Μαίρη: “Ήμουν μόνο ένα αντικείμενο για να περνάει καλά; Κι αν ναι, γιατί νιώθω κάτι άλλο;”

Καλησπέρα σας!

Μου αρέσει πολύ που μοιράζεστε εμπειρίες, προβληματισμούς, απορίες…

Έτσι νιώθω κι εγώ την ανάγκη να σας περιγράψω τη δική μου ιστορία, τον δικό μου προβληματισμό.

Είμαι 25 χρόνων κι εδώ και 2 χρόνια ζω μια κατάσταση που καμία γυναίκα δεν αντέχει και δεν θα άντεχε.

Έκανα μια γνωριμία, η οποία έγινε σχέση. Έτσι πήγαινε, έτσι ήταν στην αρχή για τους πρώτους 3 μήνες. Έπειτα ξαφνικά αραιώσαμε και το έληξα. Όμως μετά από λίγους μήνες και μέχρι σήμερα έχουν γίνει πολλές προσπάθειες επανασύνδεσης κι από τις δύο πλευρές. Πάρα πολλές θα έλεγα…

Πάντα πίστευα ότι ήταν σχέση μόνο για σεξ και τίποτα παραπάνω, γιατί κάποιες φορές έτσι φαινόταν. Κάποιες φορές… Γιατί υπήρξαν και φορές που υπήρχαν ωραίες στιγμές και δεν υπήρχαν πάντα προβλήματα -είτε δηλαδή σαν σχέση είτε και μόνο σαν σεξ που εναλλασόταν συχνά (έτσι μπορώ να το πω, άσχετα με το τι μπορεί να ήταν στην πραγματικότητα).

Κι ενώ η λογική μου κάποιες φορές, αλλά και οι φίλοι μου, μου λένε ότι μόνο για σεξ με ήθελε -δεν ξέρω, βαθιά μέσα μου πιστεύω πως δεν ήταν μόνο αυτό. Απλά κάτι τον κρατούσε. Δεν ξέρω αν έτσι είναι ή αν θέλω να το πιστεύω, αλλά έτσι νιώθω.

Έχω κάνει πολλές γνωριμίες. Βγήκα, ξαναβγήκα και μόλις γίνεται κάτι, μόλις αρχίζουν τα φιλιά και οι αγκαλιές καταρρέω και σκέφτομαι τον πρώην. Και φυσικά κόβω κάθε επαφή. Και πάλι μόνη.

Δεν μπορώ να με αγγίζει κανένας. Θέλω μόνο τον πρώην μου. Τον αγαπώ, τον λατρεύω και γενικά είμαι δύσκολος άνθρωπος. Έχω ερωτευθεί λίγες φορές, για να μην πω μία με δύο. Κι αν ερωτευθώ θα είναι δυνατό και δεν ξεκολλάω. Θα προσπαθήσω μέχρι τέλους.

Νιώθω πως τρελαίνομαι. Δεν έχει νόημα η ζωή μου. Θέλω να λυτρωθώ από αυτό και κάνω ακόμα και άσχημες σκέψεις για τον εαυτό μου. Του στέλνω μηνύματα, μιλάμε αιραιά και που, αλλά κάθε φορά που θα στείλω το πως νιώθω, δεν απαντά. Γιατί;

Αν δεν θέλει, αν του έχει τελειώσει, γιατί δεν με βοηθάει; Από τη στιγμή που μιλάμε, όταν μιλάμε, αφού απαντάει στα άσχετα που λέμε, γιατί δεν απαντάει όταν του ανοίγω την καρδιά μου; Τι σημαίνει αυτό;

Έχει πει σε φίλους τώρα από ότι μαθαίνω ότι το κάνει για μένα -όταν του λέω ότι τον θέλω πίσω και δεν γυρίζει, ενώ παλιότερα όταν του το ζητούσα γύριζε. Τι συμβαίνει; Νιώθει κάτι; Ή εγώ είμαι τρελή, σχιζοφρενής που το νομίζω;

Ήμουν μόνο ένα αντικείμενο για να περνάει καλά; Κι αν ναι, γιατί νιώθω κάτι άλλο;

Όπως και να ‘χει, έχω φτάσει στο σημείο να θέλω ακόμα και το λίγο του. Δεν με νοιάζει, αρκεί να τον έχω έστω για λίγο. Τι πρέπει να του πω πια; Τι να κάνω; Νιώθω πολλές φορές την ανάγκη να του πω ένα “σ’ αγαπώ” μόνο. Ποτέ δεν του το είπα. Μόνο ότι ήμουν ερωτευμένη.

Πείτε μου τη γνώμη σας!

