O David Beckham μιλάει για τις στυλιστικές επιλογές της γυναίκας του!

Συνήθως η Victoria Beckham είναι εκείνη που ασχολείται και μιλάει για τη μόδα. Αυτή τη φορά όμως το ζευγάρι κάνει την ανατροπή και αναλαμβάνει ο David να μιλήσει για τις ενδυματολογικές επιλογές τόσο του ίδιου όσο και της γυναίκας του αλλά και του 7χρονου γιου τους.

”Ο κόσμος με ρωτάει αν εγώ και η Victoria φροντίζουμε να συνδυάζουμε τα ρούχα μας. Τυχαίνει. Κάποιες φορές εγώ είμαι ήδη ντυμένος στο σαλόνι και ξαφνικά κατεβαίνει η Victoria φορώντας ρούχα παρόμοια με τα δικά μου”, δηλώνει ο ποδοσφαιριστής.

Θέλοντας όμως να δείξει ειλικρινής, παραδέχτηκε κι ένα μεγάλο στυλιστικό τους λάθος: ”Μια φορά, βγήκαμε και οι δύο με δερμάτινα παντελόνια και ζακέτες. Η Victoria ήταν πανέμορφη αλλά όταν περπατάγαμε δίπλα – δίπλα, μου φανήκε λίγο υπερβολικό όλο αυτό”.

Ο David σαν καλός μπαμπάς, δεν παρέλειψε να μιλήσει και για το ντύσιμο του 7χρονου γιου τους Romeo. ”Πάντα αγαπούσα τα ρούχα, πάντα μου άρεσε να ντύνομαι ωραία και να φοράω κοστούμια. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Romeo. Μου θυμίζει πάρα πολύ εμένα σε μικρή ηλικία”.

Read More

And More