Το ροζ που δεν ξέχασα…

Καφέ, μπεζ, σκούρες αποχρώσεις…. Οποιοδήποτε τέτοιο χρώμα είναι η βασική μου επιλογή σε ό, τι έχει να κάνει με το τηλεοπτικό μακιγιάζ. Δεν ξέρω αν μπορεί να πάρει και ψυχολογικές διαστάσεις. Αν ναι, τότε πιστεύω ότι το επιλέγω γιατί ό,τι γήινο με κάνει να πατάω γερά τα πόδια μου στη γη.

Toν τελευταίο καιρό όμως, στην προσωπική μου ζωή κυρίως, έχω αναπτύξει μια ιδιαίτερη αδυναμία στο ροζ χρώμα. Με κάνει να ονειρεύομαι! Με γεμίζει αισιοδοξία, με κάνει να χαμογελώ! Λειτουργεί μέσα μου με έναν γλυκό τρόπο… Και αρχίζω να πειραματίζομαι μαζί του και στο μακιγιάζ! Από ότι έχει δει είναι τάση…

Τα διακριτικά βαμμένα ροζ χείλη της Chanel που έρχονται σε αντίθεση με τον επιβλητικό χαρακτήρα των smoky eyes προσθέτοντας μια υποψία αθωότητας, τα ροδαλά μάγουλα του Manish Arora (μου θυμίζουν την παιδική μου ηλικία, τότε που τριγύριζα με αναψοκοκκινισμένα από το παιχνίδι μάγουλα!), αλλά και την ροζ σκιά της Carolina Herrera απλωμένη με οριζόντια διάθεση στο κινητό βλέφαρο είναι όλα τους υπέροχα!

Είναι το ίδιο ροζ που φέτος επιστρέφει στις πασαρέλες. Και μπορεί να μην έχει τα πρωτεία καθώς τα φλούο χρώματα υπερίσχυσαν με διαφορά στήθους των παστέλ, όμως είναι το χρώμα που σε κάνει να ονειροπολείς περισσότερο από κάθε άλλο! Κι εγώ αυτό θέλω για τη φετινή Άνοιξη. Ελαφρότητα, χαρά, ευεξία… Σαν ένα δροσερό αεράκι που περνάει και χαϊδεύει το πρόσωπό σου και σε ομορφαίνει. Αυτό επιλέγω από τις φετινές τάσεις.

Beauty Tips… που θα σου χρειαστούν!

1. Αν επιλέξεις το ροζ, χειρίσου το με… φειδώ! Επίλεξε ένα και μόνο σημείο στο οποίο θα το απλώσεις: Χείλη, μάτια ή μήλα. Ποτέ όλα μαζί!
2. Αφού απλώσεις το ροζ ρουζ, τοποθέτησε το προϊόν που θα περισσέψει στο πινέλο κάτω από το τόξο των φρυδιών σου. Λίγο μπεζ μολύβι στο εσωτερικό του κάτω βλεφάρου, μάσκαρα στις άνω βλεφαρίδες και θα δείξεις αμέσως ξεκούραστη και πολύ λαμπερή!
3. Για να αποτυπωθεί το αγαπημένο σου ροζ κραγιόν ακριβώς όπως το βλέπεις στην συσκευασία ακολούθησε το εξής tip: αφού ενυδατώσεις τα χείλη σου (lip balm και αφαιρείς απαλά με μια χαρτοπετσέτα) αποχρωμάτισέ τα με ελάχιστο make up. Μόλις δημιούργησες έναν φυσικό καμβά πάνω στον οποίο η απόχρωση θα βγει ακριβώς ως έχει!

Φιλιά,
Τατιάνα

Read More

And More