Μαίρη

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. Μαίρη συγγνώμη που θα στο πω αλλά όταν ένας άνδρας θέλει μια γυναίκα δεν έρχεται και φεύγει.Εσύ γιατί δεν του είπες σε αγαπώ?Γιατί φοβόσουν τι θα ακούσεις από εκείνον ή επειδή καταβάθος γνω΄ριζες ότι δεν θα στο ανταποδώσει.Όλοι μας έχουμε βρεθεί σε”αρρωστημένες΄’ σχέσεις και μόνοι μας πρέπει να πάρουμε δύναμη να φύγουμε απο αυτές.Δεν ξέρω αν σε αγαπούσε ή αν ενοιωθε κάτι απλά σκέψου ότι αν εσύ ήσουν με κάποιον που δεν τρελαινόσουν πως θα συμπεριφερόσουν,αν δεις κοινά σημεία της σκέψης σου με τις πράξεις του πρωήν σου νομίζω έχεις την απάντηση που ψάχνεις.Ασχετα το τι ηθελες να πιστευεις και τι ενοιωθες δεν μπορει τοσοι ανθρωποι γυρω σου οπως η οικογενεια σου και οι φιλοι σου να κανουν λαθος,μερικες φορες καλο ειναι να ακουμε και μια δευτερη γνωμη.Εμενα ο τυπος μου φαινεται κλασσικη περιπτωση που δεν θελει να δεσμευτει-μαζι σου-αν ηθελε τι τον εμποδιζει?Eιμαι σιγουρη οτι εισαι μια αξιαγαπητη κοπελα και σιγουρα δεν αξιζεις σε εναν τετοιο ανθρωπο.Μαζεψε δυναμεις και παρατα τον και μην ξανασχοληθεις.

  2. Μαίρη είσαι και πολύ μαζόχα! Και μόνο που διάβασα το κείμενό σου ξενέρωσα μαζί σου… Φαντάσου αυτός που του πρήζεις τα @@ και του κάνεις ερωτικες εξομολογήσεις. Το τραβάει ο οργανισμός σου το φτύσιμο…

  3. Μαίρη μου,
    καλημέρα. Been there done that …. Δυστυχώς, θα σε απογοητεύσω. Ο τύπος δε θέλει τίποτα παραπάνω από το να περνάει καλά μαζί σου …. όταν αυτός το θέλει βέβαια!!! Κοίτα να περνάς καλά με τους φίλους σου και να μην υποβιβάζεις τον εαυτό σου σε καταστάσεις που δε σου αξίζουν!! Γιατί όλοι μας αξίζουμε έναν άνθρωπο που θα μας αγαπάει και θα μας το δείχνει!! Και πίστεψέ με όταν με το καλό γνωρίσεις αυτόν τον άνθρωπο, όλα θα σου βγαίνουν αβίαστα! Έχω περάσει αντίστοιχη φάση που με ταλαιπώρησε για ένα χρόνο. Ευτυχώς έκανα μια μεγάλη αλλαγή στη ζωή μου (έφυγα για το μεταπτυχιακό μου στο εξωτερικό) που με βοήθησε πολύ. Δεν αξίζει να τους αφιερώσεις ούτε δευτερόλεπτο απ’ τη ζωή σου!!! Βέβαια, ό, τι και να λέμε μέχρι να φτάσεις στον προσωπικό σου πάτο αξιοπρέπειας πιθανόν να ανεχτείς κι άλλο την απαράδεκτη συμπεριφορά τους. Η συμβουλή μου: Ξέχνα τους έρωτες, πέρνα καλά με τους φίλους σου και μόλις χαλαρώσεις θα δεις που θα εμφανιστεί στη ζωή σου κάποιος που να αξίζει την αγάπη σου!

  4. Geia sou Mairi!!! Eimai se mia tetoia katastash gia 9 xronia!!! Opote katalavaineis pws mporw na se niwsw!! Einai sigouro pws niw8ei kati,apla kati fovatai k menei pisw,den ekdhlwnetai… Oute egw mporw na katalavw sthn diki mou periptwsh ti akrivws fovatai,to exw psaksei k skeftei polu,exw kanei polles prospa8eies na to suzhthsw mazi tou alla mataia… Opote ksereis pou exw katalhksei?? Ton 8elw polu,mono auton exw erwteutei,ton agapaw polu alla me to na piezeis katastaseis den vgainei tpt,pistepse me… Profanws 8elei ton xrono tou ki autos… Ase ta pragmata na xalarwsoun,na tou leipseis ligo…. K na eisai sigourh pws an einai autos o enas pou leme,8a vre8ei pali ston dromo sou kapoia stigmh… Vevaia gia to kalo k twn duo den 8a prepei auth h stigmh na er8ei se 20 xronia… As elpisoume loipon pws 8a “ksupnhsoun” nwris k 8a afhsoun sthn akrh ton egwismo k tous fovous tous… Einai duskolo auto pou sou lew,to katalavainw…propsa8hse omws ligo na xalarwseis… Euxomai na pane ola kala…

