Κ. Στικούδη: Backstage από την εμφάνισή της στον Θέμο!

Την απολαμβάνουμε πλέον κάθε Κυριακή μέσα από την συχνότητα του ΑΝΤ1 και μας παρουσιάζει τις χορευτικές τις ικανότητες στο Dancing with the stars. Παράλληλα με τις εξαντλητικές πρόβες όμως για το show χορού – από τις οποίες έχει αποκτήσει δεκάδες μελανιές στο κορμί της- η Κατερίνα Στικούδη συνεχίζει με επιτυχία τις εμφανίσεις της στο Vox. Κι απλά καταφέρνει να τα κάνει όλα καλά!

/

Έχει βέβαια στο πλευρό της την αγαπημένη ομάδα της που φροντίζει για κάθε λεπτομέρεια. Το διαπιστώσαμε για ακόμη μία φορά στην χθεσινή της εμφάνιση στο Όλα Τρέλα όπου η Κατερίνα προσπάθησε να μάθει στο Θέμο να χορεύει! Ή τουλάχιστον προσπάθησε…

/

Αυτά τα είδες όμως στην οθόνη σου. Εμείς σου έχουμε backstage υλικό καθώς και τα info για το sexy look της!

/

Η αγαπημένη σου τραγουδίστρια λοιπόν εμφανίστηκε στην εκπομπή φορώντας μία δημιουργία Melis by Laskos, δαχτυλίδια Gavello και κολιέ της Σοφίας Δριστέλα. Το styling φυσικά επιμελήθηκαν ο Μιχάλης Τσούκας και ο Μάριος Κυπριώτης ενώ το make up της η Βάσω Νακοπούλου.

/

Αυτό που μας κέντρισε περισσότερο την προσοχή ήταν τα ιδιαίτερα νύχια της τα οποία επιμελήθηκε η Άννα Αλμπάνη και ήταν εικόνες από δολλάρια!

/

Read More

And More