Ν. Λοτσάρη: “Δεν θα έλεγα όχι σε ένα δεύτερο γάμο”

Έχει πέρασει αρκετό διάστημα από τότε που κυκλοφόρησαν φωτογραφίες που απαθανάτιζαν την Νίνα Λοτσάρη με τον νέο της σύντροφο. Και από τότε πολλά έχουν αλλάξει στην ζωή της Νίνα Λοτσάρη ενώ κάνει σχέδια και σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο!

Επαγγελματικά, στις 17 Δεκεμβρίου πρόκειται να την δούμε στο θέατρο Badminton σε μια συνεργασία έκπληξη με την Ευγενία Μανωλίδου. Και με αφορμή την επικείμενη συνεργασία τους, η Νίνα Λοτσάρη μίλησε στο Θέμα People, μεταξύ άλλων απαντώντας και σε μερικές προσωπικές ερωτήσεις.

Για τις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν το καλοκαίρι και την έδειχναν σε πολύ τρυφερές στιγμές με τον νέο της σύντροφο η Νίνα Λοτσάρη απάντησε: “Θεωρώ πως μου την είχαν στημένη. Η απρόσμενη εξέλιξη στον γάμο μας με τον Κωνσταντίνο ήταν κάτι εντελώς προσωπικό μας. Θεώρησα, λοιπόν, ότι δεν αφορά τον υπόλοιπο κόσμο. Γι’ αυτό και είναι λογικό ο καθένας να βγάλει εντελώς λανθασμένα συμπεράσματα. Αυτό με ενόχλησε και όχι η ουσία του πράγματος. Δεν είχα τίποτα να κρύψω. Ο καθένας είχε πάρει τον δρόμο του στην προσωπική του ζωή.”

Αυτό ήταν και το σημείο από όπου ξεκίνησε ένα ανελέητο κυνήγι με τους παπαράτσι: “Είπα δεν θα κρυφτώ και δεν θα μείνω στο σπίτι μου γιατί δεν έχω ανάγκη να απολογηθώ σε κανέναν. Όπως εκατομμύρια άνθρωποι όταν τελειώνει κάτι προχωρούν την ζωή τους παρακάτω έτσι συνέβη και σε μένα”, είπε στην συνέντευξή της η Νίνα Λοτσάρη.

Τι έχει, όμως, να πει η Νίνα Λοτσάρη για τον ρόλο που παίζει η διαφορά ηλικίας στον έρωτα; “Πιστεύω στις κοινές αρχές που πρέπει να υπάρχουν σε ένα ζευγάρι και στην έλξη, κάτι που σαφώς δεν επηρεάζεται από την ηλικία. Το PH δεν εξαρτάται από χρονολογίες γέννησης!”

Σήμερα, η Νίνα Λοτσάρη διανύει μια πολύ ευτυχισμένη περίοδο, όπως λέει, ενώ δεν αποκλείει το ενδεχόμενο ενός ακόμη γάμου. “Εννοείται πως δεν θα έλεγα “όχι” σε έναν ακόμη γάμο. Μου αρέσουντα παιδιά, η συντροφικότητα, ο άνδρας. Είμαι παραδοσιακή και μου αρέσει αυτό το σκηνικό. Δεν θα ήθελα, άλλωστε, να γεράσω μόνη μου.”

Για τις στενές επαφές που διατηρεί με τον πρώην σύζυγό της απαντά:“Δεν υπάρχει καλύτερος στην δουλειά από εκείνον. Άλλωστε για τον Κωνσταντίνο θα νιώθω πάντα βαθιά εκτίμηση και αγάπη. Έχουμε ζήσει μαζί δέκα χρόνια κι έχουμε δύο κόρες να φροντίσουμε!”.

Read More

And More