Μαγιό: πως να διαλέξεις το σωστό για σένα!

Η πρώτη δοκιμή μαγιό του χρόνου είναι πολύ σοβαρή υπόθεση αφού μπορεί να καθορίσει τη διάθεσή σου για πολύ καιρό και σίγουρα για τους μήνες που ακολουθούν.
Για σένα λοιπόν που ετοιμάζεσαι να μπεις σε αυτήν τη διαδικασία αυτές είναι οι συμβουλές που σου δίνουμε και θα πρέπει να έχεις στο μυαλό σου πριν μπεις στο δοκιμαστήριο και θα σε βοηθήσουν να διαλέξεις το τέλειο μαγιό.

-Ξεκίνησε τα ψώνια σου αφού έχεις κάνει κράτηση των διακοπών σου. Και μόνο η ιδέα του να βρίσκεσαι σε μια παραλία φορώντας το μαγιό σου καθιστά τη διαδικασία πιο ευχάριστη.

-Μην ξεχάσεις να φορέσεις μια κρέμα self-tanning. Λειτουργεί πάντα!

-Σε αυτό το σημείο, είναι πολύ αργά για να υπολογίζεις στο γυμναστήριο ή να ελπίζεις σε μια θαυματουργή δίαιτα έτσι αυτή είνα η τελευταία λύση που πραγματικά λειτουργεί και θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλύτερα βλέποντας τον εαυτό σου στον καθρέφτη με μαγιό.

Η καλύτερη ώρα να ξεκινήσεις τις δοκιμές είναι πριν το μεσημεριανό φαγητό σου, μια ηλιόλουστη μέρα. Θα νιώθεις επίπεδη την κοιλιά σου και θα μπορέσεις να δεις τον εαυτό σου στο φυσικό φως της ημέρας και όχι στα έντονα-καθόλου κολακευτικά φώτα του δοκιμαστηρίου.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ
Τα μπικίνι με μεγάλη ενίσχυση μπορεί να δείξουν κακόγουστα. Αν έχεις μικρό στήθος ένα μαγιό από εμπριμέ ύφασμα είναι ο καλύτερος τρόπος να δημιουργήσεις την ψευδαίσθηση του όγκου στο στήθος σου. Τα μικρότερα εμπριμέ μοτίβα όπως τα liberty florals λειτουργούν καλύτερα από ότι τα μεγάλα. Μπορείς επίσης να επιλέξεις ένα μπικίνι με βολάν που προκαλεί το ίδιο εφέ.
Κατάλληλα για σένα είναι τα strapless και τα τρίγωνα μπικίνι.

ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΤΗΘΟΣ
Aν έχεις μεγάλο μπούστο, το μαγιό σου πρέπει οπωσδήποτε να έχει μπανέλα ώστε να κρατάει το στήθος σου σταθερό, είτε είνα ολόσωμο είτε μπικίνι. Έλεγξε επίσης το πίσω μέρος σου και βεβαιώσου ότι δεν είναι πολύ στενό σε κάποιο σημείο ώστε να πιέζει το δέρμα και να δημιουργεί εξογκώματα.

ΣΩΜΑ ΜΕ ΚΑΜΠΥΛΕΣ
Αν έχεις σώμα με καμπύλες προτίμησε το κάτω μέρος του μαγιό σου να έχει κορδόνια ή κόμπους στα πλαινά. Είναι κολακευτικά και δίνουν την αίσθηση ότι λεπταίνουν!

Τα ολόσωμα μαγιό με κοψίματα θα μπορούσαν να λειτουργήσουν πολύ καλά σε εσένα, ενώ μια πολύ fashion επιλογή είναι επίσης τα ψηλόμεσα slips που έχουν ρετρό αισθητική και είναι πολύ hot trend. Βασική προϋπόθεση όμως είναι παρά τις καμπύλες σου, να έχεις μια λεπτή μέση.

ΑΝ ΕΙΣΑΙ PETITE
Eαν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία είσαι πολύ τυχερή μιας και δεν έχεις κανένα περιορισμό στις επιλογές σου! Μπορείς να φορέσεις ό,τι θέλεις.

Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΤΟΥ ΧΡΩΜΑΤΟΣ
Όπως αναφέραμε νωρίτερα τα prints έχουν την τάση να προσθέτουν πόντους, οπότε αν θέλεις να το αποφύγεις διάλεξε ένα μονόχρωμο και απλό μαγιό. Καλή επιλογή είναι μια neutral απόχρωση όπως ένα ωραίο nude που όσο μαυρίζεις θα σε κολακεύει όλο και περισσότερο. Σε γενικές γραμμές τα παστέλ ταιριάζουν στις πιο σκουρόχρωμες, ενώ τα έντονα κολακεύουν και τις πιο λευκές επιδερμίδες.

ΑΝΑΖΗΤΗΣΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟΦΤΙΑΓΜΕΝΟ ΜΑΓΙΟ
Το πιο σημαντικό ίσως είναι αυτό που θα επιλέξεις να είναι φτιαγμένο έτσι ώστε να αναδεικνύει το σώμα σου με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, οπότε μη διστάσεις να πληρώσεις κάτι παραπάνω αν χρειαστεί, αφού ο στόχος είναι να αισθάνεσαι όμορφα μέσα στο καινούριο μαγιό σου.

Read More

And More