Ο οίκος Cromia υποδέχεται το Χειμώνα

H ιταλική φινέτσα, η ιταλική ραφή και το ιταλικό know-how στην επεξεργασία του δέρματος είναι μερικά από τα συστατικά της επιτυχίας του brand CROMIA στην Ιταλία αλλά και παγκοσμίως. Το στυλ της CROMIA είναι προσωπικό, αναγνωρίσιμο αλλά ποτέ δεν είναι ακραίο. Από boho σε city δημιουργία και από basic σε country, όλες οι τσάντες της CROMIA είναι φροντισμένες και στην παραμικρή λεπτομέρεια. Παραμένοντας πιστή στο image της, η CROMIA συγχρονίζεται κομψά με τις τάσεις της μόδας παρουσιάζοντας μοντέρνες συλλογές που απευθύνονται στην σύγχρονη και

δραστήρια γυναίκα.
/

Η παράδοση της χειροποίητης ποιότητας αποτελεί σημείο αναφοράς σε όλες τις συλλογές τσαντών και αξεσουάρ της CROMIA.
/

Η καινούργια συλλογή είναι αποτέλεσμα έμπνευσης της νεανικής και ταλαντούχας δημιουργικής ομάδας, η οποία τα τελευταία χρόνια έχει καταφέρει να επιβάλλει το ιδιαίτερο και ελκυστικό στυλ του οίκου στην Ιταλική αλλά και τη διεθνή αγορά.

Έτσι, η Cromia αυτή τη στιγμή είναι ένα από τα πιο αναγνωρίσιμα και καταξιωμένα Ιταλικά brands.
/
Η νέα συλλογή αποτελείται από τα κλασσικά και θηλυκά σχέδια, που αποπνέουν διαχρονική κομψότητα και σύγχρονη αισθητική.
/

Bostons, totes, shoppers, τσάντες ώμου και χειρός είναι έτοιμες να ικανοποιήσουν κάθε επιθυμία της σύγχρονης γυναίκας, μιας γυναίκας που πάντα διαλέγει το κατάλληλο αξεσουάρ, αναγνωρίζει την υψηλή ποιότητα, είναι ενημερωμένη και δεν ενδίδει σε περιττούς πειρασμούς.

Επιλέγει τα αξεσουάρ Cromia γιατί της εξασφαλίζουν chic και classy εμφάνιση.
/

/

Η Cromia υποδέχεται τον χειμώνα με λαμπερά χρώματα, κομψές δημιουργίες και κοσμοπολίτικη διάθεση.

Το στιλ δεν έχει ηλικία κι αυτό το αποδεικνύει η αγάπη που όλα τα κορίτσια έχουν στα αξεσουάρ από πολύ νωρίς.

Οι τσάντες είναι τα νέα μας παιχνίδια και η εταιρία Cromia ικανοποιεί αυτή μας τη διάθεση με μία σειρά όλο κέφι και χρώμα.

/Η Cromia Femme για μια ακόμα φορά μας εκπλήσσει ευχάριστα με μια πλούσια συλλογή από υπέροχες τσάντες και αξεσουάρ που ικανοποιούν κάθε γυναικεία επιθυμία.
/

Ταιριάζουν σε κάθε γυναίκα με θετική διάθεση, ενέργεια και χαρά για τη ζωή, σε κάθε γυναίκα με αυτοπεποίθηση που αγαπά τον εαυτό της./

Η συλλογή περιλαμβάνει υπέροχες τσάντες χειρός και ώμου, clutches και totes από οικολογικό δέρμα με το αγαπημένο Cromia Femme print.
/

Τσάντες και αξεσουάρ που αναδεικνύουν κάθε γυναικείο στυλ, είναι ιδανικές για κάθε στιγμή της μέρας και κυκλοφορούν σε πλούσια γκάμα χρωμάτων που συνδυάζονται άψογα με την χειμωνιάτικη παλέτα.
/
Η συλλογή Cromia Femme θα σας ενθουσιάσει με την παιχνιδιάρικη διάθεση και τη θηλυκότητα της και θα χαρίσει στο χειμωνιάτικο look σας κομψότητα και λάμψη!

Κεντρική Διάθεση MOTIVA : τηλ. 210 7239974

Read More

And More