H Βασια Λόη λέει “αντίο” στο Alter!

Το “αντίο” στο Alter αποφάσισε να πει η παρουσιάστρια του “Mεσημεριανού Εxpress” Βάσια Λόη. Η ίδια ζήτησε από την διευθυντριά της Ράνια Ματαφιά να την αποδεσμεύσει και να μην συνεχίσει του χρόνου!

Σαν βόμβα στα τηλεοπτικά έσκασε η δήλωση της Βάσιας Λόη στην εκπομπή 12-2 (summer edition) του Σαββάτου στον Flash 96 , όπoυ ανακοίνωσε ότι ζήτησε να φύγει από το κανάλι του Μπουρναζίου επειδή δεν είχε την υποστήριξη που χρειαζόταν.

Όπως δήλωσε η Βάσια Λόη στον δημοσιογράφο Νίκο Νικητέα η ίδια συνάντησε μετά την εκπομπή της τη διευθύντρια της, Ράνια Ματαφιά, στην οποία ζήτησε να την αποδεσμεύσουν επειδή δεν ήταν ικοναποιημένη απλο τη συνεργασία με το σταθμό.

“Ζήτησα να απαλλαγώ και να μην συνεχίσω, μετά από συνάντηση που είχα με την διευθύντριά μου. Το θέμα θα λυθεί νομικά, και ελπίζω να μην υπάρξει πρόβλημα. Αυτό που με ενδιαφέρει, είναι να αποδεσμευτώ”, είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Ο δημοσιογράφος αναφέρει πως η λαμπερή παρουσιάστρια είχε κάνει ανάλογη κουβέντα με το κανάλι και τον Φεβρουάριο. “Το Φεβρουάριο είχε κάνει μια συζήτηση με το κανάλι και είχε ζητήσει να ξεκαθαρίσει το τοπίο για τις δυο μεσημεριανές εκπομπές, το “Πολύ Μπλα Μπλα” και το “Μεσημεριανό Express”, ώστε να έχουν διαφορετική θεματολογία και να μην συμπίπτουν τα ρεπορταζ τους”, αναφέρει χαρακτηριστικά.

Ωστόσο, ο σταθμός δεν την στήριξε, όπως υποστηρίζει η ίδια και γι’ αυτό αποφάσισε να λήξει η συνεργασία τους, παρόλο που δεν έχει κάνει ακόμη, κουβέντες με άλλα κανάλια. Το μόνο που την ενδιαφέρει αυτήν τη στιγμή είναι να αποδεσμευτεί, αναφέρει χαρακτηριστικά

Αξίζει να υπογραμμίσουμε πως η παρουσιάστρια του “Μεσημεριανού Express πήρε αυτήν την απόφαση, ενώ είχε με το κανάλι ένα πολύ καλό συμβόλαιο 2+1, το οποίο υπέγραψε πέρυσι για καθημερινή εκπομπή 3,5 ωρών.

Read More

And More