Τόνια: “Αξίζει να προσπαθήσω; Μπορεί κάτι να αλλάξει; Γιατί δεν με διώχνει; Σεξ βρίσκει κι αλλού”

Καλησπέρα στην παρέα!

Εδώ και πολλούς μήνες σας διαβάζω καθημερινά και ήρθε η ώρα να σας πω τη δική μου ιστορία…

Στη ζωή μου παίζει η σειρά Sex and the City και φυσικά έχω το ρόλο της Κάρι. Μπορεί να φαίνεται γελοίο κι όμως έχω πολλά κοινά μαζί της.

Εδώ και ενάμιση χρόνο υπάρχει στη ζωή μου κάποιος που έρχεται και φεύγει συνεχώς. Ποτέ δεν μου ανοίγεται για τίποτα. Ούτε να πει σαν άντρας “θέλω σχέση” ή “μόνο να περνάμε καλά”… Που είμαι εκεί και για τα δύο φυσικά όμως να το γνωρίζω τι από τα δύο θέλει, χωρίς να περιμένω τσάμπα.

Ενώ κάποιες φορές νιώθω ότι είναι μαζί μου μόνο για σεξ, υπάρχουν ενδείξεις που με κάνουν να πιστεύω όχι πως έχουμε σχέση, αλλά πως είμαι αυτή που θα έκανε σχέση μαζί της, ότι του παρέχω όλα αυτά που χρειάζονται σε μια σχέση, μιας και όμορφη είμαι και έξυπνη και γενικά έχω πολλές χάρες χωρίς να είμαι ψωνάρα -οι άλλοι μου το λένε, εγώ δεν το πιστεύω.

Η αλήθεια είναι ότι οι οικείοι μου τελευταία με κάνουν να το πιστέψω αυτό μιας και ο “άλλος” δεν είναι σε κάτι καλύτερός μου, χωρίς να θέλω να τον υποτιμήσω. Αντιθέτως, για μένα είναι ό,τι καλύτερο θα μπορούσα να έχω.

Απλά το λένε π.χ. επειδή είμαι γιατρός, θα μπορούσα να είμαι με κάποιον πιο μορφωμένο ή με κάποιον που έχει περισσότερα χρήματα, κάποια καλύτερη δουλειά κλπ.

Γενικά υπάρχουν κάποια δείγματα που με κάνουν να πιστεύω πως με εκτιμάει. Για παράδειγμα, δεν παίρνει τηλέφωνο μόνο όταν θέλει να βρεθούμε και να καταλήξουμε στο κρεβάτι. Όταν βρισκόμαστε πάμε για ποτέ, για καφέ και όχι κατευθείαν σε κανένα πάρκο, όπως το κάνανε στην κολλητή μου που είχε ελεύθερη σχέση.

Με βάζει στον κύκλο του -με φίλους, γνωστούς- όχι συχνά, αλλά δεν είναι και καθόλου. Θεωρώ πως με έχει στον πάγο, γιατί φαίνεται να μην είναι έτοιμος για σχέση. Θέλει σιγά σιγά, χαλαρά και όπως έρθει. Κι ενώ αρκετές φορές το ξεκαθάριζα πως δεν θα συνεχίσω, προσπαθούσε και επέστρεφε.

Δεν λέω πως είναι ό,τι καλύτερο κάτι τέτοιο, αλλά αξίζει να προσπαθήσω; Μπορεί κάτι να αλλάξει; Γιατί δεν με διώχνει μια και καλή; Σεξ βρίσκει κι αλλού… Και γιατί κάθε φορά που του ανοίγομαι και λέω πως νιώθω, δεν λέει τίποτα;

Τόνια

Το πρώτο φιλί, το πρώτο βλέμμα, η γνωριμία. Η αμηχανία, τα ευτράπελα, το συναίσθημα. Κεραυνοβόλος έρωτας, σχέση πάθους, σχέση λάθους, χωρισμός… Στείλε τη δική σου ξεχωριστή ερωτική ιστορία και δες την δημοσιευμένη.

