Ξέσπασε η πρώην του Δάντη στο δικαστήριο!

Δεν άντεξε άλλο και ξέσπασε στο δικαστήριο η πρώην σύζυγος του Χρήστου Δάντη, Φλώρα Θεοδώρου. Η νεαρή τραγουδίστρια δήλωσε πως δεν μπορεί ούτε να τον κοιτάζει πια.

Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, βρέθηκε η Φλώρα Θεοδώρου όταν είδε τον εν διαστάσει σύζυγό της Χρήστο Δάντη, στο δικαστήριο, μετά τα όσα έχει πει εις βάρος της τόσο ο ίδιος, όσο και ο δικηγόρος του. Η ίδια λίγο μετά το δικαστήριο δήλωσε στο star πως δεν θέλει ούτε να κοιτάζει τον Χρήστο Δάντη γιατί την κάνει να νιώθει άβολα.

Η τραγουδίστρια είπε πως είναι πολύ ενοχλημένη από όλα όσα έχουν συμβεί και ιδιαίτερα από τις δηλώσεις του δικηγόρου του Χρήστου Δάντη, που την κατηγόρησε ότι την βολεύει η όλη κατάσταση για να παίζει ανενόχλητη ποδόσφαιρο μέσα σε ένα σπίτι 250 τ. μ.

Όσον αφορά το ιδιωτικό συμφωνητικό που είχε υπογράψει το ζευγάρι στις 12 Αυγούστου 2009, η τραγουδίστρια δηλώνει ότι τελικά δεν κατάφερε να πάρει το δάνειο όπως προέβλεπε το συμφωνητικό για να αποκτήσει το σπίτι. “Πλήρωνα κανονικά τις δόσεις του δανείου μέχρι και τον Μάιο ώστε να βρεθεί μια συμβιβαστική λύση”, αναφέρει χαρακτηριστικά.
Ωστόσο, σύμφωνα με την δικηγόρο της Φλώρας Θεοδώρου, τη Δευτέρα δικάζονται τα ασφαλιστικά μέτρα από τα οποία η τραγουδίστρια ζητά να εξασφαλιστούν 340.000 ευρώ, χρήματα τα οποία αποδεικνύεται βάσει εγγράφων ότι έχουν δοθεί κατά τη διάρκεια του γάμου.

Read More

And More