  5. Καλή μου Μαίρη δεν ξεκαθαρίσατε τη σχέση σας από την αρχή; Ίσως πράγματι να έχει συναισθήματα για σένα αλλά να φοβάται να τα εκφράσει γιατί μπορεί να έχει πληγωθεί πολύ στο παρελθόν. Μου έτυχε κάτι παρόμοιο εδώ και 8 μήνες. Αλλά η επιμονή μου τον έκαναν να ανοιχτεί και να με εμπιστευτεί, να εμπιστευτεί ξανά μια γυναίκα. Τώρα είμαστε μαζί και πολύ αγαπημένοι και δεν τον αλλάζω με τίποτα γιατί μπορεί να φαίνεται σκληρός αλλά κρύβει μέσα του μόνο ευαισθησία. Προσπάθησα πολύ για να με εμπιστευτεί και να πιστέψει σε μια νέα σχέση, κάνε κι εσύ το ίδιο. Τουλάχιστον δε θα λες στον εαυτό σου ότι δεν προσπάθησες.

  6. ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΟΣΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΜΕ ΠΗΓΑΝ ΤΟΣΟ ΠΙΣΩ ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΕΧΩ ΖΗΣΕΙ. ΕΝΑ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ. ΦΥΓΕ ΜΑΚΡΙΑ. ΜΗΝ ΑΝΑΛΩΝΕΣΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΣ ΜΕ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΞΕΧΝΙΕΣΑΙ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΠΟΡΙΠΤΕΙΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΖΩΗ. ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟΣΟ ΚΟΛΗΜΕΝΗ ΠΟΥ Ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ ΕΡΩΤΑΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΒΛΕΠΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΕΛΗΣΑ ΝΑ ΞΕΦΥΓΩ ΓΙΑ ΖΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΡΙΝ ΤΡΕΛΑΘΩ, ΑΥΤΟΣ Ο ΕΡΩΤΑΣ ΗΤΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΣΤΗΡΙΞΕ, ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΖΗΣΩ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΖΩ. ΑΛΛΑΞΕ ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΖΗΣΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ.ΑΠΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ.ΑΞΙΖΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ.

  7. Κοριτσια σας ευχαριστω για την γνωμη σας…καπως με βοηθατε..αλλα μεσα μου γινεται μια μαχη…λογικη και συναισθημα…ειναι εκει που τα ορια σου εχουν φτασει δεν αντεχεις αλλα οταν το αυτα που νιωθουν ειναι μεγαλυτερα εχει κ αλλο πατο. Σε κανεναν δεν αξιζει αυτο ουτε και σε μενα το γνωριζω καλα αλλα πως μπορω να αντισταθω σ αυτα που νιωθω? ισως θελει περισσοτερη δυναμη περισσοτερη προσπαθεια και επιμονη ισως θελει χρονο κι αλλο χρονο…αυτη τη στιγμη αδυνατω να πω τελος το χω πει πολλες φορες και παλι πισω…πιστευω σ αυτα που γινονται απο μονα τους που συμβαινουν χωρις ιδιαιτερη προσπαθεια. Οτι καποια μερα θα ξεχασω και δε θα μαι εκει απλα θα γινει απο μονο του χωρις να το καταλαβω θελω να ερωτευτω ξανα θελω να μαι με καποιον ισως οχι τωρα αμεσα γι αυτο και βγαιγω κ με αλλους μακαρι να υπηρχε ενας διακοπτης και να το σταματουσα. θα συνεχισω να βγαινω κ να φλερταρω κ να περναω καλα και μονη μου προτιστως…ειναι ενα βημα αυτο για μενα γιατι πριν ακομα και αυτο αρνιομουν, αλλα…οσο νιωθω θα ναι δυσκολο..θελω να ναι καλα να μαθαινω νεα του να εχουμε μια μικρη επικοινωνια ακομα κ αν δεν ειμαστε μαζι..ισως ναι χρειαζεται τον χρονο του να συνειδητοποιησει τι ειναι αυτο που θελει αλλα δεν ξερω αν τοτε θα μαι εκει..ηδη σε μεγαλα διαστηματα του ενος μηνα 2 4 μηνων επεστρεφε να δει τι κανω πως ειμαι κ ξανα απ την αρχη. ομως πως μπορω να τον αφησω να δει τι θελει ενω εγω θελω για παραδειγμα να του ευχηθω καλες γιορτες σε λιγες μερες?

