“Dancing with the stars 3” με… απώλειες ! Ποιοι αποχωρούν ;

Μπορεί το “Dancing on ice” να μην έχει ρίξει ακόμα αυλαία, όμως, ήδη οι Αντεννικοί έχουν σηκώσει τα μανίκια και έχουν αρχίσει να ετοιμάζουν με εντατικούς ρυθμούς την τρίτη, τηλεοπτική έκδοση του άκρως επιτυχημένου σόου τους, “Dancing with the stars” !

Ναι, το “Dancing 3” κατάφερε να την γλιτώσει από της κρίσης τα δόντια και έτσι από τον Μάρτιο θα βρίσκεται κανονικά, κανονικότατα κάθε Κυριακή βράδυ στους δέκτες μας. Αυτή την εποχή μάλιστα, οι διοικητικοί του καναλιού του Αμαρουσίου φρόντισαν να εξασφαλίσουν το πολυπόθητο “ναι” της Ζέτας, έτσι ώστε να προχωρήσουν παρακάτω στο όλο στήσιμο του σόου.

Βλέπετε, για εκείνους όσο αφορά στο “Dancing”, η παρουσία της Ζέτας Μακρυπούλια δεν είναι απλώς… διακοσμητική. Πιστεύουν πολύ στην λάμψη της και στην τηλεοπτική της αύρα και έτσι ήθελαν οπωσδήποτε και αυτή την χρονιά, αυτή να είναι και πάλι στο τιμόνι της παρουσίασης. Σύμφωνα δε με ασφαλείς πληροφορίες το… deal της Ζέτας
και των Αντεννικών, γίνεται με… εκπτώσεις, μιας και η Ζέτα καλείται να προσαρμοστεί στα νέα τηλεοπτικά δεδομένα της κρίσης και όπως καταλαβαίνετε η διαπραγμάτευση για την αμοιβή της γίνεται κάτω από νέα δεδομένα.

Αλλωστε και πέρσι η Ζέτα είχε υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τον ΑΝΤ1, το οποίο είχε υπογραφεί με… κούρεμα της τάξεως του 20,0% , σε σχέση με πρόπερσι. Εδώ κολλάει γάντι το… κάθε πέρσι και καλύτερα !

Σε αυτή ,λοιπόν, την τρίτη επιστροφή του “Dancing”, δεν θα λείψουν οι… απώλειες ! Και οι απώλειες αυτές έχουν να κάνουν με την σύνθεση της κριτικής επιτροπής, στην οποία δεν πρόκειται να δούμε ούτε την Ερρικα Πρεζεράκου, ούτε ,όμως, πιθανότατα και τον Αλέξη Κωστάλα !

Δυστυχώς, ο Αλέξης Κωστάλας – για την ώρα τουλάχιστον – θέλει να κρατήσει αποστάσεις ασφαλείας από την tv και να μην συμμετέχει στο σόου στο καπάκι μετά το “Dancing on ice” , ενώ υπάρχουν και κάποιες πολύ σοβαρές επαγγελματικές υποχρεώσεις τις οποίες δεν γνωρίζει το κατά πόσο μπορεί να τις συνδυάσει με την συμμετοχή του στο “Dancing”.

Τέλος στο “Dancing 3” δεν θα δούμε – όπως ίσως ήδη φαντάζεστε – και την Μαίρη Συνατσάκη, η οποία πέρσι παρουσίασε το μπαγκ-στέιτζ του σόου και πλέον ανήκει στο δυναμικό του Mega.

Read More

And More