Δ. Βανδή – Ντ. Νικολαίδης: Σε μια από τις σπάνιες βραδινές τους εμφανίσεις! Φωτογραφίες

Ανήμερα του Αγίου Δημητρίου, η Δέσποινα Βανδή και ο Ντέμης Νικολαίδης πραγματοποίησαν μία από τις σπάνιες κοινές βραδινές εξόδους τους. Η γιορτή του καλού φίλου της τραγουδίστριας, Δημήτρη Γιαννέτου ήταν ο λόγος που το ζευγάρι βρέθηκε σε γνωστό νυχτερινό κέντρο.

Η Δέσποινα εμφανίστηκε με νέο look στα μαλλιά και φορώντας κομμάτια από τη νέα συλλογή ρούχων που σχεδίασε. Με casual εμφάνιση και πάντα διακριτικά δίπλα της και ο πρώην ποδοσφαιριστής.

Το αγαπημένο ζευγάρι αποφεύγει τις δημόσιες εμφανίσεις και για τις βραδινές τους εξόδους επιλέγουν ήσυχα μαγαζιά για φαγητό ή ποτό με φίλους. Ωστόσο, όταν οι περιστάσεις το απαιτούν και οι επαγγελματικές υποχρεώσεις το επιτρέπουν, ο Ντέμης συνοδεύει την Δέσποινα.

Το βράδυ της Παρασκευής λοιπόν διασκέδασαν με την παρέα τους στο μαγαζί όπου εμφανίζεται ο Γιώργος Σαμπάνης. Φυσικά, ο τραγουδιστής κατά την διάρκεια του προγράμματος έδωσε το μικρόφωνο στη Δέσποινα για να ερμηνεύσει κάποια κομμάτια κι εκείνη δέχτηκε την πρόσκληση με ευχαρίστηση. Άλλωστε οι δυο τους συνεργάζονται στενά τελευταία αφού ο Γιώργος έχει γράψει κομμάτια για το νέο της δίσκο.

Η τραγουδίστρια ήταν ιδιαίτερα κεφάτη. Άλλωστε βρίσκεται σε μία πολύ δημιουργική φάση με πολλά επαγγελματικά ξεκινήματα! Εκτός από τη νέα της δισκογραφική δουλειά από την οποία έχουμε ήδη πάρει μία γεύση, ετοιμάζεται και για τις εμφανίσεις της στο Έναστρον μαζί με το Νότη Σφακιάνακη.

Στο ίδιο μαγαζί όμως συνάντησε και άλλους διάσημους φίλους. Ανάμεσά τους την Τόνια Σωτηροπούλου που διασκέδασε επίσης με την παρέα της . Στη συνέχεια η Δέσποινα με τους δικούς της φίλους βρέθηκε να διασκεδάζει στο club “Sodade” στο Γκάζι.

Read More

And More