  8. Maria εσύ που γράφεις πιο κάτω, αν μετά απο 9 χρόνια περιμένεις τον δικό σου γιατι θέλει τον χρόνο του και ακόμα ψάχνει τί ‘φοβάται’ πήγαινε πάρε το βιβλίο “ʼπλά δεν σε γουστάρει” και θα λυθούν οι απορίες σου.

  9. Όπως και οι περισσότερς εδώ, έτσι κι εγώ κάποτε είχα μια σχέση σαν το γιοφύρι της ʼρτας. Κάθε πρωί τη χτίζαμε, το βράδυ γκρεμιζόταν. Ενάμιση χρόνο κράτησε το πανηγύρι, και φτάσαμε ρεκόρ έξι χωρισμούς σε έξι μήνες. Τη μία της έφτιαγε ότι σκεφτόταν τον πρώην της, και δεν μπορούσε να αφεθεί, την άλλη εγώ είχα φύγει για διακοπές ξεχνώντας την (ή τουλάχιστον προσπαθώντας…), και τότε καταλάβαινε ότι της έλειπα. Την τρίτη ερωτεύτηκε κάποιον άλλον, αλλά όταν εκείνος την έστειλε κατάλαβε πόσο με “με είχε αδικήσει” και γύρισε, την τέταρτη, θυμήθηκε ότι την ενοχλεί το “τι θα πει ο κόσμος” για δυο γυναίκες μαζί…Και ούτω καθ’εξής… Εν τέλει, δεν μπορούσα να καταλάβω. Είχε συναισθήματα για μένα, ή ήμουν απλά ένα δεκανίκι στα “δύσκολα”, είτε αυτά ήταν αναγκη παρηγοριάς είτε έλλειψη σεξ, είτε..κι εγώ δεν ξέρω. Τι έγινε στο τέλος; Απλά κουράστηκα να με απασχολεί το θέμα. Δέχτηκα ότι είτε έχει συναισθήματα, είτε δεν έχει, αυτό είναι ΔΙΚΟ ΤΗΣ πρόβλημα, κι εγώ δεν μπορώ να το επηρρεάσω. Εγώ, καλώς ή κακώς, την συμπεριφορά της λαμβάνω. Και είναι μια συμπεριφορά που με κάνει δυστυχισμένη. Έτσι, μια ωραία μέρα, χωρίς καλά-καλά να το καταλάβω, ερωτεύτηκα κάποιον άλλον…Και, ενώ “επίσημα” τότε δεν ήμουν μαζί με κανέναν από τους δύο, εκείνη με το που ψυχαναιμίστηκε ότι ήμουν αλλού άρχισε τις σκηνές ότι την “πρόδωσα”, ότι την “εγκατέλειψα” κλπ. Συμπέρασμα; Μπορεί να αποδείχτηκε ότι δεν με αγαπούσε, αλλά ασχολιόταν τόσο μαζί μου γιατί της τόνωνα τον εγωισμό. ʼθελά μου με την συμπεριφορά που είχα, την “εκδικήθηκα” για ό,τι είχε κάνει κατά τη διάρκεια της σχέσης μας. Νομίζω (χωρίς να βάζω και το χέρι στη φωτιά…) ότι έτσι είναι και ο δικός σου. Του προξενείς συναισθήματα τόνωσης του εγωισμού του, και γι’αυτό πηγαινοέρχεται. Όμως, ενώ θεωρητικά ο εγωισμός και ο έρωτας μοιάζουν, στην πράξη τους διαχωρίζει το γεγονός ότι ενώ το πρώτο φέρνει δυστυχία, το δεύτερο φέρνει χαρά (και πολλά άλλα, μα καλύτερα να μη γράψω έκθεση φιλοσοφίας). Τέλος, η συμβουλή μου και η ευχή μου είναι…να ακολουθήσεις τα δικά μου βήματα….Καλή σου τύχη.

