Τάμτα: Η Ελλάδα είναι η δεύτερη πατρίδα μου! Τρέφω βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης γι’ αυτήν!

Δεν πρόκειται μόνο για ένα λαμπερό και δροσερό κορίτσι. Είναι ένας άνθρωπος κοινωνικά ευαίσθητος, ευγενικός, που με όπλο του τη μόρφωση, αλλά και τις γερές βάσεις από την οικογένεια, πατάει σταθερά στη γη και πετυχαίνει. Σε συνέντευξη που έδωσε η Τάμτα στην εβδομαδιαία εφημερίδα Weekend μίλησε για όλα!

Για το ρόλο της μουσικής στη ζωή της…
“Η μητέρα μου έπαιξε τον πιο σημαντικό ρόλο σε αυτλη μου την εξέλιξη. Η μαμά μου αναγνώρισε το ταλέντο μου και με ώθησε στο να μπω σε συγκρότημα… Δεν μπορώ να πω ότι είχα κάποιο στόχο. Η μουσική και ο χορός βρίσκονταν πάντα στη ζωή μου. Ο γάμος και η μητρότητα με απομάκρυναν για αρκετό καιρό από τη μουσική. Χωρίς να είναι τόσο στόχος, ίσως περισσότερο ανάγκη, η μουσική βρέθηκε ξανά στη ζωή μου.”.

Διαπίστωσε δυσανασχέτηση από τους ανθρώπους του χώρου της ή αρνητισμό;
“Ίσως έχω εισπράξει αρνητισμό, αλλά από ελάχιστα άτομα. Από την άλλη, υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που αγαπάω και με αγαπούν στο χώρο και πραγματικά θα ήταν άδικο να σταθώ στο αντίθετο.”.

Πώς βιώνει την Ελλάδα της κρίσης; Σκέφτεται μήπως να ξαναγυρίσει στην πατρίδα της;
“Δεν μπορώ να κρίνω τι πήγε λάθος στην Ελλάδα, γιατί δεν γνωρίζω καλά την ιστορία αυτής της χώρας και δεν θα μπορούσα να τοποθετηθώ σωστά. Αυτό που μπορώ να πω με σιγουριά, είναι ότι η Ελλάδα είναι πια η δεύτερη πατρίδα μου. Μου έχει προσφέρει πάρα πολλά και τρέφω βαθιά αισθήματα ευγνωμοσύνης για αυτή τη χώρα. Θα στεναχωριόμουν πολύ αν έπρεπε να φύγω και να γυρίσω πίσω στη χώρα μου.”.

Read More

And More