ΚΑΝΕ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΕΣΥ ΤΙ ΛΕΣ;

  1. γεια σου φιλη μου!απορεις γιατι δεν σε διωχνει ευθεως,σκεφτεσαι ποτε γιατι εσυ δεν το διωχνεις απο την ζωη σου,νιωθεις κατι γι αυτο τον ανθρωπο ή απλα κυνηγας το δυσκολο και το αδυνατο.στην θεση σου θα του μιλουσα ξεκαθαρα και αναλογως με τις αντιδρασεις του θα εξαφανιζομουν απο διπλα του,η ζωη ειναι πολυ απλη για να την περιπλεκουμε,ευχομαι οι εξελιξεις να ειναι αυτες που ποθεις!

  2. Μια χαρά σου φέρεται το παλικάρι, ρε συ.
    Είναι μία έτσι και μία αλλιώς, ακριβώς όπως εσύ είσαι, βρε…..μία ό,τι να ‘ναι και μία…γιατρός!

    Οι ιστορίες αυτές είναι για γέλια, tlife. ʼντε και είμαστε ηλίθιες, γουστάρετε να έχετε ηλίθιες αναγνώστριες; Σιγά μη δημοσιευτεί το σχόλιο μου. “Δημοκρατικές” διαδικασίες, γαρ!

  3. Τονια μου υπαρχει περιπτωση να υπαρχει και αλλη, ψαξε το λιγο!

  4. ποσο χρονων ειπαμε οτι εισαι???????αυτο θελεις απο την ζωη σου?!εναν αντρα να φευγει και να ερχεται απλα και μονο με την ελπιδα οτι κατι μπορει να γινει στο μελλον? εισαι μορφωμενη κοπελα και με αυτο εννοω οτι εχεις κοινωνικοποιηθει απο μικρη ηλικια και εχεις γνωρισει διαφορων χαρακτηρων ατομα..δεν σ βαζει τιποτα σε σκεψη απο αυτα που κανει?

  5. Για μένα αγαπητή αναγνώστρια δεν αξίζει να συνεχίσεις μαζί του! Ο τύπος περνάει όμορφα μαζί σου γιατί έχει μία “ελεύθερη σχέση” μαζί σου χωρίς δεσμεύσεις και χωρίς κανέναν έλεγχο… Τώρα εάν σε βγάζει σπανιότατα και για κανένα ποτό μέσα στο 1,5 χρόνο που γνωρίζεστε, δεν είναι δα κάτι και τόσο σπουδαίο…
    Κάθε φορά που του ανοίγεσαι και του αποκαλύπτεις πως ΕΣΥ νιώθεις, αυτός δεν σου απαντάει, διότι πολύ απλά ο τύπος αυτός δεν νιώθει τίποτα απολύτως!!! Σταμάτα να παραμυθιάζεις τον εαυτό σου! Όταν ένας άντρας αγαπάει μια γυναίκα τότε διεκδικεί, προσπαθεί, καμαρώνει και είναι συνεχώς δίπλα στη σύντροφό του…
    Εάν, αγαπητή Τόνια, εσένα σου αρέσει αυτή η ελεύθερη σχέση που έχετε, συνέχισε… Διαφορετικά απομακρύνσου οριστικά από αυτόν και μην αρκείσαι στα ψίχουλα που σου δίνει! Συνέχισε τη ζωή σου με κάποιον που θα σε αγαπάει, θα σε νοιάζεσαι και κυρίως, με κάποιον άλλον που δεν θα είναι απών από τη ζωή σου! Ο συγκεκριμένος άντρας, δυστυχώς, δεν έχει κανένα απολύτως συναίσθημα!
    Από την άλλη εσύ γράγεις ότι είσαι γιατρός άρα μπορείς κάλλιστα να απασχοληθείς με τη εργασία σου και να προσπαθήσεις να τον ξεχάσεις!
    Καλή τύχη και ελπίζω να σε βοήθησα!

