Ρ. Θρασκιά: ”Δεν ντρέπομαι να ζητάω δουλειά”!

Η Ράνια Θρασκιά μίλησε στο περιοδικό DownTown και δήλωσε πολύ χαρούμενη που έγινε μητέρα. ”Είναι 10 μηνών αλλά νιώθω σαν να τον ξέρω χρόνια. Όταν τον βλέπω δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άσχημο. Είναι ένα χαρούμενο μωράκι που νιώθει ασφάλεια για τον εαυτό του, είναι πολύ σταθερός τύπος”, περιγράφει για τον γιο της.

Εδώ και πολύ καιρό ακούγεται ότι θα συνεργαστεί με το Star. Σε αυτές τις φήμες απαντά: ” Αν όντως είχα από κοινού συζητήσεις με τους ανθρώπους με τους οποίους βρέθηκα – και δεν μιλάω μόνο για το star – την απόφαση να το κοινοποιήσω αυτό θα την έπαιρνα μόνο εφόσον υπέγραφα. Θα διατυμπανίσω με πολύ θόρυβο μια υπογραφή. Τη συζήτηση να την διατυμπανίσω για ποιο λόγο; Για να δείξω ότι ενδιαφέρονται για μένα”;

Όσον αφορά την οικονομική κρίση, λέει πως έχει χτυπήσει και την δική της πόρτα ωστόσο αν πάει σε κάποια δουλειά θα δεχτεί μείωση του μισθού. Επίσης δεν είναι λίγες οι φορές που έχει σηκώσει η ίδια το τηλέφωνο για να ζητήσει δουλειά ή να κάνει κάποια πρόταση. ”Δεν είναι οι εποχές που θα διεκδικήσουμε πολλά λεφτά και δεν είναι οι εποχές που θα πάμε κόντρα”, τονίζει.

Στην ερώτηση για το αν έχει κρατήσει επαφές με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και την Σίσσυ Χρηστίδου απαντά με συγκίνηση : ” Όχι. Δεν έχουμε πια επαφές. Η ζωή του καθενός μας πήγε αλλού. Πρέπει να κοιτάμε μπροστά. Όλα όσα δεν έχω από το παρελθόν στο παρόν μου, μου αφήνουν μία πίκρα”.

Read More

And More