  10. είσαι ερωτευμένη με έναν άνθρωπο που σου προσφέρει τι ακριβώς? αναρωτήθηκες? ξέρω πως τον αγαπάς και θές να είσαι μαζί του γιατί δεν αντέχεις μακριά του αλλά δες και την άλλη πλευρά, εκείνος σε έχει δεδομένη, σε παίρνει όποτε θέλει, βρίσκει όποτε γουστάρει σεξ μαζί σου και απο πάνω ξέρει πως είσαι καψούρα μαζί του… Το οτι αγαπάς κάποιον είναι πραγματικά υπέροχο συναίσθημα, αλλά όταν δεν σου συμπεριφέρεται όπως σου αξίζει και σε αγνοεί έτσι, τότε ο τύπος δεν αξίζει ούτε τη ματιά σου… όταν λέει στους φίλους σας οτι δεν γυρνάει για το καλό σου, μάλλον δεν θα νιώθει το ίδιο. Απο όσα βλέπω και έχω ζήσει ένα θα σου πω.. όταν ένας άντρας θέλει τότε ΘΕΛΕΙ!! θα κάνει τα πάντα για να είναι με τη γυναίκα που γουστάρει! πόσο μάλλον όταν αυτή είναι και ερωτευμένη μαζί του! Η συμβουλή μου είναι να μείνεις για ένα διάστημα μακριά του, μην στέλενεις μηνύματα, μην εκδηλώνεσαι!!! Αν σε αναζητήσει να είσαι χαλαρή… αδιάφορη και στην τελική πες οτι ξεκίνησες κάτι με κάποιον! θα τον τσακίσει γιατί είσαι το σιγουράκι του! ξέχασε τον, θα δείς οτι σε λίγους μήνες θα είσαι τόσο αηδιασμένη απο την στάση του που ούτε θα θές να τον ξαναδείς! κάθε εμπόδιο για καλό!!!

  11. κοπελια εισαι πολυ δεδομενη και το δεδομενο δεν ειναι καθολου ερωτευσιμο!!! καθεσαι και τον παρακαλας και πιστευεις οτι με το να παρακαλας και να λες τα συναισθηματα σου, εκεινος θα συγκινηθει και θα γυρισει??? εγω θα ελεγα να λογικευτεις!!! πανω απο ολα αξιοπρεπεια!!!

  12. ΣΕ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΒΡΕΣ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΞΕΚΛΕΔΩΣΕΙΣ ΤΑ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΤΟΥ

  13. μαιρη μου ειναι πολυ ασχημη η κατασταση σου, δυστυχως σε εκμεταλευεται. Φαινεσαι πολυ γλυκο ατομο δεν χρειαζεται να βασανιζεσαι αλλο!! Παρ’ τον τηλεφωνο μιληστε, πες του τι νιωθεις και αν σου πει πως δεν αισθανεται το ιδιο τοτε ξεπερασετο. Μην ασχολησε και στενοχωριεσαι για καποιον που δεν αξιζει, για καποιον που δεν θα στενοχωριοταν για σενα. 2 χρονια ειναι πολυς καιρος, αν δεν εχει αισθηματα μεχρι τωρα ειναι αυτονοητο πως σε χρησημοποιησε. Δεν λεω μπορει να γουσταρει τη φαση και να σε βρισκει ομορφη οποτε λεει ας μην την ξεκοψω εντελως, οποτε σου δινει ελπιδες με ενα μυνημα που και που. Το ιδιο επαθα και εγω. Δεν πρεπει να αφησεις τον αλλον να σε θεωρει δεδομενη. Δεν πρεπει να τον αφησεις να σου μιλαει οποτε θελει αυτος και να αγνοει εντελως τα μυνηματα που το εκφραζεις τι νιωθεις. Αμα θες τη γνωμη μου προχωρα, δεν αξιζει…. αλλα ξερω πως για καποιον που αγαπαει τοσο εντονα ειναι πολυ δυσκολο…
    Ο,τι και αν κανεις σου ευχομαι καλη επιτυχια.!!!

  14. Δυστυχώς αγαπητή Μαίρη θα πρέπει επιτέλους, και μετά από δυο χρόνια ανελέητης ταλαιπωρίας προς το πρόσωπό σου, να συνειδητοποιήσεις ότι ο συγκεκριμένος τύπος αγαπάει και γουστάρει ΜΟΝΟ την παρτάρα του!!!!!! Εσύ από πλευράς σου, το μόνο που κάνεις είναι α) να του δίνεις εύκολο σεξ και β) απέραντη επιβεβαίωση…. Επειδή από ότι γράφεις παραπάνω : ” Όπως και να ‘χει, έχω φτάσει στο σημείο να θέλω ακόμα και το λίγο του. Δεν με νοιάζει, αρκεί να τον έχω έστω για λίγο”, αρκείσαι σε αυτά τα ψίχουλα που σου δίνει, τότε συνέχισε έτσι, όμως μην περιμένεις να σε ερωτευτεί ξαφνικά, γιατί δυστυχώς, αυτό δεν θα γίνει ποτέ!!!! Καλό κουράγιο λοιπόν για τη συνέχεια……

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More