  6. Τονια μου,λιγο πολυ απο παρομοιες καταστασεις με την Carrie ολες εχουμε εχουμε περασει..ημουν κ εγω σε μια τετοια κατασταση 4 χρονια με τα ιδια ακριβως σημαδια που περιγραφεις κ εσυ(με γνωρισε στην παρεα του,μου εβαζε παγο,ερχοταν κ εφευγε κλπ).Κ πλεον ειμαι απολυτως σιγουρη πως οταν σε θελει καποιος για σχεση,στο δειχνει αμεσως.Με το να ερχεται κ να φευγει απλως κ μονο θελει να παιζει.Καταλαβαινω οτι νιωθεις πραγματα καθως ειμαστε φυσην συναισθηματικες,αλλα επειδη ολη αυτη η κατασταση οπως ειναι τωρα σου κανει κακο,μιλησε του ανοιχτα….κ αναλογα με τις απαντησεις του θα καταλαβεις κ το πως σε βλεπει πραγματικα..

  7. δηλαδή Τόνια αν σε πήγαινε κατευθείαν για σεξ στο πάρκο τότε θα ήταν πιο ξεκάθαρα τα πράγμα και θα σου λύνονταν οι απορίες; Μπορεί να είσαι γιατρός και καλύτερή του όπως πιστεύεις αλλά ατάκες “γιατί δεν με διώχνει” κλπ δείχνουν οτι έχεις τον εαυτό σου για διώξιμο! Και γιατί να σε ‘διώξει’ δηλαδή; Διώξτον εσύ! Σιγά το κελεπούρι! Απλά έχεις κολλήσει επειδή έρχεται και φεύγει και είναι απόμακρος και στο παίζει και λίγο γκόμενος…χι χι χι!

  8. Ειμαι στην ιδια περιπου ιστορια αλλα εδω και λιγους μηνες .και εγω σκεφτομαι ακριβως τα ιδια με εσενα,απλα επειδη ειναι νωρις ακομα και ουτε εγω θελω δεσμευσεις τρομερες γιατι χωρισα απο μια σχεση πολλων χρονων αρκουμαι σε σε αυτο ποθ εχουμε δεν με νοιαζει ιδιαιτερα και κοιταω να περναω καλα προς το παρων και οπου μας βγαλει.η αληθεια ειναι πως ειναι περιεργο στην περιπτωση σου που εχει συνεχιστει για τοσο χρονικο διαστημα ετσι και εφοσον του ανοιχτηκες για τι πως νιωθεις και δεν εκανε κατι .σκεψου το καλα αν ειναι να εχεις κατι που δε σε γεμιζει και να ζεις μεσα στις αποριες και να χαλιεσαι καλυτερα κοψτο τωρα που ειναι καπως νωρις πριν δεθεις και αλλο μαζι του ,πιστεψε με αν σε θελει θα ερθει παλι σε σενα αν οχι σημαινει πως δεν αξιζε και θα βρεις σιγουρα αυτο που σου αρμοζει!

  9. Βρίσκει και άλλες για σεξ αλλά του ζητάνε να τις πάει στο πάρκο και κάνει κρύο τώρα. Ενώ εσύ είσαι η καθωσπρέπει Κάρι Μπράντσω, μόνο που εδώ είναι η Αθήνα και όχι το Μανχάταν και οι αληθινές σχέσεις δεν είναι σαπουνόπερα. Και ο δικός σου ούτε λεφτά έχει ούτε λίμο.

