Έλενα Παπαρίζου: Στα δικαστήρια με τον πρώην σύντροφό της Τ. Μαυρίδη;

Η Έλενα Παπαρίζου και ο Τόνυ Μαυρίδης ένα χρόνο σχεδόν μετά τον χωρισμό, φαίνεται πως δεν έχουν λύσει ακόμα τα ζητήματα της κοινής τους περιουσίας.

Στα δώδεκα χρόνια που διήρκεσε η σχέση τους είχαν αποκτήσει από κοινού μια πολυτελή μεζονέτα στη Γλυφάδα, στην οποία, όπως διαβάζουμε στην “Real Life” διαμένει ο Τόνυ και τη χρησιμοποιεί ως επαγγελματική στέγη, καθώς διαθέτει και στούντιο ηχογράφησης.

Σύμφωνα με την εφημερίδα, η Έλενα Παπαρίζου ζητά από τον Τόνυ Μαυρίδη να φύγει από το σπίτι τους και να της επιστραφεί στο ακέραιο η αξία των μηχανημάτων του στούντιο. Το πρώην ζευγάρι διανύει μια δύσκολη περίοδο και αν δεν καταφέρει να έρθει σε συμφωνία, θα οδηγηθεί στα δικαστήρια.

Οι τελευταίες εξελίξεις τους θέλουν να βρίσκονται σε στενή επικοινωνία με τους δικηγόρους τους, ενώ πριν από λίγες ημέρες η Έλενα είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Τόνυ, κατά την οποία δεν κατάφεραν να βρουν όμως, λύση. Επιθυμία πάντως του Τόνυ, είναι να μην φτάσουν στις δικαστικές αίθουσες.

“Η πλευρά του πελάτη μου θα ασκήσει κάθε δικαίωμά του από την επαγγελματική συνεργασία που είχε όλα αυτά τα χρόνια με την κυρία Έλενα Παπαρίζου και από την εταιρική σχέση με την εταιρεία της, στην οποία συμμετείχε ενεργά”, δηλώνει ο συνήγορος του Τόνυ, Γιάννης Καρούζος.

Read More

And More