Demy: Η συνεργασία με τον Σάκη, ο έρωτας και οι αρνητικές κριτικές!

Είναι μόλις 20 χρονών και έχει καταφέρει να κλέψει τις εντυπώσεις. Ο λόγος για το ανερχόμενο αστέρι που ακούει στο όνομα Demy. Η νεαρή τραγουδίστρια που κέρδισε το βραβείο της πρωτοεμφανιζόμενης στα Mad Awards, συνεργάστηκε με τον Σάκη Ρουβά και έχει δει τα τραγούδια της να παίζονται σε όλα τα ραδιόφωνα, μίλησε για τα πρώτα βήματα της επιτυχίας και την προσωπική της ζωή.
Σε συνέντευξή της στο περιοδικό “Glow” η Demy αποκάλυψε: “Οι γονείς μου αγαπούσαν και αγαπούν τη μουσική. Είχα διάφορες μουσικές επιρροές. Διαφορετικές από κάθε πλευρά. Ο μπαμπάς, Χατζηδάκη, Θεοδωράκη και έντεχνο, η μαμά pop και η αδελφή τα πάντα. Έτσι, άκουσα πολύ μουσική όταν ήμουν μικρή και μετά άρχισα να ψάχνομαι μόνη μου”.

Πώς ήταν όμως, η συνεργασία με τον Σάκη Ρουβά;
“Ήταν ό,τι καλύτερο μπορούσε να μου τύχει τον πρώτο χρόνο της πορείας μου. Έμαθα πάρα πολλά. Είχα την τύχει να συνεργαστώ μαζί του και να τον παρακολουθώ στις πρόβες. Ήταν πολύ καλός και μου έδωσε συμβουλές. Είναι απόλαυση να μοιράζεσαι τη σκηνή μαζί του”.
Η δημοσιότητα έχει επηρεάσει τη σχέση με τα αγόρια;
“Ίσως έχω αλλάξει εγώ γιατί το μυαλό μου είναι πολύ συγκεντρωμένο σε αυτό που κάνω”.

Τι είναι αυτό που την ενοχλεί και την καταπιέζει;
“Η αναγνωρισιμότητα μπορεί να συνοδεύεται κάποια στιγμή και από μεγάλη πίεση. Αλλά ακόμη, δεν μπορώ να πω ότι έχω βιώσει τις αρνητικές πτυχές της γιατί είναι νωρίς. Η μόνη πίεση που έχω βιώσει είναι από τα blogs και τα περιοδικά. Είναι περίεργο συναίσθημα να βλέπεις να γράφονται φήμες για ‘σένα”.

Τέλος, πώς αντιδρά στις αρνητικές κριτικές;
“Σε πρώτη φάση με αποθαρρύνουν, μετά το επεξεργάζομαι για να καταλάβω αν υπάρχει κάποια βάση, αν υπάρχει κάτι που να πρέπει να διορθώσω. Και, τελικά με πεισμώνουν”.

Μάθε περισσότερα στο “Glow” που κυκλοφορεί!

Read More

And More