  10. Τι εννοείς να προσπαθήσεις;;;;; Δηλαδή, τί άλλο να κάνεις;; Του είσαι διαθέσιμη, του δίνεις σεξ, του έχεις πει τι νιώθεις και κάνει την πάπια….Αλήθεια, δεν καταλαβαίνω τι άλλο μπορείς να κάνεις για να “αλλάξει” όπως λες!!! Σεξ σίγουρα μπορεί να βρει και αλλού, αλλά εσύ κοπέλα μου, είσαι εκεί για αυτόν, χωρίς αυτός να κοπιάσει καθόλου. Το να βρει σεξ σε κάποια άλλη, προϋποθέτει φλερτ, παιχνίδι, ρίσκο για χυλόπιτα, ρίσκο για την πιθανότητα η άλλη να θέλει δεσμό κι όχι ελεύθερη σχέση,όπως εσύ, έξοδα, ένα σωρό πράγματα…Γιατί να μπει στον κόπο, αφού εσύ είσαι έτοιμη και κάνετε και καλό σεξ, υποθέτω; Χαζός είναι;;;

  11. Αν περνας καλα συνεχισε το και μην αγχωνεσαι ουτε απο ηλικιακα στεγανα (πχ τριανταριζω και πρεπει να βρω καποιον σοβαρο), ουτε απο κοινωνικα στεγανα (π.χ. πρεπει να κανω σχεση). γιατι μια κοπελα δε μπορει να περναει ομορφα με αυτο που εχει? ειμαι σιγουρη οτι ως γιατρος εχεις πολλα ενδιαφερονται αλλα και ασχολιες στη ζωη σου και δεν περιμενεις να βρεις εναν αντρα που θα σου καλυψει τον ελευθερο χρονο και θα σου βαλει την ταμπελα της σχεσης. Είμαι εργαζομενο κοριτσι που περναω καλα με τις φιλες μου κι εχω πολυ δημιουργικη δουλεια κι εχω κι εγω ελευθερη σχεση με ενα παιδι που περναμε ομορφα και κανουμε πολυ καλο σεξ. Ειμαστε και οι δυο ανεξαρτητοι, δεν υπαρχουν γκρινιες κτλ. Εξαλλου μια κατασταση ποτε δεν ξερεις πως θα εξελιχτει. Εχει τυχει απο τον πρωτο μηνα που θα γνωρισω καποιον να δηλωσουμε οτι εχουμε σχεση αλλα η κατασταση ηταν για γελια και περναγα χαλια!! Απολαυσε το και να ξερεις αυτες οι καταστασεις δεν ειναι στατικες, Ωστόσο αν αισθανεσαι ασχημα με κατι μη διστασεις να το πεις. Φιλακια

  12. Tονια φυγε το γρηγοροτερο δυνατον!!Κι εγω γιατρος ιδια περιπτωση με σενα (τιποτα σπουδαιο αυτος απο επιπεδο μορφωσης κτλ) ακριβως οπως εσυ!! εφευγε ερχοταν…εμενε μαζι μου τα φτιαχνε με αλλες(ειμαισιγουρη οτι και οδικοςσου εχει σχεση απλα δε το χεις μαθει) …κι εγω τον συγχωρουσα… 4 χρονια αυτο το παραμυθι …το αποτελεσμα ηταν να χασει καθε σεβασμο απεναντι μου μια και ανεχομουν αυτην την αθλιοτητα..με εμενα δεν ηθελε σχεση ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟς ΚΑΙ ΚΑΛΑ…τα φτιαξε ομως με αλλοδαπη γνωστη περιθωριακη οπως και η οικογενεια της ….επρεπε να γινε αυτο για να ξυπνησω και να φυγω…δεν εκανε αυτος ο ανθρωπος για μενα οπως μου το φωναζαν τοσο καιρο ολοι!!ενα να ξερεις! οι ανθρωποι που μας θελουν στη ζωη τους μας διεκδικουν …απο κει και περα αν καθεσαι και εισαι ευχαριστημενη με τα ψιχουλα ενδιαφεροντος που σου πεταει για οτι κι αν σου κανει απο δω και στο εξης θα εισαι αξια τησ μοιρας σου…σου μιλαω σκληρα αλλα πιστεψε με το κανω για να μη καταντησεις οπως εγω…για οτι τραβαμε σ υτη τη ζωη φταιμε εμεις και μονο γι αυτο φυλλαξου πριν ερθουν τα χειροτερα!!Εγω ημουν για γελια … ε μη το παθεις και συ!!ΦΥΓΕΕΕΕ

