Ντύθηκα Carrie… Σου αρέσει;

Γιατί θαυμάζω την Carrie Bradshaw; Τι είναι αυτό που με γοητεύει στην ηρωίδα του αγαπημένου μου Sex and the City; Είναι νομίζω ένας συνδυασμός στιλ, στάσης ζωής και χαρακτήρα.

Η Carrie δεν είναι καθόλου εγωίστρια. Αναλύει πολύ τις σχέσεις της με τους άνδρες, εμβαθύνει σε αυτές και είναι πολύ ειλικρινής απέναντι στα συναισθήματά της. Άλλωστε έχει κάνει το θέμα …επιστήμη! Γύρω από αυτό περιστρέφεται και η δουλειά της. Γράφει σε μια εφημερίδα για τις σχέσεις των δυο φύλων.
Μακάρι να ήμουν και εγώ λιγότερο εγωίστρια, σκέφτομαι κάθε φορά που παρακολουθώ τη σειρά. Ο εγωισμός δηλητηριάζει τις σχέσεις. Είναι πάντα τόσο χαριτωμένη και τρυφερή. Βλέπω σε αυτήν την ηλιόλουστη πλευρά του εαυτού μου. Γιατί δυστυχώς έχω και κάτι από το δυναμισμό και την υστερία της Miranda αλλά και κάτι από το συντηρητισμό του… αμερικάνικου ονείρου της Charlotte.
Μου αρέσει πολύ που έχει χρόνο για τις φίλες της! Είναι τόσο δοτική! Αυτές οι στιγμές που βρίσκονται όλες μαζί και αναλύουν τα… ερωτικά, σεξουαλικά και σχεσιακά προβλήματά τους είναι οι αγαπημένες μου. Μου λείπει πολύ ο χρόνος με τις φίλες μου και επίσης μου λείπει αυτή η ουσιαστική επαφή.
Το μόνο που δεν θα ήθελα στη ζωή μου είναι ο Μr. Big. Αυτές οι βασανιστικές σχέσεις της αμφιβολίας, οι σχέσεις που πληγώνουν για να έχουν ενδιαφέρον, είναι για μένα πολύ κουραστικές.
Όσο για το στιλ της… Θα ήθελα την Patricia Fields (που κάνει το styling της σειράς) κάθε πρωί στο σπίτι μου. Είναι τεράστια κατάκτηση, μια ταινία να επιβάλει τις τάσεις της μόδας σε όλον τον κόσμο.
Για αυτό κι εγώ σας ετοίμασα ένα δώρο. Ντύθηκα στο στιλ της Carrie και εξασφάλισα για σας όλο το look της. Μια τυχερή που θα δηλώσει συμμετοχή στο διαγωνισμό μας θα κερδίσει ένα υπέροχο λευκό φόρεμα, ένα clutch χρυσό τσαντάκι, χρυσά παπούτσια και τα αυθεντικά γυαλιά που φοράει η Sarah Jessica Parker στην ταινία. Εύχομαι σε όσες δηλώσουν συμμετοχή καλή επιτυχία!!!!
Tatiana BRADSHAW Stefanidou!!!

And More