Μίνι: Πως να είσαι σέξι με το σωστό τρόπο

Christian Dior, Dolce & Gabbana, D&G, Chanel, Louis Vuitton, Balenciaga, Miu Miu, Givenchy, Balmain, Karl Lagerfeld, Isabel Marant, Versace, Moschino, Burberry Prorsum, Yohji Yamamoto… όλοι έδωσαν ψήφο εμπιστοσύνης στο μίνι φέτος το καλοκαίρι και το κατέδειξαν ως την απόλυτη τάση της σεζόν.

Κανένας κανόνας δεν ισχύει πλέον για το μίνι! Μπορείς να το φορέσεις όλη μέρα σε όλα τα χρώματα και σε όλα τα prints. Δεν υπάρχει καμία περίσταση που να μην επιδέχεται την πρόταση του μίνι.

Η Nicki Hilton πάει για ψώνια στο Holywood με ένα μίνι φόρεμα σε αθλητικό στιλ και το συνδυάζει με φλατ. Η Paris Hilton επιλέγει μίνι για να πάει στο club Byblos του St. Tropez. H Cameron Diaz ψηφίζει μίνι και μάλιστα ασύμμετρο για την πρεμιέρα της ταινίας της Night and Day.

Στιλιστικά Κόλπα

– Εάν θεωρείς ότι η περιφέρειά σου, δεν σου επιτρέπει το κοντό μήκος δοκίμασε το εξής: Τόνισε το στήθος με ένα σουτιέν με ενίσχυση κι ένα τοπ που αποθεώνει τις καμπύλες στο πάνω μέρος του σώματος. Με αυτό το τρικ η περιφέρεια σου θα φαίνεται μικρότερη και δεν θα μπορείς να το υποστηρίξεις με αυτοπεποίθηση.

-Εαν θέλεις να κρύψεις τις τυχόν ατέλειες στην περιφέρεια προτίμησε την πιο εβαζέ γραμμή που δεν διαγράφει όλες τις λεπτομέρειες.

-Τώρα το καλοκαίρι προσπάθησε να μαυρίσεις τα πόδια σου για να φαίνονται πιο αδύνατα και να αναδεικνύονται με τα κοντά μήκη.

-Φόρεσέ το σε όποιο μήκος θέλεις και κολακεύει καλύτερα τα πόδια σου. Το σύνθημα είναι ένα: από το γόνατο και πάνω. Όσο πάνω θέλεις! Φέτος στο μίνι δεν υπάρχει μέτρο.

Read More

And More