  13. καλησπέρα και απο μένα! κοίτα, αν ο άντρας βολευτεί σε μια τέτοια φάση που παίρνει σεξ όποτε γουστάρει και κυρίως η κοπέλα δεν έχει θέσει απο την αρχή τους όρους της, δεν πρόκειται να αλλάξει ο τύπος. Αν ο άντρας θέλει σχέση, τότε θα κάνει τα πάντα. Πόσο μάλλον όταν εσύ έχεις δείξει οτι το βλέπεις πιο σοβαρά. Δες λίγο όμως και το δικό σου συμφέρον, σε γεμίζει μια τέτοια κατάσταση? ή πιάνεις τον εαυτό σου λυπημένο να σκέφτεται οτι σου αξίζει κάτι καλύτερο??? θέσε τα όρια σου και πες του οτι βαρέθηκες αυτή την κατάσταση και κόψε μαχαίρι!!! μην σε έχει πια δεδομένη… τώρα αυτά που λένε οτι επειδή είσαι γιατρός θα πρέπει να έχεις κάποιον με ανάλογη μόρφωση μου φαίνονται εντελώς εκτός!!! δηλαδή οι υπόλοιποι άνρθρωποι που παλέυουν καθημερινά απο το πρωί ως το βράδυ για να τα βγάλουν πέρα δεν έχουν συναισθήματα??? ελεος δηλαδή!!!! η γνώμη μου είναι οτι καλό θα ήταν να απομακρυνθείς, να προστατεύσεις τον εαυτό σου. Σίγουρα όλες μας έχουμε πληγωθεί απο τέτοιες ή παρόμοιες συμπεριφορές, αλλά ο επόμενος που θα σε κάνει συνέχεια να χαμογελάς θα σε κάνει να γελάς με αυτόν, που ασχολήθηκες κιόλας! τίποτα δεν είναι πιο πολύτιμο απο τον εαυτό μας!! Σου εύχομαι να είσαι πάντα καλά και να μην στενοχωριέσαι για κανέναν!!!!!!

