“Κλεμμένα Ονειρα” – “Sila” : Τι θα δούμε σήμερα…

“Sila” :

Μπερζάν κρατά παρέα στη Σιλά ενώ εκείνη περιμένει τον Μποράν. Της έχει πει ότι είναι φίλος με τον άντρα της. Ο Μποράν μένει έκπληκτος όταν τους βλέπει μαζί… Η Τζερέν μαθαίνει από την Εσμά ότι ο Ντιλαβέρ είναι παντρεμένος. Μετά από το σοκ της αποκάλυψης, έρχεται αντιμέτωπη με τον Μπερζάν, ο οποίος την εκβιάζει ώστε να αποσυρθούν οι κατηγορίες εναντίον του στο δικαστήριο. Η μέρα της δίκης φτάνει. Η Τζερέν θα υποκύψει στον εκβιασμό; Ο Μπερζάν, όμως, βρίσκεται αντιμέτωπος με μια απειλή που κανείς δεν είχε υπολογίσει…

“Κλεμμένα Ονειρα” :

Η Βίκυ χάνεται όλο και περισσότερο στη δίνη του έρωτά της για τον Δημήτρη. Οι τοκογλύφοι πιέζουν τον Γιάννη να τους ξοφλήσει, την ίδια ώρα που η Μαντώ είναι χαρούμενη που τα πράγματα δείχνουν να έχουν ηρεμήσει. Η Αλεξάνδρα ζητά να μάθει όλες τις παραμέτρους της μεταβίβασης του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στον Δημήτρη.

Ο Γρηγόρης πιέζει για την απομάκρυνση της Κρίστης από το κολέγιο. Ο Θεόφιλος προτείνει στον Σιμόν να τον βοηθήσει όταν τον βλέπει μόνο και θλιμμένο. Ο Σταύρος με τη βοήθεια του Ρώσου ερευνά το παρελθόν της Βίκυς ενώ παράλληλα, ο ‘Αρης, με τη βοήθεια της ‘Αντας συνεχίζει τις δικές του έρευνες για την ανακάλυψη του άγνωστου αδερφού του.

Read More

And More