Ωριαίο, μεταμεσονύχτιο δελτίο ειδήσεων εντάσσεται στο πρόγραμμα της ΕΡΤ!

Νέες συνήθειες… ενημέρωσης, μας προτείνει η δημόσια τηλεόραση. Με άλλα λόγια; Οι ΕΡΤικοί προχωρούν από την ερχόμενη Δευτέρα, στην δημιουργία ενός νέου μεταμεσονύχτιου δελτίου ειδήσεων, το οποίο θα βγαίνει συγκεκριμένα στον αέρα από την ΕΤ1 και θα έχει διάρκεια μία ολόκληρη ώρα.

Το αναλυτικό δελτίο ειδήσεων της ΕΤ1, έρχεται για να καταργήσει το μεταμεσονύχτιο δελτίο της ΝΕΤ. Και μπορεί το δελτίο να είναι ωριαίο, όμως, την παρουσίασή του δεν θα την αναλάβει κάποιο δίδυμο παρουσιαστών. Το τιμόνι της παρουσίασης τις καθημερινές αναλαμβάνει ο Προκόπης Δούκας και τα Σαββατοκύριακα η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου.

Αλλαγές σε ότι έχει να κάνει τώρα με την παρουσίαση των δελτίων έχουμε και στην ΝΕΤ, όπου πλέον το κεντρικό δελτίο του Σαββατοκύριακου, έχουν αναλάβει η Πηνελόπη Γαβρά και ο Κώστας Τσουρός.

Μάλιστα, για όλες αυτές τις την αποφάσεις της, η ΕΡΤ μας έστειλε και σχετική ανακοίνωση :

“…Σας ενημερώνουμε ότι από τη Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2013, ξεκινά στην ΕΤ1 το μεγάλο Δελτίο Ειδήσεων, το οποίο θα είναι ωριαίο και θα μεταδίδεται καθημερινά στις 24.00.

Την παρουσίαση θα κάνουν από Δευτέρα έως και Παρασκευή ο Προκόπης Δούκας και τα Σαββατοκύριακα η Ανδριάνα Παρασκευοπούλου.

Σημειώνεται ότι από την ίδια ημέρα (Δευτέρα 21.01.13) καταργείται το νυχτερινό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ.

Σας ενημερώνουμε επίσης, ότι από το Σάββατο 19 Ιανουαρίου 2013 το κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων της ΝΕΤ (21.00) το Σαββατοκύριακο θα παρουσιάζουν μαζί η Πηνελόπη Γαβρά και ο Κώστας Τσουρός…”

Read More

And More