  14. Τόνια μου, δεν σου κρύβω ότι-διαβάζοντας το κείμενό σου-ένοιωσα να προβάλλεις “διαφορά δυναμικού” μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου. Αν το έχω αντιληφθεί σωστά,αυτό και μόνο,μπορεί να είναι για κάποιους ανθρώπους,αφορμή να θέλουν να σε κρατούν σε απόσταση ή να μην επιθυμούν κοινό μέλλον μαζί σου ή πολύ απλά να νοιώθουν μπερδεμένοι και πιθανόν υποτιμημένοι… Κάποιες ερωτήσεις θέλω να σου κάνω γιατί υπάρχουν πράγματα που χρειάζεται να κατανοήσω για να σε νοιώσω περισσότερο. Λες ότι έχεις ΠΟΛΛΑ κοινά με την Carrie,αλλά-συγχώρεσέ με….εγώ βλέπω μόνο το πήγαινε-έλα του συντρόφου σου όπως έκανε ο Mr.Big.Αυτό δεν θα το έλεγα δική σου ομοιότητα με το σενάριο,αλλά δική του με το ρόλο του Big. Υπάρχουν άλλες ομοιότητες,πιστεύεις? ʼλλες απορίες μου: Αν ο άνθρωπος που ήθελες να είσαστε μαζί σε ονόμαζε “κάποια” (κάτι απροσδιόριστο ή αόρατο ή γενικόλογο) πόσο θα πίστευες ότι θα σε είχε βάλει μέσα στη ζωή του πραγματικά?Μπορεί εκείνος να μην διαβάζει τη στήλη,αλλά μη νομίζεις ότι η ανθρώπινη ενσυναίσθηση δεν βοηθάει να νοιώθουμε τους άλλους ανθρώπους-και ειδικά εκείνους που επιλέγουμε…. Έχεις δίκιο και καταλαβαίνω απόλυτα πώς είναι να νοιώθεις ματαίωση ή αναμονή όταν κάποιος δεν σου δίνει ξεκάθαρη απάντηση…Πονάει πολύ και μπορεί να είναι πολύ εξοργιστική συμπεριφορά!Όμως βρε Τόνια μου,αυτό δεν τον κάνει κάτι διαφορετικό από “άντρα” ούτε λιγότερο απ’ο ό,τι πραγματικά είναι.Έχεις σκεφτεί πόσες φορές το κάναμε όλοι μας αυτό είτε γιατί φοβηθήκαμε να αντιμετωπίσουμε κάποιες συνέπειες είτε για να μην αλλάξουμε κάτι είτε γιατί-πολύ απλά: είμαστε άνθρωποι. Το ίδιο μπορεί να συμβαίνει με το ότι δεν ανοίγεται.Μήπως φοβάται ότι δεν θα βρει ανταπόκριση?Μήπως έτσι έχει μάθει από την οικογένειά του?Πολλά μήπως….Εσύ πού είσαι μαζί του και δεν σε ικανοποιεί αυτή η συμπεριφορά-γιατί προτιμάς να το συνεχίζεις?Μήπως πιστεύεις ότι μπορεί να αλλάξει κάτι?Για ποιό λόγο να πρέπει να αλλάξει δηλαδή? Επειδή-σου είπα-είμαι άνθρωπος με πολλές απορίες και θέλω να νοιώσω βαθύτερα πώς νοιώθεις την κατάσταση,συνεχίζω ακάθεκτη. Όταν λες ότι “του παρέχεις όλα αυτά που χρειάζονται σε μία σχέση” τί εννοείς? Δεν καταλαβαίνω γιατί αμέσως στο ίδιο σημείο κολλάς το “μιάς και όμορφη είμαι και έξυπνη και γενικά έχω πολλές χάρες”.Τα περιλαμβάνεις σ’αυτά που του παρέχεις που χρειάζονται σε μία σχέση-όπως ίσως λανθασμένα μπορεί να κατάλαβα- ή σου αρέσει να νοιώθεις περήφανη για τον εαυτό σου κάνοντας πράγματα για να βελτιώνεις την εμφάνισή σου,τις γνώσεις σου,την επαγγελματική σου ενημέρωση,δηλαδή πράγματα που σε βοηθούν να προχωράς μπροστά με περισσότερη αυτοεκτίμηση?Δεν έχω καταλάβει λοιπόν τί εννοείς και για ποιό λόγο το ανέφερες όλο αυτό και το “κόλλησες” στη σχέση. ʼλλη ερώτηση-για σένα αυτή τη φορά: υπολογίζεις τη γνώμη των άλλων?Βασίζεσαι σε θετική κριτική?Σε πονάει η αρνητική κριτική?Πόσο συχνά πιάνεις τον εαυτό σου να νοιώθεις έτσι ή να ενεργείς σύμφωνα με τα λόγια και τις προσδοκίες των άλλων ή τη κριτική τους (θετική ή αρνητική)? Τέλος φαίνεται να νοιώθεις ότι ίσως να μην είναι έτοιμος για σχέση. Κάνε ερώτηση στον εαυτό σου αν κι εσύ δεν είσαι έτοιμη για σχέση και δώσε ειλικρινή απάντηση-αυτήν και μόνο αυτήν αξίζεις: ειλικρινές απαντήσεις και ξεκάθαρες. Επίσης Τόνια μου,αναρωτήσου σε παρακαλώ κι αυτό: για ποιό λόγο επέλεξες να σχετιστείς με έναν άνθρωπο που είναι συνεχώς on-off και δεν θεωρείται το….απαύγασμα της διαθεσιμότητας-συναισθηματικής και φυσικής παρουσίας και δες το και στον εαυτό σου επίσης: πόσο συναισθηματικά παρούσα και διαθέσιμη είσαι (και για ποιό λόγο να πρέπει να είσαι…). Χρειάζεσαι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ μία σταθερή και βαθιά σχέση στη ζωή σου-με ό,τι κι αν συνεπάγεται αυτό-ή θα μπορούσες να νοιώσεις ευτυχισμένη και ικανοποιημένη με κάτι διαφορετικό που μπορεί να περιλαμβάνει απλότητα,όχι ιδιαίτερη διαθεσιμότητα και ίσως λιγότερες ευθύνες αλλά να σε ικανοποιεί? Ιωάννα

