Διάσημες παρουσίες στην πρεμιέρα του Π. Φιλιππίδη και της Α. Παναγιωτοπούλου!

Λαμπερή πρεμιέρα στο θέατρο Μουσούρη έκανε το βράδυ του Σαββάτου η θεατρική παράσταση ”Χάρολντ και Μοντ”, που συνεχίζει για 2η χρονιά με πρωταγωνιστές τον Πέτρο Φιλιππίδη, την Άννα Παναγιωτοπούλου και άλλους αξιόλογους ηθοποιούς.
Το “παρών” στην πρεμιέρα έδωσαν πολλοί διάσημοι από τον χώρο της τηλεόρασης και του θεάτρου. Ανάμεσά τους ήταν η Φαίη Σκορδά με τον Γιώργο Λιάγκα, ο Χρήστος Φερεντίνος με την Σοφία Παυλίδου, ο Σταμάτης Φασουλής, οι πρωταγωνιστές από το “50-50”, ο Αλέξανδρος Σταύρου με την Μαριάννα Τουμασάτου, ο Κώστας Βουτσάς, ο Παναγιώτης Πετράκης και η Αντιγόνη Δρακουλάκη και πολλοί άλλοι.


Η υπόθεση του έργου:
Πρόκειται για μια θεατρική παράσταση γεμάτη τρυφερότητα, γέλιο αλλά και συγκινητική εξέλιξη που σκηνοθετεί ο Πέτρος Ζούλιας. Το έργο του Κόλινκ Χίγκινκς, “Χάρολντ και Μοντ”, δεν έχει να ζηλέψει τίποτα από τις παραστάσεις που ανέβηκαν σε όλο τον κόσμο.

Ο Πέτρος Φιλιππίδης υποδύεται τον Χάρολντ έναν νέο άνθρωπο που είναι αυτοκαταστροφικός και σπαταλάει τον χρόνο του με την εμμονή που έχει στο θάνατο. Πίσω από τον νεαρό στην ουσία κρύβεται ένας γερασμένος άνθρωπος.

Στον αντίποδα είναι η Άννα Παναγιωτοπούλου μια 80χρονη γυναίκα με νεανική ψυχή, που μπαίνει στη ζωή του νεαρού Χάρολντ και ανατρέπει τα πάντα μέσα από μια ιστορία αγάπης που αναπτύσσεται μεταξύ τους. Το έργο του Κόλινκ Χίνγκινς μιλάει για την δύναμη της αγάπης της ελπίδας και την αισιόδοξη ματιά στον έρωτα και τις σχέσεις.

Δες φωτογραφίες από την παράσταση:


Μαριάννα Τουμασάτου, Κώστας Βουτσάς, Αλέξανδρος Σταύρου!


Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Σοφία Παυλίδου, Χρήστος Φερεντίνος


Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος, Σταμάτης Φασουλής


Γιώργος Λιάγκας, Φαίη Σκορδά, Χρήστος Σιμαρδάνης


Οι παρουσιαστές του “Πρωινού mou” Γιώργος και Φαίη


Οι πρωταγωνιστές από τη σειρά “50-50”

Άννα Παναγιωτοπούλου και Πέτρος Φιλιππίδης


Αντιγόνη Δρακουλάκη και Παναγιώτης Πετράκης


Κώστας Βουτσάς και Κάτια Νικολαΐδου


Νικολέτα Ράλλη


Πέτρος Φιλιππίδης, Θάλεια Προκοπίου, Δήμητρα Στογιάννη


Τζένη Ρουσσέα


Ο Πέτρος Φιλιππίδης με τις τρεις πρωταγωνίστριες από το “50-50”, Άβα Γαλανοπούλου, Μαρία Ανδρούτσου, Βάνα Ρομπότα


Άβα Γαλανοπούλου, Κώστας Βουτσάς

Οδυσσέας Παπασπηλιώπουλος, Πέτρος Φιλιππίδης, Νεφέλη Ορφανού

Read More

And More