Σοκ με μωρό που βρέθηκε παρατημένο να μεγαλώνει σε πορτ-μπαγκάζ

Δεν το χωράει ανθρώπινος νους! Η τραγική μάνα κρατούσε κρυφό από το σύντροφό της ότι έχει γεννήσει και το μωρό μεγάλωνε παρατημένο στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου της! Το κοριτσάκι βρήκαν σε άθλια κατάσταση υπάλληλοι ενός συνεργείου αυτοκινήτων που ακόμη δεν μπορούν να συνέλθουν από τοκ από το θέαμα που αντίκρισαν!

Η ανακάλυψη στη Γαλλία ενός μωρού στο πορτ-μπαγκάζ ενός αυτοκινήτου, το οποίο ζούσε εκεί ίσως από τη στιγμή της γέννησής του και χωρίς καμία φροντίδα, έχει προκαλέσει σοκ στη Γαλλία.

Το μωρό, ένα κοριτσάκι ηλικίας από 15 ως 23 μηνών, το οποίο σύμφωνα με τη γαλλική δικαιοσύνη, παρουσιάζει “σημαντική καθυστέρηση” όσον αφορά το ύψος, το βάρος και τη νοητική του ικανότητα, εντοπίστηκε την Παρασκευή γυμνό, αφυδατωμένο, βρώμικο και πιθανότατα με πυρετό, στο πορτ-μπαγκάζ του αυτοκινήτου των γονιών του.

Η μητέρα είχε αφήσει το αυτοκίνητό της σε ένα συνεργείο στο Τερασόν της κεντρικής Γαλλίας. Ο υπεύθυνος του συνεργείου όταν άκουσε “περίεργους θορύβους, σαν βογκητά”, άνοιξε το πορτο-μπαγκάζ και ειδοποίησε την αστυνομία.

Διάβασε περισσότερα στο NewsIt

Read More

And More