  15. ….και κάτι άλλο: δεν είναι ξέρεις κακό να θέλεις να ζήσεις την ανεμελιά της αγαπημένης σου ηρωίδας και να νοιώθεις ευτυχισμένη με μία τέτοια επιλογή.Πουθενά δεν γράφει ότι ΠΑΝΤΑ χρειάζεται να είμαστε σε βαθιές και διαρκείς σχέσεις για να νοίώσουμε ότι κατακτήσαμε άλλον ένα σπουδαίο “τίτλο” στη ζωή μας ή για να μη χάσουμε την εκτίμηση και αποδοχή των γύρω μας.Αρκεί να έχεις δείξει με σαφήνεια τις προθέσεις σου γι αυτό και στον εαυτό σου και στον άλλο άνθρωπο.Δοκίμασε λίγο να ζήσεις ανέμελα όπως η Carrie και δες αν αυτό σου πηγαίνει και σε ικανοποιεί.Αν όχι τότε βλέπεις τί θα κάνεις.
    Δεν είναι ντροπή καλή μου.Είναι ένας από τους τρόπους που κάποιοι άνθρωποι επιλέγουν για να βρουν την ωριμότητα ή την ευτυχία τους κάποια στιγμή.
    Σε καμμία περίπτωση δεν σου λέω τί να κάνεις με τον συγκεκριμένο άνθρωπο.Κοίτα όμως τί θέλεις εσύ,στρέψου με ειλικρίνεια στις ανάγκες σου και ανταποκρίσου σε αυτές όχι σαν “επίτευγμα” αλλά με απόλυτη στοργή,αποδοχή και κατανόηση.
    Το τί πραγματικά χρειάζεσαι στη ζωή σου κατά περιόδους,άσε τον εαυτό σου να στο δείξει και άκου τον με προσοχή.

    Ιωάννα

  16. Τόνια μου επειδη ολες λιγο πολυ εχουμε περασει παρομοιες καταστασες, σκεφτομαι δηλαδη τι αλλο να προσφερεις παραπανω; νομιζω πως η σχεση θα ερχοταν απο την αρχη αν ηθελε πραγματικα…(ισως μαλιστα εμεις εθελοτυφλουμε κιολας και νομιζουμε πως ισως καποια στιγμη αλλαξει ολο αυτο)…. και σεξ σίγουρα μπορεί να βρει και αλλού, αλλά εσύ, είσαι εκεί για αυτόν, χωρίς αυτός να κοπιάσει καθόλου, χαζος ειναι δηλαδη να μπει παλι σε ολη αυτη τη διαδικασια; και φυσικα αν κανετε και καλο σεξ, πραγματικα ουτε θα το σταματησει, αλλα ουτε και πουθενα παραπερα θα παει ομως το θεμα!! Σε καταλαβαινω απολυτα, αλλα μηπως ειναι λιγο ματαιο ολο αυτο να εθελοτυφλουμε και να περιμενουμε πως καποια στιγμη ισως γινει κατι; Και σκεψου κατι ακομη τελευταιο…μηπως οσο εσυ βρισκεσαι με εκεινον, του χαριζεις την ωρα σου, καποιος αλλος θα μπορουσε να σου προσφερει αυτο που ψαχνεις;;

  17. Ο ΣΩΣΤΟΣ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΔΕΝ ΦΕΡΕΑΤΙ ΕΤΣΙ….ΑΠΟ ΠΟΤΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ???
    ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ….ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ….ΑΠΛΑ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΤΟ ΑΝΕΧΕΣΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΜΑΚΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ???

Πες μας τη γνώμη σου, στείλε το σχόλιό σου!

And More