Τι καλό θα μαγειρέψεις σημερα; Μια λαχταριστή συνταγή για κάθε ημέρα!

Δευτέρα και το TLIFE ετοιμάζει το γευστικό του ταξίδι για όλη την εβδομάδα. Βάλε σκούφο και ποδιά και δες πως θα κάνεις τα καθημερινά σου ραντεβού με την κουζίνα πιο γευστικά και ενδιαφέροντα. Μια ξεχωριστή συνταγή για κάθε εβδομάδα… plus: Δυο λαχταριστά γλυκάκια για να συνοδεύσεις τα κυρίως πιάτα σου.

Κάνε κλικ στη συνταγή που σου αρέσει και δες πως θα την ετοιμάσεις, αλλά και τα υλικά που θα χρειαστείς!

ΔΕΥΤΕΡΑ

Όχι το γνωστό σου Gordon Blue δεν είναι τηγανητό και δεν είναι πολύ βαρύ. Θα το ετοιμάσεις στο φούρνο και θα είναι πεντανόστιμο. Τυλιγμένο φιλέτο κοτόπουλου, με τυράκι και μπέικον να κολυμπά μέσα σε ένα πυρέξ με νόστιμο ζωμό κοτόπουλου και γάλα.

ΤΡΙΤΗ

Γεμιστά καλαμαράκια με λαχταριστή κάπαρη και ελιές θα συνθέσουν
ένα μεσογειακό πιάτο που θα λατρέψουν όλοι. Δεν είναι ανάγκη να κατέβεις στην ψαραγορά. Αρκεί να έχεις στην κατάψυξή σου ολόκληρα καλαμάρια Καλλιμάνης

TETAΡTH

Στρώσεις από νόστιμα λαζάνια με βελούδινη κρέμα από παρμεζάνα, βασιλικό και γάλα. Αν δεν μπορείς να πεις όχι στο λιωμένο τυρί στο φούρνο, αλλά δεν θέλεις να ετοιμάσεις κάτι πολύ βαρύ, τότε αυτή είναι η συνταγή σου.

ΠΕΜΠΤΗ

Αγόρασε την κλασική πικάντικη ιαπωνική σάλτσα γουασάμπι. Όχι δεν είναι ανάγκη να φας σούσι. Η παρακάτω συνταγή θα γαργαλήσει τον ουρανίσκο σου με πικάντικη γεύση από την Ιαπωνία. Το πιάτο έχει μόλις 215 θερμίδες.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

Όπως ήδη γνωρίζεις το καυτερό, ειδικά όταν προέρχεται από καυτερή πιπεριά είναι ό,τι πρέπει για να ανεβάσει την θερμοκρασία. Όχι μόνο στο στόμα, αλλά και στην λίμπιντο. Εξαιρετική συνταγή, που θα συνοδεύσεις με τορτίγιες και πίτες. Και η κουζίνα σου θα αντηχεί μουσικές από το μακρινό Μεξικό!

ΣΑΒΒΑΤΟ

Σαλάτα με καπνιστό σολομό

Με μια ποικιλία από διάφορα πράσινα λαχανικά και δροσερή σάλτσα, η σαλάτα αυτή μπορεί να αποτελέσει άνετα ένα ελαφρύ βραδινό γεύμα.

ΚΥΡΙΑΚΗ

Μια διαφορετική συνταγή να ετοιμάσεις το κοτόπουλο και να είναι γλυκόξινο και νόστιμο!

SWEET CORNER
Εβδομάδα όμως χωρίς γλυκό δεν γίνεται. Το TLIFE σου προτείνει δύο μοναδικές συνταγές!

Read More

And More