ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΙΚΟ : Μία… ωραία ατμόσφαιρα το “Μες την καλή χαρά”! Απομακρύνσεις, γκρίνιες και παρασκήνιο. Τι λένε οι κύκλοι του καναλιού…

Της… κολάσαεως γίνεται στο “Μες την καλή χαρά” ! Ναι, παρά τις φιλότιμες προσπάθειες των συντελεστών της εκπομπής φέτος να μας πείσουν πως τα περνάνε σούπερ, τελικά απ ΄ότι φαίνεται δεν τα καταφέρνουν και τόσο επιτυχημένα.

Βλέπετε, ο έρωτας, ο βήχας, αλλά και η… γκρίνια δεν κρύβονται. Σύμφωνα με τα όσα έχουν κυκλοφορήσει όλο αυτό τον καιρό, η παλιά παρέα με την… νέα δεν έχει κατορθώσει να μιλήσει την ίδια γλώσσα. Και όταν κάνω λόγο για νέα και παλιά παρέα, δεν αναφέρομαι μόνο στην παρέα που βλέπουμε on κάμερα, αλλά και στην παρέα εκείνη που βρίσκεται στα μετόπισθεν…

Ναι, δεν τα έχουν καταφέρει να βρουν δίαυλο επικοινωνίας, μιας και ως γνωστόν καλό πράγμα η συνεννόηση αλλά δύσκολο, με αποτέλεσμα η φαγούρα, οι γκρίνιες και οι τριβές να είναι καθημερινό φαινόμενο και να δημιουργούν μία ατμόσφαιρα ηλεκτρισμένη.

Ετσι, τι ήταν να γνωστοποιηθεί πως οι της Κάντζας σκέφτονται να προχωρήσουν σε κάποιες εσωτερικές μετακινήσεις και ανακατατάξεις λόγω έλλειψης αρχισυνταξίας στο site “spirto.net”, το οποίο και ανήνει στον Ομιλο Alpha, η αρχισυντάκτρια Μαίρη Κούσουλα την πήρε την γενναία απόφαση και… όπου φύγει – φύγει. Η Μαίρη που βρέθηκε στο κοντρόλ της συγκεκριμένης εκπομπής από την πρώτη μέρα ύπαρξής της (τότε μάλιστα ήταν μαζί με τον Παύλο Σταματόπουλο) έφτασε στα όριά της – λένε οι φήμες – και αποφάσισε να κάνει την επανάστασή της.

Αποτέλεσμα; Η Μαίρη αναλαμβάνει πλέον την αρχισυνταξία των “Δέστε τους”, μιας και ο αρχισυντάκτης της εκπομπής Γιώργος Βλαχογιάννης, μετακινείται στο site. Δεν ήταν λίγοι μάλιστα κι εκείνοι που υποστήριξαν πως η Μαίρη απομακρύνθηκε από το πόστο της λόγω Ρούλας, με την έννοια ότι ήταν μία επιλογή και μία δημοσιογράφος από εκείνες που η Ρούλα Κορομηλά πίστευε και είχε επιλέξει όσο ήταν στον Alpha και τώρα εξοστρακίζεται.

Η θεωρία αυτή ,όμως, δεν φαίνεται να ευσταθεί, μιας και όπως ήδη σας είπα, η Μαίρη δεν απολύεται αλλά μετακινείται σε μία εκπομπή την οποία επίσης είχε στήσει η Ρούλα Κορομηλά.

Εκτός ,όμως, από την Μαίρη από την ομάδα του “Δέστε τους” , – λόγω… ωραίας ατμόσφαιράς -, αποχώρησε και ο Περικλής Ασπρούλιας, έμπειρος-εμπειρότατος σκηνοθέτης, με τον οποίο η Ναταλία Γερμανού διατηρούσε άριστες σχέσεις. Πλέον στο σκηνοθετικό τιμόνι της εκπομπής θα βρίσκεται ο Κώστας Υφαντής (σκηνοθέτης επί σειρά ετών και της Τατιάνας), ενώ την θέση της αρχισυνταξίας αναλαμβάνει ο περσινός αρχισυντάκτης του ψυχαγωγικού “Πρωινού Mou”, Νίκος Τιλκερίδης. O Περικλής Ασπρούλιας παραμένει μόνο στην σκηνοθεσία του “Αννίτα SOS”.

Οι κύκλοι του καναλιού πάντως, διαψεύδουν κατηγορηματικά πως υπάρχει περίεργο κλίμα στο “Μες την καλή χαρά” και πως αυτός ήταν ο λόγος της αποχώρησης της Μαίρης Κούσουλα :

“Δεν τέθηκε τέτοιο θέμα, δεν υπάρχει τέτοιο θέμα… Η Μαίρη μετακινήθηκε από την εκπομπή, γιατί υπήρξε η ανάγκη να γίνουν κάποιες εσωτετικές μετακινήσεις. Πίσω απ ΄όλο αυτό δεν υπάρχει κανένα τρελό παρασκήνιο”, λένε υψηλόβαθμα στελέχη του καναλιού στο “ΤLIFE” και μας απαντούν και για το αν έσπευσαν επίσης από το κανάλι να… τραβήξουν και το αυτί της Ναταλίας Γερμανού.

Ναι, γιατί το ακούσαμε κι αυτό σήμερα… Η Ναταλία λέει δέχτηκε “συστάσεις” από την Κάντζα να μην ξανά αναφερθεί σε συνεντεύξεις της στην ξανθομαλλούσα Κωνσταντίνα something συνεργάτιδά της !!!

“Εννοείται πως αυτό είναι αστείο… Εννοείται πως το κανάλι δεν είχε κανένα λόγο να προχωρήσει σε μία τέτοια κίνηση. Αλλωστε η Ναταλία ξέρει πολύ καλά η ίδια και να τοποθετείται, αλλά και να αποφασίζει για το τι θέλει κάθε φορά να μιλήσει και γιατί όχι…”

Και για να τελειώνουμε με τα του Alpha, προσωπικά έχω να πω η ταπεινή συντάκτρια, πως η Ναταλία δεν έχει κανένα λόγο να αναφέρεται στις συνεντεύξεις της στην Κωνσταντίνα something υποτιθέμενα ανερχόμενη συνεργάτιδά της. Είναι ένας άνθρωπος με εμπειρία που δεν χρειάζεται με τα λεγόμενά της να προμοτάρει την ξανθομαλλούσα, για την οποία έτσι κι αλλιώς ακόμα κανείς μας δεν έχει καταλήξει στο αν της αξίζει πραγματικά αυτή η τηλεοπτική ευκαιρία για καριέρα που της δόθηκε φέτος εν μία νυχτί !!!

Read More

And More