Rosie Huntington-Whiteley! Τα fitness μυστικά της Βρετανής καλλονής

Είναι αναμφισβήτητα από τις πιο εντυπωσιακές παρουσίες στη showbiz! Από την πασαρέλα ως τη μεγάλη οθόνη η Βρετανή Rosie έχει κερδίσει τις εντυπώσεις με την εμφάνισή της! Ποια είναι όμως τα μυστικά διατροφής και γυμναστικής της πρωταγωνίστριας της τελευταίας ταινίας Transformers; Πώς καταφέρνει να διατηρεί το πρόγραμμα γυμναστικής της με υποχρεώσεις σε Λονδίνο, Los Angeles και Νέα Υόρκη; Έχουμε όλα τα fitness tips της Rosie Huntington!

ΠΑΝΩ ΑΠ’ ΟΛΑ Η ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ
“Απαιτείται πολύ, πολύ σκληρή δουλειά. Έχω τρεις personal trainers – τον James Duigan στο Λονδίνο, τον Jason Walsh στο Los Angeles και το φίλο μου τον Justin στη Νέα Υόρκη. Αυτό σημαίνει απλά, πως δεν υπάρχει καμιά δικαιολογία για να μην πάω γυμναστήριο όπου κι αν βρίσκομαι” εξηγεί η Rosie. Έχει δηλαδή τον προσωπικό της γυμνασή σε κάθε πόλη που θα χρειαστεί να βρίσκεται για τη δουλειά!

Όπως είναι φανερό, η εξάσκηση είναι στο DNA της! “Λατρεύω τη γυμναστική. Σήμερα το πρωί ήμουν από τις 8.00 στο γυμναστήριο, όπως και χθες και προχθές. Για μένα όλη η αυτοπεποίθηση ξεκινά με τη γυμναστική” δηλώνει η Rosie. “Δεν είναι απλά ένας τρόπος να είμαι σε φόρμα, βελτιώνει και τη διάθεσή μου. Αισθάνομαι καλύτερα με τον εαυτό μου, τονώνει την αυτοπεποίθησή μου. Άλλωστε για μένα, από το γυμναστήριο ξεκινά και η στρατηγική ομορφιάς, από το γυμναστήριο”!

Το μοντέλο από τη Βρετανία δεν έχει δώσει πολλές λεπτομέρειες για το είδος της γυμναστικής που ακολουθεί, ούτε για το πρόγραμμά της. Έχει βέβαια τονίσει πως αν τα καταφέρει θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει χρόνο για τη γυμναστική της σε καθημερινή βάση!

Πρόφατα δημοσίευσε στο instagram τη νέα της λατρεία με αυτή φωτογραφία. Η yoga μπήκε στη ζωή της “έτσι ξαφνικά” και εκείνη προσπαθεί σαν καλή μαθήτρια να μάθει κάθε της άσκηση. “Λατρεύω τη yoga! Δεν το έχω ακόμη καταφέρει… ΑΚΟΜΗ! Αλλά με τις οδηγίες της yoga teacher μου θα τα καταφέρω” αναφέρει!

ΝΕΡΟ! “ΤΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΘΕΟΥ”
Το εντυπωσιακό μοντέλο πιστεύει στις… θεϊκές ιδιότητες του νερού. “Όλοι γνωρίζαμε πως το νερό κάνει καλό. Αλλά τώρα ανακάλυψα το λόγο. Εσύ ήπιες 8 ποτήρια νερό σήμερα;” έγραφε σε ένα post της στο twitter με αφορμή ένα βιβλίο υγιεινής διατροφής για το νερό που διάβαζε εκείνη την περίοδο.

Άλλωστε όπως έχει δηλώσει και στο παρελθόν η σωστή ενυδάτωση είναι και το no.1 beauty μυστικό της “Το να παραμένω καλά ενυδατωμένη είναι σημαντικό για μένα, γιατί μου προσφέρει υγιή επιδερμίδα, ενώ παράλληλα μειώνει τις λίγούρες. Το νερό είναι το ναρκωτικό του Θεού” αναφέρει με ενθουσιασμό.

ΕΝΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΛΑΤΡΕΥΕΙ ΤΑ BURGER
Εντάξει η γυμναστική είναι για τη Rosie το Α και το Ω! Ποια είναι όμως η διατροφική της συμπεριφορά; “Αν θες να προσέχεις τον εαυτό σου, τότε καταναλώνεις καλές τροφές. Το σώμα μου ανταποκρίνεται πολύ καλά κάθε φορά που κόβω τους υδατάνθρακες, γι’ αυτό και είναι το πρώτο που κάνω πριν από κάθε μεγάλο event” επισημαίνει.

Πριν όμως βιαστείς να την επικρίνεις σαν ένα ακόμη μοντέλο που ζει με σαλάτες και ψητά η Huntington σε προλαβάινει: “Τρώω πολύ. Είτε αυτό είναι ένα πιάτο με ψητό κρέας από τα χεράκια της μαμάς για βραδινό, πίτσα ή burger. Λατρεύω τα burger και τα πατατάκια” δηλώνει. “Στο κάτω, κάτω είμαι ένα κορίτσι από τη βρετανική επαρχία – λατρεύω το φαγητό – είναι πολύ σημαντικό κομμάτι της ζωής μου” επισημαίνει…

Ποιο όμως είναι το μυστικό ενός top model, όταν μια γυναίκα θέλει να κάενι δίαιτα; “Είναι απλό να τρως υγιεινά και να αισθάνεσαι καλά με τον εαυτό σου” δηλώνει αποφασιστικά και συνεχίζει: “Δεν συμφωνώ με τις fad diets. Μου αρέσει να κρατάω τα πράγματα απλά. Αν θέλω να κάνω αποτοξίνωση ή να χάσω κάποια κιλά τότε θα τρώω πιο άπαχες τροφές, θα κόψω τους υδατάνθρακες και τη ζάχαρη. Αυτό είναι και το μυστικό μου για σωστή διατροφή: ποτέ μην κάνεις κάτι extreme!”

SPY ON HER…
Και επειδή όλα ακούγονται ειδυλλιακά στα λόγια, εμείς δεν μείναμε στις δηλώσεις! Ψάξαμε τα social media της Rosie για να βρούμε αποδείξεις που να… συνάδουν με τις δηλώσεις τις! Οι φωτογραφίες από τα αγαπημένα της πιάτα μάλλον την… αθωώνουν πανηγυρικά.

H Papaya με χυμό lime είναι από τα πιο απολαυστικά σνακ της Βρετανής! Αυτή είναι η σαλάτα από το τροπικό φρούτο με τις εκπληκτικές ιδιότητες! Αν θέλεις να το δοκιμάσεις κάνε κλικ εδώ

Η αναζήτηση έφερε ακόμη περισσότερα… πιάτα! Ένα πιάτο με ψητό κοτόπουλο και λαχανικά αποδεικνύει την επιμονή της σε πρωτεΐνη και τον περιορισμό των υδατανθράκων. Επιπλέον αναφέρει πως θεωρεί μοναδική ιδέα για σνακ μια μπάρα δημητριακών!

Το μικροσκοπικό bagel στην τρίτη φωτογραφία είναι ο τρόπος της να ειρωνευτεί τις φήμες που συνοδεύουν τη διατορφή ενός μοντέλου. “Το πρωινό ενός μοντέλου… ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ!” σημειώνει κάτω από τη φωτογραφία στο Instagram.

Μάθε όλα τα fitness μυστικά των stars κάνοντας κλικ επάνω στη φωτογραφία τους

Rebecca Romijn Σόφη Πασχάλη Jessica Simpson

Michelle Obama
Daria Werbowy
Λάουρα Νάριες


And More