι διαθέτει το ψυγείο σου. Χρειάζεσαι φρούτα ή λαχανικά με λιπαρά, όπως το αβοκάντο και η μπανάνα, αλλά και όξινα όπως το λεμόνι. Η επιδερμίδα του σώματός σου θα αναζωογονηθεί και θα ενυδατωθεί σε βάθος.
Χειμώνας
Ο κρύος αέρας και πολύ χαμηλές θερμοκρασίες κάνουν την ανάγκη για ενυδάτωση πιο επιτακτική από ποτέ. Για να πετύχεις το τέλειο αποτέλεσμα, γέμισε την μπανιέρα σου με πολύ ζεστό νερό. Πρόσθεσε αιθέρια έλαια των οποίων οι μυρωδιές σε εκφράζουν, ένα λίτρο γάλα πλήρες, 5-6 κουταλιές μέλι και μερικά αποξηραμένα μπουμπούκια από τριαντάφυλλα. Άναψε μερικά κεριά και βυθίσου με τις ώρες!
Άνοιξη
Λίγο πριν την επίσημη πρώτη στις παραλίες, προετοίμασε το σώμα σου σωστά. Για να φύγει η κυτταρίτιδα κάνε μασάζ με ζάχαρη και ελαιόλαδο καθημερινά.

Read More

And More